Πώς να αποθηκεύσετε φωτογραφίες Instagram σε φορητό υπολογιστή ή υπολογιστή

Πώς να αποθηκεύσετε φωτογραφίες Instagram σε φορητό υπολογιστή ή υπολογιστή.

Υπάρχουν πολλοί τρόποι για να δημιουργήσετε αντίγραφα ασφαλείας των φωτογραφιών σας Instagram σε υπολογιστή ή φορητό υπολογιστή, εδώ παραθέτουμε μερικές από τις καλύτερες μεθόδους, ώστε να μάθετε πώς να αποθηκεύετε φωτογραφίες Instagram σε φορητό υπολογιστή ή υπολογιστή. (Δείτε επίσης Πώς να ορίσετε οποιοδήποτε τραγούδι ως ήχο κλήσης στο iPhone σας.)

Πώς να αποθηκεύσετε φωτογραφίες Instagram σε φορητό υπολογιστή ή υπολογιστή: Instaport

Ο πιο γρήγορος και εύκολος τρόπος για να αποθηκεύσετε φωτογραφίες Instagram στον φορητό υπολογιστή ή τον υπολογιστή σας είναι να χρησιμοποιήσετε τον ιστότοπο Instaport στον υπολογιστή σας. Αυτή είναι μια υπηρεσία που θα συνδεθείτε στον λογαριασμό σας στο Instagram και θα κατεβάσει αυτόματα όλες τις φωτογραφίες σας σε ένα αρχείο zip με το πάτημα του κουμπιού. Δείτε πώς μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Instaport:

  Πώς να στείλετε φωτογραφίες και βίντεο που εξαφανίζονται στο Instagram

Πώς να αποθηκεύσετε φωτογραφίες Instagram σε φορητό υπολογιστή ή υπολογιστή χρησιμοποιώντας το Instaport: Βήμα πρώτο

Μεταβείτε στον ιστότοπο www.instaport.me και εισαγάγετε τα στοιχεία σύνδεσής σας στο Instagram. (Δείτε επίσης Πώς να μεταφέρετε φωτογραφίες από υπολογιστή στο iPhone με τον εύκολο τρόπο.)

Πώς να αποθηκεύσετε φωτογραφίες Instagram σε φορητό υπολογιστή ή υπολογιστή χρησιμοποιώντας το Instaport: Βήμα δύο

Το επόμενο πράγμα που πρέπει να κάνετε είναι να εισαγάγετε το εύρος αριθμού/ημερομηνιών των φωτογραφιών που θέλετε να λάβετε [this is all self-explanatory] και μετά κάντε κλικ στο κουμπί Νέα εξαγωγή.

Πώς να αποθηκεύσετε φωτογραφίες Instagram σε φορητό υπολογιστή ή υπολογιστή χρησιμοποιώντας το Instaport: Βήμα τρίτο

Τώρα το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να περιμένετε. Ανάλογα με το πόσες φωτογραφίες έχετε στο λογαριασμό σας στο Instagram, ο χρόνος λήψης θα ποικίλλει.

  Πώς να προσθέσετε το Instagram σας στο Tik Tok

Μόλις ολοκληρωθεί η λήψη, θα πρέπει απλώς να αποσυμπιέσετε το αρχείο που κατεβάσατε και όλες οι φωτογραφίες σας στο Instagram θα αποθηκευτούν προσεκτικά ως αρχεία jpeg.

Πώς να αποθηκεύσετε φωτογραφίες Instagram σε φορητό υπολογιστή ή υπολογιστή μέσω smartphone

Ο εναλλακτικός τρόπος για να αποθηκεύσετε τις φωτογραφίες σας στο Instagram είναι να τις αποθηκεύσετε καθώς τις τραβάτε στο smartphone σας.

για να το κάνετε αυτό, ανοίξτε το Instagram στο smartphone σας και μεταβείτε στο προφίλ σας. Από εδώ πρέπει να μεταβείτε στις Επιλογές (αυτό είναι ένα σύμβολο γρανάζι εάν βρίσκεστε σε συσκευή iOS ή τρεις τελείες αν χρησιμοποιείτε Android).

Τώρα βεβαιωθείτε ότι ο διακόπτης Save To Library είναι ενεργοποιημένος. Μόλις ενεργοποιηθεί, όλες οι φωτογραφίες που τραβάτε από την εφαρμογή Instagram θα αποθηκευτούν στο άλμπουμ της κάμεράς σας. Την επόμενη φορά που θα δημιουργήσετε αντίγραφα ασφαλείας του τηλεφώνου σας στον υπολογιστή ή τον φορητό υπολογιστή σας, θα μεταφορτωθούν και οι φωτογραφίες σας στο instagram.

  Πώς να διαγράψετε και να αποστείλετε ένα μήνυμα Instagram πριν το δει ο παραλήπτης

Πώς να αποθηκεύσετε φωτογραφίες Instagram στον φορητό υπολογιστή ή τον υπολογιστή σας μέσω Facebook

Ο τελευταίος τρόπος με τον οποίο μπορείτε να αποθηκεύσετε τις φωτογραφίες σας από το Instagram στον φορητό υπολογιστή ή τον υπολογιστή σας είναι συνδέοντας τον λογαριασμό σας στο Facebook και στη συνέχεια αποθηκεύοντάς τις με μη αυτόματο τρόπο μία προς μία.

Αυτή είναι λίγο επίπονη μέθοδος, αλλά μπορεί να γίνει συνδέοντας το Instragram με τον λογαριασμό σας στο Facebook μέσω του μενού επιλογών στην εφαρμογή Instagram στο smartphone σας.

Από εδώ μπορείτε να δείτε όλες τις φωτογραφίες σας στο Instragram στο Facebook μεταβαίνοντας στο yoru Προφίλ > Φωτογραφίες > Άλμπουμ > Φωτογραφίες Instagram. Η επόμενη (χρονοβόρα) εργασία σας είναι να μεγεθύνετε κάθε φωτογραφία που θέλετε να αποθηκεύσετε, κάντε δεξί κλικ πάνω της και επιλέξτε Αποθήκευση εικόνας ως…

Στη συνέχεια, πρέπει απλώς να επιλέξετε πού θέλετε να αποθηκεύσετε το αρχείο και η φωτογραφία θα ληφθεί ως jpeg.