Πώς να αναζητήσετε και να προσθέσετε GIF στην εφαρμογή Twitter για κινητά


Το Twitter υποστηρίζει εδώ και καιρό τη δυνατότητα αναπαραγωγής GIF. Μπορείτε να κάνετε tweet μια εικόνα GIF και θα αναπαράγεται στο timeline τόσο στον επιτραπέζιο υπολογιστή όσο και στις εφαρμογές για κινητά. Ομοίως, μπορείτε να συνδέσετε ένα GIF και θα παίξει. Σε αντίθεση με το Facebook, το Twitter έχει υποστηρίξει πολύ τη συγκεκριμένη μορφή εικόνας και έχει επίσης χρησιμοποιηθεί σε αυτό υπερβολικά. Από μια πρόσφατη ενημέρωση στο Twitter, μπορείτε πλέον να αναζητάτε και να κάνετε tweet GIF μέσα από τις εφαρμογές για κινητά. Να πώς.

  Πώς να επαναφέρετε τον αριθμό χαρακτήρων στο Twitter [Chrome]

Κάντε κλικ στο κουμπί “Σύνταξη νέου tweet” και θα υπάρχει ένα νέο κουμπί GIF μεταξύ της εικόνας/βίντεο και του κουμπιού δημοσκόπησης. Πατήστε το για να αναζητήσετε ένα GIF ή για να περιηγηθείτε σε μία από τις υπάρχουσες γρήγορες κατηγορίες.

Πατήστε το GIF που θέλετε να εισάγετε στο Twitter και πατήστε ‘Tweet’. Τα GIF προέρχονται από μερικά από τα πιο δημοφιλή διαδικτυακά αποθετήρια GIF. Αυτό στο παρακάτω παράδειγμα προέρχεται από το Riffsy και παρόλο που λέει “Μέσω πληκτρολογίου GIF”, δεν χρειάζεται να έχετε εγκατεστημένη την ομώνυμη εφαρμογή στη συσκευή σας για να αναζητήσετε και να προσθέσετε ένα GIF στο tweet σας.

  Ποια είναι η διαφορά μεταξύ αποκλεισμού Twitter και σίγασης;

Με την προσθήκη του GIF, δεν μπορείτε να προσθέσετε άλλες εικόνες ή δημοσκόπηση στο Tweet. Μπορείτε να προσθέσετε κείμενο και την τρέχουσα τοποθεσία σας. Εάν θέλετε να στείλετε tweet πολλαπλά GIF, δεν μπορείτε να το κάνετε ούτε αυτό. Ο μόνος τρόπος για να κάνετε tweet πολλαπλά GIF είναι να τα ανεβάσετε από το χώρο αποθήκευσης της συσκευής σας μέσω του κουμπιού «Φωτογραφία». Τούτου λεχθέντος, το Twitter βελτιώνει τουλάχιστον την υποστήριξη για GIF ενώ το Facebook συνεχίζει να τα αποφεύγει. Λαμβάνοντας υπόψη τους πολλούς τρόπους με τους οποίους το Twitter προσπαθεί να γίνει όλο και περισσότερο σαν το Facebook, το κουμπί GIF είναι μια ευπρόσδεκτη αλλαγή.

  Πώς να καταργήσετε την παρακολούθηση ανενεργών λογαριασμών Twitter

Το Twitter για Android έκδοση 5.97.0 και το Twitter για iPhone έκδοση 6.47.1 έχουν τη νέα επιλογή GIF. Εάν η εφαρμογή σας είναι ενημερωμένη, ίσως χρειαστεί να περιμένετε λίγο πριν προωθηθεί η νέα έκδοση στο τοπικό σας κατάστημα εφαρμογών.