Πώς να μάθετε αν κάποιος σας ανέφερε στο Instagram

Το Instagram είναι μια ευλογία που μεταμφιέζεται σε μια εφαρμογή που έχει επιτρέψει σε αμέτρητα άτομα να επιδείξουν τα ταλέντα, τη ζωή και τις ιδιορρυθμίες τους σε έναν ενδυναμωτικό και ευεργετικό χώρο. Όντας ο ακρογωνιαίος λίθος της ζωής πολλών καλλιτεχνών, επηρεαστών και επιχειρήσεων, έχει επιτρέψει σε πολλές επιχειρηματικές οντότητες να δημιουργήσουν και να διατηρήσουν μια βάση οπαδών που εκτιμούν και προστατεύουν την επιχείρησή τους. Έχετε αναρωτηθεί ποτέ πώς να μάθετε αν κάποιος σας ανέφερε στο Instagram; Μην ανησυχείτε ποτέ. Σήμερα, συζητάμε μια μάλλον σχετική ερώτηση που έχει ενοχλήσει τους χρήστες του Instagram από την έναρξή του. Επίσης, θα μάθετε πόσες αναφορές χρειάζονται για να αποκλειστεί ο λογαριασμός Instagram και πώς να ανακτήσετε τον λογαριασμό Instagram εάν κάποιος το ανέφερε.

Πώς να μάθετε αν κάποιος σας ανέφερε στο Instagram

Ο αριθμός των εφαρμογών έχει αυξηθεί δραστικά τα λίγα χρόνια από την έναρξή του. Πρόκειται για μια εφαρμογή τέτοιας σημασίας που σίγουρα θα συνοδεύεται από έναν βαθμό συνενοχής. Συνεχίστε την ανάγνωση για να διευκρινίσετε όλες τις αμφιβολίες σας σχετικά με την αναφορά σε αυτήν την εφαρμογή.

  Επισημάνετε συγκεκριμένα χρώματα σε μια φωτογραφία με νέα λειτουργία Fade & Color στο Instagram

Θα ξέρει κάποιος εάν αναφέρετε τη δημοσίευσή του;

Όχι, οι αναφορές είναι πάντα ανώνυμες και κανείς δεν μπορεί να εντοπίσει ποιος τις έχει αναφέρει ή αν κάποιος τις έχει αναφέρει. Ωστόσο, το Instagram θα στείλει μια ειδοποίηση στον χρήστη εάν έχει τιμωρηθεί λόγω αυθεντικών αναφορών στην ανάρτησή του. Ωστόσο, το Instagram δεν θα ενημερώσει ποτέ τον χρήστη ποιος τους ανέφερε.

Πόσος χρόνος χρειάζεται το Instagram για να ελέγξει μια αναφορά;

Το Instagram εξετάζει μια αναφορά εντός 24 ωρών από την αναφορά της.

Πόσο διαρκούν οι παραβιάσεις του Instagram;

Εξαρτάται από το είδος της παράβασης. Η μόνιμη απαγόρευση ισχύει για πάντα και η προσωρινή απαγόρευση λόγω παραβιάσεων του Instagram παραμένει για 1 εβδομάδα. Μπορεί όμως να παραταθεί για 14 ημέρες.

Πόσες αναφορές χρειάζονται για να κλείσετε έναν λογαριασμό Instagram;

Δεν είναι ο αριθμός των αναφορών αλλά η σοβαρότητα της παράβασης που καθορίζει τον τερματισμό ενός λογαριασμού Instagram.

Πόσες αναφορές χρειάζονται για να αποκλειστεί ένας λογαριασμός Instagram;

Δεν εξαρτάται από τον αριθμό των αναφορών για τον αποκλεισμό λογαριασμών Instagram. Η σοβαρότητα της παράβασης καθορίζει τον τερματισμό ενός λογαριασμού Instagram.

Πόσες παραβιάσεις χρειάζονται για να αποκλειστείς από το Instagram;

Δεν είναι ο αριθμός των παραβιάσεων, αλλά η σοβαρότητα της παράβασης που καθορίζει τον τερματισμό ενός λογαριασμού Instagram. Μια σοβαρή παραβίαση μπορεί να οδηγήσει σε άμεσο τερματισμό ή τερματισμό μετά από μερικές προειδοποιήσεις και μικρές παραβιάσεις ενδέχεται να μην τερματίσουν τον λογαριασμό κανενός παρά τις επανειλημμένες προειδοποιήσεις. Συνεχίστε να διαβάζετε για να μάθετε πώς να γνωρίζετε αν κάποιος σας ανέφερε στο Instagram.

  Πώς να στείλετε μηνύματα σε έναν φίλο στο Facebook από το Instagram

Μπορείτε να ξέρετε αν κάποιος σας έκανε αναφορά στο Instagram;

Όχι, δεν μπορείτε να συμπεράνετε ποιος σας ανέφερε στο Instagram.

Πώς μπορείτε να ξέρετε εάν σας αναφέρουν στο Instagram;

Το Instagram δεν παρέχει ποτέ ούτε την πιο λεπτή ένδειξη ότι έχετε αναφερθεί, αλλά μπορείτε να δοκιμάσετε μερικές διαδικασίες για να συμπεράνετε εάν έχετε αναφερθεί. Δείτε πώς μπορείτε να μάθετε αν κάποιος σας ανέφερε στο Instagram:

Σημείωση: Και για τα δύο Android και iOS χρήστες Instagram.

1. Εκκινήστε την εφαρμογή Instagram στη συσκευή σας.

2. Πατήστε στο εικονίδιο του προφίλ από την κάτω δεξιά γωνία.

3. Πατήστε στο εικονίδιο του χάμπουργκερ από την επάνω δεξιά γωνία.

4. Πατήστε στη δραστηριότητά σας.

Θα δείτε μια λίστα με όλες τις ενέργειες που έχει προκαλέσει ο λογαριασμός σας. Εάν ο λογαριασμός σας έχει αναφερθεί για κάτι άδικο, θα εμφανιστεί στη λίστα.

Είναι δυνατόν να μάθετε ποιος σας ανέφερε στο Instagram;

Όχι, είναι αδύνατο να εντοπίσεις ποιος σε ανέφερε στο Instagram. Δεν μπορείτε να μάθετε πώς να γνωρίζετε εάν κάποιος σας ανέφερε στο Instagram.

Τι συμβαίνει εάν κάποιος αναφέρει τον λογαριασμό σας στο Instagram;

Μόλις αναφερθείτε, το Instagram εξετάζει και ελέγχει σχολαστικά το προφίλ σας για τυχόν παραβιάσεις των κοινοτικών κατευθυντήριων γραμμών του και εφαρμόζει μέτρα των οποίων η σοβαρότητα εξαρτάται από το μέγεθος ή την επανάληψη της παράβασής σας.

  Hyperlapse Record Time Lapse Video & Share στο Facebook και το Instagram

Πώς μπορείτε να ανακτήσετε τον λογαριασμό σας στο Instagram εάν κάποιος το ανέφερε;

Ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα για να επαναφέρετε τον λογαριασμό Instagram εάν κάποιος το ανέφερε

1. Επισκεφθείτε το Σελίδα επανεξέτασης Απενεργοποίησης Instagram σε ένα πρόγραμμα περιήγησης.

2. Δώστε το πλήρες όνομά σας, το όνομα χρήστη Instagram, τη διεύθυνση email και τον αριθμό τηλεφώνου σας.

3. Γράψτε μια ευγενική και ειλικρινή έκκληση, παρακαλώντας το Instagram να ελέγξει τον τερματισμό του λογαριασμού σας.

4. Κάντε κλικ στην επιλογή Αποστολή για να υποβάλετε την ένσταση.

Ωστόσο, η αποκατάσταση του λογαριασμού σας υπόκειται στη διακριτική ευχέρεια του Instagram. Η έκκλησή σας θα πρέπει να είναι γνήσια και ειλικρινής με τη φήμη σας στα χαμηλότερα μεγέθη. Το Instagram μπορεί να επιλέξει να επιτρέψει την επαναφορά του λογαριασμού σας. Ωστόσο, εάν παραβιάσατε και αρνηθήκατε πολλές προειδοποιήσεις και επιδείξετε αδιόρθωτη συμπεριφορά, η αποκατάσταση του λογαριασμού σας θα μειωθεί σημαντικά.

Πώς να δείτε αν κάποιος έχει μπλοκάρει τον λογαριασμό σας στο Instagram;

Αφού μάθετε πώς να γνωρίζετε εάν κάποιος σας ανέφερε στο Instagram, μπορείτε να ρωτήσετε πώς να μάθετε εάν κάποιος σας απέκλεισε στο Instagram. Εδώ είναι μερικές από τις συμβουλές για να το μάθετε:

  • Πληκτρολογήστε το όνομα χρήστη του στοχευμένου λογαριασμού στη γραμμή αναζήτησής σας. Εάν δεν εμφανίζεται στην οθόνη, πιθανότατα έχετε αποκλειστεί. Επιπλέον, ζητήστε από έναν φίλο να αναζητήσει το άτομο στον λογαριασμό του στο Instagram. Εάν το άτομο είναι ορατό στο δικό του, σημαίνει ότι έχετε αποκλειστεί.

  • Αναζητήστε το όνομα χρήστη του ατόμου στους ακόλουθούς σας ή στην καρτέλα που ακολουθεί (εξαρτάται από το πώς σχετίζεστε). Εάν δεν μπορείτε να εντοπίσετε το άτομο, πιθανότατα έχετε αποκλειστεί.
  • Αναζητήστε το όνομα χρήστη του επιθυμητού ατόμου στα DM σας. Εάν τα DM δεν είναι πλέον ορατά, υπονοεί ότι έχετε αποκλειστεί.

***

Ελπίζουμε, λοιπόν, να καταλάβατε πώς να μάθετε αν κάποιος σας ανέφερε στο Instagram με τα λεπτομερή βήματα προς βοήθειά σας. Μπορείτε να μας ενημερώσετε για τυχόν απορίες σχετικά με αυτό το άρθρο ή προτάσεις για οποιοδήποτε άλλο θέμα θέλετε να κάνουμε ένα άρθρο. Ρίξτε τα στην παρακάτω ενότητα σχολίων για να τα γνωρίζουμε.