Πώς να διαγράψετε μια αναδημοσίευση στο TikTok

Το TikTok ήταν μια διάσημη πλατφόρμα για όλους κατά τις κρίσιμες στιγμές του lockdown. Όλος ο κόσμος απολάμβανε την παρουσία του στο TikTok και ανέβασε πολλές από τις ζωές του κοινωνικά. Έχετε αναρωτηθεί ποτέ εάν η διαγραφή του TikToks σας κάνει Shadowbanned ή πώς να διαγράψετε μια αναδημοσίευση στο TikTok; Μην ανησυχείτε ποτέ. Θα σας βοηθήσουμε να λύσετε όλες τις αμφιβολίες σας. Επίσης, εδώ έχουμε μιλήσει για την εφαρμογή και μερικές συχνές ερωτήσεις όπως πώς να αναδημοσιεύσετε κάποιον στο TikTok και να διαγράψετε και να αναδημοσιεύσετε στο TikTok. Ας μάθουμε περισσότερα για την εφαρμογή και τις δυνατότητές της!

Πώς να διαγράψετε μια αναδημοσίευση στο TikTok

Σε όλους μας αρέσει να μοιραζόμαστε αυτό που κάνουμε και αυτό που απολαμβάνουμε περισσότερο. Μερικές φορές, μπορεί να αναδημοσιεύσουμε κατά λάθος ένα βίντεο ή μια ανάρτηση. Για μια τέτοια περίπτωση, διαβάστε παρακάτω για να μάθετε πώς να διαγράψετε μια αναδημοσίευση στο TikTok.

  Πώς να χρησιμοποιήσετε το TikTok: Ένας οδηγός για αρχάριους

Το TikTok ενισχύει την πρώτη σας ανάρτηση;

Ναι, το TikTok συχνά εκκινεί τις αρχικές αναρτήσεις σας για να κερδίσει αφοσίωση στον νέο σας λογαριασμό. Αυτή η αρχική ώθηση είναι σημαντική για να λάβετε περισσότερες προβολές και αφοσίωση, διαφορετικά οι αναρτήσεις σας ενδέχεται να υποχωρήσουν. Σας δίνει επίσης έκθεση σε ένα μεγάλο ποσοστό του πιο σχετικού και ενεργού κοινού σας για να ενισχύσετε την προβολή του περιεχομένου σας μέσω αφοσίωσης

Πώς μπορείτε να αναδημοσιεύσετε κάποιον στο TikTok;

Ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα για να αναδημοσιεύσετε κάποιον στο TikTok:

1. Ανοίξτε την εφαρμογή TikTok στη συσκευή σας Android ή iOS κινητή συσκευή.

2. Πατήστε στην καρτέλα Για εσάς.

3. Πατήστε στο εικονίδιο κοινής χρήσης από το επιθυμητό βίντεο TikTok που θέλετε να αναδημοσιεύσετε.

4. Στη συνέχεια, πατήστε Επαναδημοσίευση.

Μπορείτε να αναδημοσιεύσετε το ίδιο βίντεο στο TikTok;

Ναι, μπορείτε να αναδημοσιεύσετε το ίδιο βίντεο με την κοινή ανάρτησή σας από τη ροή κάποιου άλλου. Αυτό βελτιώνει τις συνδέσεις, τους οπαδούς και τη δέσμευσή σας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Πρέπει να αναδημοσιεύσετε το Viral TikTok;

Ναι, μπορείτε να αναδημοσιεύσετε το δημοφιλές TikTok ή να έχετε διάσημο ήχο. Η αναδημοσίευση ενός viral TikTok σάς προσφέρει καλύτερες προβολές και βελτιώνει την απήχησή σας στους άλλους χρήστες στην πλατφόρμα.

Τι συμβαίνει εάν αναδημοσιεύσετε ένα TikTok;

Όταν μοιράζεστε ένα βίντεο που έχει ανέβει από τη ροή κάποιου άλλου, σας αναγνωρίζουν. Επίσης, μπορείτε να εξερευνήσετε παρόμοια βίντεο στη σελίδα σας για εσάς.

Μπορείτε να διαγράψετε και να αναδημοσιεύσετε στο TikTok;

Ναι, μπορείτε να διαγράψετε τις αναρτήσεις σας στο TikTok. Είναι μια εφαρμογή για συγκεκριμένο χρήστη που επιτρέπει στους χρήστες να διατηρούν τους λογαριασμούς τους σύμφωνα με τις ανάγκες τους. Σας επιτρέπει επίσης να αναδημοσιεύσετε τις αναρτήσεις από τη σελίδα σας για εσάς για να προβάλετε τα ενδιαφέροντά σας και να προσκαλέσετε ένα παρόμοιο κοινό.

  Πώς να αποκτήσετε το φίλτρο κινουμένων σχεδίων στο TikTok

Πρέπει να διαγράψετε και να αναδημοσιεύσετε ένα TikTok;

Δεν υπάρχουν τέτοιοι περιορισμοί για διαγραφή ή αναδημοσίευση στο TikTok. Αλλά αν θέλετε να προσελκύσετε περισσότερο κοινό, πρέπει να τους δίνετε διαφορετικό περιεχόμενο τακτικά. Θα πρέπει να είστε συνεπείς με τις μεταφορτώσεις σας και οι αναρτήσεις σας να είναι ελκυστικές. Επίσης, εάν διαγράφετε συχνά τις αναρτήσεις σας, μπορεί να είναι δυσάρεστο για το κοινό, καθώς δεν θα απολαμβάνει τη ροή σας με αυτόν τον τρόπο. Ως εκ τούτου, δεν πρέπει να διαγράφετε ή να αναδημοσιεύετε συχνά.

Πώς να αφαιρέσετε μια αναδημοσίευση στο TikTok;

Το TikTok είναι μια πολύ βολική πλατφόρμα για τη διατήρηση ενός προφίλ της προτίμησής σας. Έχει έναν πολύ εύκολο τρόπο αναδημοσίευσης ή διαγραφής αναρτήσεων. Ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα για τον τρόπο διαγραφής μιας αναδημοσίευσης στο TikTok:

Σημείωση: Το Ιστορικό παρακολούθησης περιέχει δεδομένα από τις τελευταίες 7 ημέρες.

1. Εκκινήστε το TikTok και πατήστε στο εικονίδιο του προφίλ από την κάτω δεξιά γωνία.

2. Πατήστε το εικονίδιο του χάμπουργκερ από την επάνω δεξιά γωνία.

3. Πατήστε Ρυθμίσεις και απόρρητο.

4. Πατήστε Ιστορικό παρακολούθησης στην ενότητα ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ & ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ.

5. Αναζητήστε και πατήστε στο επιθυμητό αναδημοσιευμένο TikTok.

6. Πατήστε στο εικονίδιο κοινής χρήσης > Κατάργηση αναδημοσίευσης.

Τι συμβαίνει όταν διαγράφετε ένα βίντεο στο TikTok;

Εάν διαγράψετε ένα βίντεο στο TikTok, θα χαθεί οριστικά. Δεν θα μπορείτε να ανακτήσετε ένα διαγραμμένο βίντεο. Ως εκ τούτου, πρέπει να το αποθηκεύσετε πριν το διαγράψετε.

  Πώς να αλλάξετε τον αριθμό σας στο TikTok

Η διαγραφή του TikToks σας κάνει Shadowbann;

Αφού μάθετε πώς να διαγράφετε μια αναδημοσίευση στο TikTok, θα θέλατε να μάθετε εάν η διαγραφή του TikToks σας κάνει Shadowbanned. Η απάντηση είναι ναι και όχι. Δεν θα λάβετε Shadowbanned εάν διαγράψετε ένα βίντεο, εκτός εάν παραβιάζει οποιουσδήποτε όρους και προϋποθέσεις. Μπορεί να λάβετε Shadowbanned αν δημοσιεύσετε ένα ακατάλληλο βίντεο που παραβιάζει τους κανόνες σχετικά με τη δημοσίευση στην πλατφόρμα. Αλλά αν διαγράψετε τη δημοσίευση, ο λογαριασμός σας Shadowbanned μπορεί να επιστρέψει σε μία ή δύο εβδομάδες.

Μπορείτε να λάβετε Shadowbanned στο TikTok για πάρα πολλές αναρτήσεις;

Αυτο εξαρταται. Εάν δημοσιεύετε πολύ περιεχόμενο που αντίκειται στους κανόνες και τις οδηγίες της κοινότητας της εφαρμογής TikTok, λαμβάνετε Shadowbanned. Μόλις διαγράψετε το ακατάλληλο περιεχόμενο, θα πρέπει να περιμένετε τουλάχιστον δύο εβδομάδες για να αρθεί το shadowban και να επαναφέρετε τον λογαριασμό σας.

Είναι κακή η υπερβολική δημοσίευση στο TikTok;

Όχι. Εάν το περιεχόμενό σας είναι διασκεδαστικό για το κοινό και η αφοσίωση των θεατών σας είναι υψηλή, τότε πρέπει να δημοσιεύετε τακτικά. Αλλά αν δημοσιεύετε το ίδιο περιεχόμενο, θα πρέπει να δημοσιεύετε σε κενά γιατί δεν θα θέλατε να χάσετε τους ακόλουθούς σας. Θα πρέπει να είστε καινοτόμοι και να ενδιαφέρετε τους θεατές σας να συνδεθούν με τις αναρτήσεις σας.

Γιατί πρέπει να διαγράψετε το TikTok;

Το TikTok έχει αποδειχθεί ότι αποτελεί εθνική απειλή για τη χώρα μας και τον λαό μας. Φαίνεται ότι το TikTok θέτει σε κίνδυνο την εθνική ασφάλεια λόγω της εκτεταμένης συλλογής δεδομένων και της παραβίασης της ιδιωτικής ζωής των χρηστών του. Έχει επίσης ανεξέλεγκτη πρόσβαση σε ευαίσθητα δεδομένα και παρακολουθεί τη ζωή των χρηστών του, κάτι που είναι ανθυγιεινό για όλους. Αποτελεί επίσης κοινωνικό κίνδυνο καθώς είναι γεμάτο με το μεγαλύτερο όπλο προσωπικών δεδομένων.

***

Ελπίζουμε ότι αυτό το άρθρο ήταν χρήσιμο και μάθατε πώς να διαγράφετε μια αναδημοσίευση στο TikTok και να διαχειρίζεστε αποτελεσματικά τον λογαριασμό. Σε περίπτωση αμφιβολιών ή υποδείξεων, μπορείτε να σχολιάσετε παρακάτω. Επίσης, ενημερώστε μας τι θέλετε να μάθετε στη συνέχεια.