Επισημάνετε συγκεκριμένα χρώματα σε μια φωτογραφία με νέα λειτουργία Fade & Color στο Instagram


Οι εφαρμογές φίλτρου συνωστίζονται συνεχώς στην κατηγορία των εφαρμογών φωτογραφίας τόσο στα καταστήματα εφαρμογών iOS όσο και σε Android. Εν τω μεταξύ, το Instagram που τροφοδότησε τη δημοτικότητά τους δεν μένει πίσω και επιτρέπει στον χώρο του φίλτρου φωτογραφιών να στέψει έναν νέο βασιλιά. Μια πρόσφατη ενημέρωση του Instagram για Android κυκλοφόρησε δύο νέες δυνατότητες. Ξεθώριασμα και χρώμα. Το Fade, όπως υπονοεί το όνομα, σάς επιτρέπει να δώσετε ένα είδος καθαρής εμφάνισης στη φωτογραφία σας, ενώ η λειτουργία Color σάς επιτρέπει να επιλέξετε χρώματα για να τονίσετε ή να μειώσετε τον τόνο. Είναι κάτι σαν επέκταση της λειτουργίας Σκιές και Στιγμιότυπα που παρουσιάστηκε πριν λίγο καιρό, αλλά με έμφαση σε ένα συγκεκριμένο χρώμα. Οι λειτουργίες έχουν κυκλοφορήσει για Android και θα κυκλοφορήσουν σύντομα για iOS.

  Πώς να αναζητήσετε τα άμεσα μηνύματά σας στο Instagram

Ενημέρωση: Οι λειτουργίες είναι πλέον διαθέσιμες για iOS.

Οι χρήστες Android μπορούν να βρουν τις νέες επιλογές Fade και Color κάτω από το κουμπί ρυθμίσεων κλειδιού. Το εφέ Fade λειτουργεί σαν φίλτρο, καθώς μπορείτε να διαχειριστείτε πόσο ισχυρό είναι το fade. Αφού το ενεργοποιήσετε, χρησιμοποιήστε το ρυθμιστικό για να ρυθμίσετε την έντασή του.

Το εφέ χρώματος προσφέρει περισσότερες επιλογές. χωρίζεται σε δύο καρτέλες που ονομάζονται Σκιές και Επισημάνσεις. Η καρτέλα Σκιές έχει χρώματα, πιο ανοιχτόχρωμες αποχρώσεις, που μπορείτε να σκουρύνετε περισσότερο στην εικόνα και η καρτέλα Επισήμανση έχει φωτεινότερα χρώματα που μπορείτε να αναδείξετε στη φωτογραφία. Επιλέξτε ένα χρώμα και πατήστε παρατεταμένα για να εμφανιστεί το ρυθμιστικό που θα σας επιτρέψει να το διαχειριστείτε.

  Πώς να κάνετε σίγαση ενός λογαριασμού Instagram

Το μόνο πράγμα που αξίζει να αναφέρουμε εδώ είναι ότι πρέπει να χρησιμοποιήσετε προσεκτικά τη λειτουργία Color. Εάν κάνετε την υπέρβαση, ουσιαστικά καταλήγετε να βάψετε τη φωτογραφία στο ίδιο χρώμα με αυτό που επιλέξατε. Είναι χρήσιμο να ξεκινήσετε με τη χρήση χρωμάτων που είναι στην πραγματικότητα στη φωτογραφία προτού προχωρήσετε σε μια πιο περίπλοκη σύνθεση. Ελπίζουμε ότι η ενημέρωση iOS θα έρθει πριν από το τέλος της εβδομάδας.

Εγκαταστήστε το Instagram από το Google Play Store

Εγκαταστήστε το Instagram από το App Store