Πώς να κρύψετε το σήμα ειδοποίησης για μια εφαρμογή Stock στο iOS


Έχω έναν εξαιρετικά μυστικό λογαριασμό email που δεν μοιράζομαι με κανέναν. καμία υπηρεσία στις οποίες εγγράφω τυχαία, και ακόμη και ορισμένες από αυτές που χρησιμοποιώ τακτικά δεν γνωρίζουν ότι υπάρχει αυτό το αναγνωριστικό email μου. Είναι πολύ ιδιαίτερο και μόνο οι υπηρεσίες που είναι εξαιρετικά σημαντικές για μένα το γνωρίζουν ως email ανάκτησης. Ποτέ στο παρελθόν δεν έχω διαμορφώσει ακόμη και τον λογαριασμό στο τηλέφωνό μου, επιλέγοντας να συνδέομαι και να βγαίνω στον υπολογιστή μου κάθε φορά που χρειαζόμουν να αποκτήσω πρόσβαση σε αυτόν σε μια προσπάθεια να κρατήσω τον εαυτό μου ασφαλή σε περίπτωση που χάσω τη συσκευή μου. Αυτό άλλαξε πρόσφατα και πρόσθεσα αυτόν τον λογαριασμό στην εφαρμογή Mail στο iPhone μου και ήρθε με ένα τεράστιο σήμα (αναγνωσμένα 25000+ μη αναγνωσμένα email) στο φάκελο στον οποίο βρίσκεται η εφαρμογή Mail. Αυτό το σήμα προφανώς έπρεπε να φύγει. Το iOS σάς επιτρέπει να επιλέξετε ποιες εφαρμογές θέλετε να ενεργοποιήσετε τα σήματα, έτσι πήγα κατευθείαν στις Ρυθμίσεις> Αλληλογραφία και εξεπλάγην που δεν βρήκα την επιλογή να αφαιρέσω το σήμα, καθώς εκεί θα έψαχνα να αφαιρέσω ένα σήμα ειδοποίησης για οποιαδήποτε άλλη εφαρμογή . Χρειάστηκαν μερικά λεπτά αναζήτησης, αλλά κατάφερα να βρω την επιλογή για την αφαίρεση του σήματος ειδοποίησης για την εφαρμογή Mail.

  Πώς να κάνετε αναζήτηση στο Google από το πληκτρολόγιό σας [iOS]

Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις> Ειδοποιήσεις> Αλληλογραφία και εκεί θα βρείτε την επιλογή «Εικονίδιο εφαρμογής σήματος» για απενεργοποίηση.

Πάντα χρησιμοποιούσα την υπέροχη εφαρμογή Gmail πριν και χωρίς κανένα παράπονο ή ανάγκη να αφαιρέσω το σήμα ειδοποίησης. Για τις περισσότερες εφαρμογές, η ρύθμιση για την απενεργοποίηση του εικονιδίου σήματος μπορεί να βρεθεί στις Ρυθμίσεις πατώντας την εφαρμογή (αριστερό στιγμιότυπο οθόνης), αλλά δεν ισχύει το ίδιο για την εφαρμογή Mail (δεξιό στιγμιότυπο οθόνης).

Το γιατί η Apple αποφάσισε να βάλει την επιλογή για την εφαρμογή Mail σε διαφορετικό μέρος είναι εικασία οποιουδήποτε, αλλά είναι συνεπής για όλες τις εφαρμογές μετοχών, οπότε αν θέλετε να απενεργοποιήσετε το σήμα ειδοποιήσεων για άλλες εφαρμογές μετοχών όπως το τηλέφωνο, τα μηνύματα και η εφαρμογή υπενθυμίσεων, θα κάντε το από την προτίμηση Ειδοποίηση στην εφαρμογή Ρυθμίσεις. Για εφαρμογές τρίτων, θα βρείτε την επιλογή στις Ρυθμίσεις στις προτιμήσεις της αντίστοιχης εφαρμογής.

  Πού είναι η αυτόματη φωτεινότητα στο iOS 11;