Γιατί η Amazon έκανε επιστροφή χρημάτων σε δωροκάρτα αντί για πιστωτική κάρτα;

Συχνά παρατηρείται ότι η Amazon έκανε επιστροφή χρημάτων σε δωροκάρτα αντί για πιστωτική κάρτα. Υπάρχουν τρόποι μεταφοράς αυτού του ποσού ή χρήσης τους με άλλους τρόπους, για τους οποίους θα διαβάσουμε σε αυτό το άρθρο. Είναι προεπιλεγμένο να λαμβάνει την επιστροφή χρημάτων στη δωροκάρτα σας. Οι περισσότεροι άνθρωποι επιλέγουν να έχουν την επιστροφή των χρημάτων τους με μια δωροκάρτα Amazon επειδή είναι η πιο γρήγορη μέθοδος. Μερικές φορές, μπορεί να αντιμετωπίσετε το ζήτημα της μη επιστροφής χρημάτων στον τραπεζικό λογαριασμό της Amazon. Χρειάζονται μερικές ημέρες ή εβδομάδες για να το εκδώσουν ξανά με τον αρχικό τρόπο πληρωμής, εάν χρησιμοποιήσατε πιστωτική κάρτα ή οποιονδήποτε άλλο τρόπο πληρωμής στο διαδίκτυο. Ακολουθήστε ολόκληρο το άρθρο για να λάβετε απαντήσεις στα προβλήματα που ενδέχεται να αντιμετωπίσετε κατά τη διάρκεια αυτής της διαδικασίας επιστροφής αντικειμένων στο Amazon. Επίσης, θα μάθετε να μεταφέρετε το υπόλοιπο του Amazon σε τράπεζα και να μεταφέρετε το υπόλοιπο της δωροκάρτας σε τραπεζικό λογαριασμό με τη μέθοδο που αναφέρεται παρακάτω.

Πίνακας περιεχομένων

Γιατί η Amazon έκανε επιστροφή χρημάτων σε δωροκάρτα αντί για πιστωτική κάρτα;

Συνεχίστε να διαβάζετε περαιτέρω για να μάθετε περισσότερα σχετικά με τις επιστροφές χρημάτων και τις δωροκάρτες Amazon λεπτομερώς με χρήσιμες εικόνες για καλύτερη κατανόηση.

Θα επιστρέψει η επιστροφή χρημάτων στο Amazon στην κάρτα σας;

Ναί. Κάθε φορά που επιστρέφετε ένα προϊόν, η επιστροφή χρημάτων συνήθως διεκπεραιώνεται εντός 2 εβδομάδων. Η επιστροφή χρημάτων ξεκινά αμέσως όταν το προϊόν παραλαμβάνεται και αποστέλλεται στην αποθήκη. Μόλις λάβουν την επιστροφή σας, ο πωλητής σας ειδοποιεί για την παραλαβή της επιστροφής ως απόδειξη και, στη συνέχεια, η επιστροφή χρημάτων εκδίδεται στον αρχικό τρόπο πληρωμής σε περίπτωση προπληρωμένων συναλλαγών ή στον τραπεζικό μας λογαριασμό. Μπορεί επίσης να ληφθεί ως υπόλοιπο Amazon Pay στην περίπτωση παραγγελιών πληρωμής κατά την παράδοση.

  Τραβήξτε φωτογραφίες και δημιουργήστε αντίγραφα ασφαλείας σε τρεις διαφορετικές υπηρεσίες αυτόματα

Μπορείτε να αλλάξετε τη μέθοδο επιστροφής χρημάτων στο Amazon;

Ναι, αλλάζετε τη μέθοδο επιστροφής χρημάτων στο Amazon. Συχνά παρατηρείται ότι η Amazon έκανε επιστροφή χρημάτων σε δωροκάρτα αντί για πιστωτική κάρτα. Υπάρχουν τρόποι μεταφοράς αυτού του ποσού ή χρήσης τους με άλλους τρόπους. Μπορείτε να επιλέξετε τη μέθοδο επιστροφής χρημάτων που προτιμάτε στο Online Κέντρο Επιστροφών κατά την επιστροφή ενός προϊόντος.

  • Στην περίπτωση παραγγελιών που πληρώνονται μέσω μιας ηλεκτρονικής πύλης, η επιστροφή υποβάλλεται αυτόματα σε επεξεργασία στον ίδιο τον λογαριασμό, τον οποίο μπορείτε επίσης να αλλάξετε τη στιγμή.
  • Και στην περίπτωση πληρωμών με μετρητά, μπορείτε να επιλέξετε τη διαδικτυακή σας λειτουργία για τη λήψη του ποσού. Αφού ο πωλητής λάβει το επιστρεφόμενο αντικείμενο, χρειάζονται έως και δύο εβδομάδες για να λάβουμε και να επεξεργαστούμε την επιστροφή σας. Κατά την επεξεργασία της επιστροφής χρημάτων, η μέθοδος δεν μπορεί να αλλάξει.

Γιατί η Amazon δεν επιστρέφει χρήματα στον τραπεζικό σας λογαριασμό;

Η επεξεργασία των επιστροφών χρημάτων του Amazon γίνεται μόνο μέσω μιας ηλεκτρονικής λειτουργίας. Εάν αντιμετωπίζετε το πρόβλημα του τραπεζικού λογαριασμού που δεν επιστρέφει η Amazon, πρέπει να έχετε επιλέξει άλλη λειτουργία ή άλλο λογαριασμό για να λάβετε τις επιστροφές. Αυτό μπορεί επίσης να οφείλεται στον αρχικό τρόπο πληρωμής σας, ο οποίος πρέπει να ήταν διαφορετικός από τον τραπεζικό σας λογαριασμό, καθώς το ποσό επεξεργάζεται αυτόματα στον ίδιο τρόπο online. Εάν δεν λάβετε την επιστροφή χρημάτων σε ένα τυπικό χρονικό πλαίσιο, μπορείτε να επικοινωνήσετε με τον εκδότη της πιστωτικής ή χρεωστικής κάρτας ή την τράπεζά σας για περισσότερες πληροφορίες. Οι επιστροφές χρημάτων δεν διεκπεραιώνονται ποτέ σε μετρητά.

Μπορείτε να μεταφέρετε το υπόλοιπο του Amazon στην τράπεζα;

Όχι, η μεταφορά των χρημάτων από το υπόλοιπό σας στο Amazon Pay σε άλλο λογαριασμό ή στην τράπεζα είναι αδύνατη. Επί του παρόντος, η Amazon δεν παρέχει την επιλογή μεταφοράς χρημάτων σε τραπεζικό λογαριασμό ή διαφορετικό λογαριασμό υπολοίπου Amazon Pay, αλλά μπορείτε να αγοράσετε δωροκάρτες από αυτό το ποσό. Μόλις αγοράσετε τις κάρτες ηλεκτρονικού δώρου, μπορείτε να τις στείλετε σε άλλο χρήστη λογαριασμού και να τις χρησιμοποιήσετε εκεί.

  Τι είναι ένα Botnet και πώς να παραμείνετε ασφαλείς από ένα

Πώς αποκτήσατε μια δωροκάρτα Amazon;

Μπορείτε εύκολα να αγοράσετε δωροκάρτες στο Amazon με αυτές τις μεθόδους:

1. Ανοίξτε το Αμαζόνα εφαρμογή και πατήστε στο εικονίδιο του χάμπουργκερ από την κάτω δεξιά γωνία. Στη συνέχεια, επιλέξτε την επιλογή Gifting από το αναπτυσσόμενο μενού του Amazon Pay.

2. Πατήστε στην καρτέλα Δωροκάρτες για να τις αγοράσετε.

3. Πατήστε στην αγορά και ανανέωση καρτών eGift ή Brand Gift.

Μπορείτε επίσης να πληρώσετε για τη δωροκάρτα από το υπόλοιπό σας στο Amazon Pay ή άλλες διαδικτυακές πύλες.

Η Amazon χρησιμοποιεί αυτόματα το υπόλοιπο της δωροκάρτας;

Ναι, η δωροκάρτα σας εφαρμόζεται αυτόματα στον συνολικό λογαριασμό σας τη στιγμή της ολοκλήρωσης αγοράς. Το ποσό στη δωροκάρτα σας αφαιρείται αυτόματα κατά την ολοκλήρωση της αγοράς του καλαθιού σας. Εάν μερικές φορές δεν εφαρμόζεται, πρέπει να εισαγάγετε τον κωδικό/τον αριθμό της δωροκάρτας, κάτι που συμβαίνει συνήθως όταν λαμβάνεται μια ηλεκτρονική δωροκάρτα από άλλο χρήστη.

Γιατί η επιστροφή χρημάτων από το Amazon πήγε σε υπόλοιπο δωροκάρτας;

Συνήθως, όλες οι άμεσες επιστροφές χρημάτων πηγαίνουν στη δωροκάρτα Amazon, καθώς αυτή είναι η ταχύτερη μέθοδος για να λάβετε την επιστροφή χρημάτων. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο η Amazon έκανε επιστροφή χρημάτων σε δωροκάρτα αντί για πιστωτική κάρτα και όχι σε τραπεζικό λογαριασμό. Μπορείτε πάντα να μεταφέρετε το υπόλοιπο του Amazon σε τραπεζικό λογαριασμό ή άλλες πύλες.

Πώς απέκτησα υπόλοιπο δωροκάρτας στο Amazon;

  • Κατά την πληρωμή στο Amazon.com, μια δωροκάρτα θα αγοραστεί αυτόματα και θα διεκδικηθεί στο Υπόλοιπό σας στο Amazon εάν επαληθευτεί ο αριθμός τηλεφώνου σας.
  • Δεδομένου ότι μια δωροκάρτα εξασφαλίζει πιστώσεις στο Amazon, ώστε ο χρήστης να αγοράσει ξανά τα αντικείμενα από την Amazon, όλες οι πολιτικές λένε ότι η Amazon επιστρέφει χρήματα σε δωροκάρτα αντί για πιστωτική κάρτα.
  Πώς να ανακατεύετε ή να επαναλαμβάνετε τραγούδια σε iPhone ή iPad

Πώς μεταφέρετε τη δωροκάρτα Amazon πίσω στην πιστωτική κάρτα;

Η μεταφορά των χρημάτων της δωροκάρτας Amazon είναι μια απλή διαδικασία. Ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα:

1. Πατήστε στο Amazon Pay από την αρχική οθόνη της εφαρμογής Amazon.

2. Πατήστε στο υπόλοιπο Amazon Pay.

3. Τώρα, επαληθεύστε τα στοιχεία σας.

4. Στη συνέχεια, πατήστε Προσθήκη δωροκάρτας για ισορροπία.

5. Στη συνέχεια, συνδεθείτε και πατήστε Ανάληψη χρημάτων.

6. Επιλέξτε την πιστωτική κάρτα που επιθυμείτε και εισάγετε το επιθυμητό ποσό που θέλετε να μεταφέρετε.

Μόλις ολοκληρωθεί, τα χρήματα θα πρέπει πλέον να βρίσκονται στην κάρτα σας εντός 3 έως 5 εργάσιμων ημερών ή μιας εβδομάδας. Ως εκ τούτου, το υπόλοιπο της δωροκάρτας σας θα αφαιρεθεί και θα αντικατοπτρίζει το υπόλοιπο ποσό.

Μπορείτε να μεταφέρετε το υπόλοιπο της δωροκάρτας Amazon στη χρεωστική σας κάρτα;

Ναι, είναι παρόμοια με τη διαδικασία μεταφοράς χρημάτων σε πιστωτική κάρτα.

Πώς μεταφέρετε το υπόλοιπο της δωροκάρτας στον τραπεζικό σας λογαριασμό;

Η μεταφορά των χρημάτων της δωροκάρτας Amazon σε τραπεζικό λογαριασμό είναι επίσης εύκολη. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι:

1. Ανοίξτε την εφαρμογή Amazon και πατήστε Amazon Pay > Υπόλοιπο Amazon Pay.

2. Τώρα, επαληθεύστε τα στοιχεία σας και πατήστε Προσθήκη δωροκάρτας για ισορροπία.

3. Στη συνέχεια, συνδεθείτε και πατήστε Ανάληψη χρημάτων.

4. Επιλέξτε την πιστωτική κάρτα που επιθυμείτε και εισάγετε το ποσό που θέλετε να μεταφέρετε.

Μπορεί η δωροκάρτα Amazon να επιστραφεί;

Όχι, οι δωροκάρτες δεν μπορούν να επαναφορτωθούν, να μεταπωληθούν, να μεταφερθούν έναντι αξίας ή να εξαργυρωθούν έναντι μετρητών. Επίσης στους κανόνες αναφέρεται ότι το ποσό της δωροκάρτας δεν θα σας επιστραφεί σε καμία περίπτωση. Ωστόσο, μπορούν να κοινοποιηθούν ως κάρτες ηλεκτρονικού δώρου με διαφορετικούς χρήστες λογαριασμών.

Μπορείτε να κάνετε ανάληψη μιας δωροκάρτας Amazon;

Ναι, ο πωλητής λιανικής μπορεί να ανταλλάξει την κάρτα με μετρητά, αλλά με τιμή μετά τη μείωση κάποιου ποσοστού του ποσού. Ο εκδότης ενδέχεται να αρνηθεί να αποδεχτεί την επιστροφή της δωροκάρτας όταν δεν έχετε την απόδειξη αγοράς. Πρέπει να επισκεφτείτε το Σελίδα βοήθειας για δωροκάρτες για να λάβετε βοήθεια από την Amazon.

Μπορείτε να πάρετε πίσω δωροκάρτες;

Όχι, η Amazon δεν δίνει επιστροφές χρημάτων για χρησιμοποιημένες ή αχρησιμοποίητες δωροκάρτες, εκτός εάν το απαιτούν οι νόμοι της πολιτείας ή οι εξαιρετικές συνθήκες. Δεν μπορείτε να επιστρέψετε την κάρτα σας στην εταιρεία εάν δεν τη θέλετε πια. Η Amazon δεν είναι υπεύθυνη για περιπτώσεις απώλειας, βλάβης ή κλοπής δωροκαρτών και, ως εκ τούτου, δεν θα λάβετε αντικατάσταση.

***

Ελπίζουμε ότι αυτό το άρθρο ήταν χρήσιμο και μάθατε γιατί η Amazon έκανε επιστροφή χρημάτων σε δωροκάρτα αντί για πιστωτική κάρτα. Αυτή ήταν μια σύντομη εικόνα για τα προβλήματα των χρηστών χρησιμοποιώντας την εφαρμογή αγορών Amazon. Ελπίζουμε να έχετε απλές και εύκολες λύσεις σε τέτοια ζητήματα. Μπορείτε να μας ενημερώσετε για τυχόν απορίες σχετικά με αυτό το άρθρο ή προτάσεις για οποιοδήποτε άλλο θέμα θέλετε να κάνουμε ένα άρθρο. Ρίξτε τα στην παρακάτω ενότητα σχολίων για να τα γνωρίζουμε.