Πώς να καρφιτσώσετε το tweet κάποιου άλλου στο προφίλ σας

Μπορείτε να καρφιτσώσετε τα δικά σας tweets στο προφίλ σας στο Twitter. Ένα καρφιτσωμένο tweet εμφανίζεται στην κορυφή των tweet σας κάθε φορά που εσείς ή κάποιος άλλος επισκέπτεται το προφίλ σας. Αυτός είναι συνήθως ένας καλός τρόπος για να ξεπεράσετε τις περιορισμένες πληροφορίες που μπορείτε να εισαγάγετε στο προφίλ σας στο Twitter. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε το καρφιτσωμένο tweet για να μοιραστείτε τρέχοντα γεγονότα/ειδήσεις χωρίς να χρειάζεται να επεξεργάζεστε το προφίλ σας στο Twitter ξανά και ξανά. Πολλοί άνθρωποι χρησιμοποιούν επίσης καρφιτσωμένα tweets για να μοιράζονται αποσπάσματα ή ένα νήμα Twitter που δημοσίευσαν. Η λειτουργία pin μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνο στα δικά σας tweet και συχνά, οι χρήστες βρίσκουν tweets από άλλους λογαριασμούς που αξίζει να καρφιτσώσουν. Με μια απλή δουλειά, μπορείτε να καρφιτσώσετε το tweet κάποιου άλλου στο προφίλ σας, αλλά παρόλα αυτά να του δώσετε εύσημα για αυτό.

  Πώς να αποσυνδεθείτε εξ αποστάσεως από το Netflix

Το κόλπο βρίσκεται σε ένα απλό retweet. Όταν πατάτε το κουμπί retweet, έχετε την επιλογή να το κάνετε retweet ή να το αναφέρετε σε ένα δικό σας tweet. Όταν αναφέρετε ένα tweet, το αρχικό tweet επισυνάπτεται στο tweet σας και μπορείτε στη συνέχεια να καρφιτσώσετε το εισηγμένο tweet στο προφίλ σας.

Καρφιτσώστε το Tweet κάποιου άλλου

Βρείτε το tweet που θέλετε να καρφιτσώσετε και πατήστε το κουμπί retweet. Από το μενού που εμφανίζεται, επιλέξτε «Προσφορά Tweet». Στην οθόνη Quote Tweet, πληκτρολογήστε κάτι, ακόμα κι αν είναι απλώς τελεία/τελική στο tweet σας, και στείλτε το.

  Μετατροπή βίντεο για προβολή πολλαπλών πλατφορμών: Wondershare Video Converter [Review]

Τώρα, μεταβείτε στο προφίλ σας στο Twitter. Το tweet που μόλις αναφέρατε θα βρίσκεται στην κορυφή του χρονολογίου σας. Πατήστε το μικρό αναπτυσσόμενο κουμπί στην επάνω δεξιά γωνία του tweet και επιλέξτε την επιλογή Pin.

Αυτή είναι μια από αυτές τις έξυπνες λύσεις που έχουν βρει οι χρήστες του Twitter. Αμφιβάλλουμε ότι το Twitter προοριζόταν για τη συνάρτηση Pin και τη συνάρτηση τιτίβισμα προσφοράς για να συνεργαστούν όπως αυτή. Μοιάζει πολύ με τα νήματα στο Twitter. Πολύ πριν το Twitter το κάνει επίσημο χαρακτηριστικό και προσθέσει υποστήριξη για το tweet σε αυτά τα νήματα, οι χρήστες του Twitter δημιουργούσαν νήματα απαντώντας στα δικά τους tweets.

  Πώς να βρείτε την κατεύθυνση του ταξιδιού σας χρησιμοποιώντας τους Χάρτες Google

Αμφιβάλλουμε ότι πρόκειται για κάτι που το Twitter θα μετατραπεί σε μια πλήρη λειτουργία, αλλά πολλοί χρήστες που συναντούν χρήσιμα νήματα Twitter συχνά αναρωτιούνται πώς μπορούν να ενισχύσουν ένα νήμα και να το κάνουν ορατό για περισσότερο από την ορατή διάρκεια ζωής ενός μέσου tweet. Το να καρφιτσώνετε το tweet είναι ο καλύτερος τρόπος και είναι αρκετά απλό. Μπορείτε να καρφιτσώσετε το tweet κάποιου άλλου από τον ιστό Twitter, καθώς και από τις εφαρμογές Twitter. Το αναφερόμενο tweet εμφανίζεται με ένα εύλογο απόσπασμα του αρχικού tweet και περιλαμβάνει οποιεσδήποτε εικόνες έχουν αναρτηθεί στο Twitter.