Πώς να αποσυνδεθείτε εξ αποστάσεως από το Netflix

Ο κωδικός πρόσβασής σας στο Netflix δεν μπορεί να αλλάξει εκτός εάν γνωρίζετε τον παλιό σας κωδικό πρόσβασης ή εάν έχετε πρόσβαση στο email που σχετίζεται με τον λογαριασμό σας. Δυστυχώς, ορισμένες πληροφορίες, όπως ο αριθμός τηλεφώνου και το email σας, καθώς και τα τέσσερα τελευταία ψηφία της πιστωτικής σας κάρτας, είναι ορατές σε οποιονδήποτε έχει συνδεθεί στον λογαριασμό σας στο Netflix. Επιπλέον, επιπλέον χρήστες που έχουν συνδεθεί στον λογαριασμό σας επηρεάζουν τον αριθμό των οθονών που απομένουν για να παρακολουθήσετε το Netflix. Αν υποθέσουμε ότι κάποιος έχει πρόσβαση στον λογαριασμό σας στο Netflix ενώ δεν θα έπρεπε, μπορείτε να αποσυνδεθείτε εξ αποστάσεως από το Netflix και να ανακαλέσετε την πρόσβασή του στον λογαριασμό σας.

Απομακρυσμένη έξοδος από το Netflix

Ανοίξτε το Netflix στο πρόγραμμα περιήγησής σας και συνδεθείτε. Κάντε κλικ στο αναπτυσσόμενο μενού προφίλ επάνω δεξιά και επιλέξτε «Λογαριασμός» από το μενού. Στην οθόνη Λογαριασμού, κάντε κύλιση προς τα κάτω στην ενότητα Ρυθμίσεις και θα δείτε μια επιλογή «Έξοδος από όλες τις συσκευές». Κλίκαρέ το.

  Πώς να διορθώσετε την αναπαραγωγή κωδικοποιημένων βίντεο στο πρόγραμμα αναπαραγωγής VLC

Η αποσύνδεση μπορεί να διαρκέσει έως και 8 ώρες για να εκτελεστεί σε όλες τις συσκευές, αλλά υπάρχει μια άλλη παγίδα εδώ. Οποιοσδήποτε έχει πρόσβαση στον λογαριασμό σας Netflix μπορεί να αποσυνδεθεί εξ αποστάσεως από όλες τις συσκευές. Δεν υπάρχει καμία επιβεβαίωση ή έλεγχος ταυτότητας σύμφωνα με την οποία ένας χρήστης πρέπει να εισαγάγει τον κωδικό πρόσβασης για να εξουσιοδοτήσει την αλλαγή.

Μόλις αποσυνδεθείτε από όλες τις συσκευές, μπορείτε να δείτε μια σύνοψη των πληροφοριών του λογαριασμού σας και ξανά, εάν κάποιος άλλος σας αποσυνδέει εξ αποστάσεως από τις συσκευές, αυτό είναι επικίνδυνο. Εάν πρέπει να αποσυνδεθείτε εξ αποστάσεως από το Netflix ή εάν έχετε αποσυνδεθεί, είναι καλή ιδέα να αλλάξετε αμέσως τον κωδικό πρόσβασής σας και να βεβαιωθείτε ότι όλα είναι ακόμα ασφαλή.

  Αυτό το διαδραστικό γράφημα χρησιμοποιεί προσαρμοσμένα φίλτρα για να βρει τον κατάλληλο φορητό υπολογιστή

Στην ιδανική περίπτωση, όταν αποσυνδέεστε εξ αποστάσεως από όλες τις συσκευές, θα πρέπει επίσης να αποσυνδέεστε από τη συσκευή που χρησιμοποιήσατε για την έναρξη της απομακρυσμένης αποσύνδεσης. Αυτό, ή θα πρέπει να ελέγξετε την ταυτότητα της απομακρυσμένης αποσύνδεσης με τον κωδικό πρόσβασής σας ή έναν κωδικό PIN ή κάτι τέτοιο.

Το Netflix δεν είναι ακριβώς ένα θησαυροφυλάκιο κωδικών πρόσβασης ή μια υπηρεσία αποθήκευσης cloud, γι’ αυτό ίσως ξεφεύγει από αυτό, αλλά οι πληροφορίες χρέωσης και λογαριασμού που είναι διαθέσιμες σε οποιονδήποτε έχει συνδεθεί στον λογαριασμό σας αποτελεί κίνδυνο ασφαλείας. Οι άνθρωποι συνήθως χρησιμοποιούν το ίδιο email και τον ίδιο αριθμό τηλεφώνου για να χρησιμοποιούν διαφορετικές υπηρεσίες, επομένως αυτό σας εκθέτει σε πιθανούς κινδύνους.

  Πώς να κλείσετε τις εφαρμογές στο iPhone X

Όταν δοκιμάσαμε αυτήν τη δυνατότητα, η απομακρυσμένη αποσύνδεση σε όλες τις συσκευές ήταν άμεση, ωστόσο, το παράθυρο των οκτώ ωρών που ζητά το Netflix μπορεί να έχει σχέση με διαφορετικές ζώνες ώρας. Αυτό σημαίνει ότι εάν εσείς ή όποιος έχει πρόσβαση στον λογαριασμό σας χρησιμοποιεί VPN για το Netflix ή βρίσκεται φυσικά σε διαφορετική χώρα ή ζώνη ώρας, ενδέχεται να έχει πρόσβαση στον λογαριασμό σας για έως και οκτώ ώρες μετά την έναρξη της απομακρυσμένης αποσύνδεσης .