Πώς να καρφιτσώσετε τα δέρματα Rainmeter στην κορυφή

Τα δέρματα βροχόμετρων έχουν δύο σκοπούς. κάνει την επιφάνεια εργασίας σας να φαίνεται ωραία και προσθέτει χρήσιμες πληροφορίες στην οθόνη σας. Ορισμένα δέρματα προσθέτουν μόνο μικρά γραφικά στοιχεία, ενώ άλλα προσθέτουν ολόκληρα πλαίσια. Από προεπιλογή, ορισμένα δέρματα τείνουν να παραμένουν στην κορυφή της επιφάνειας εργασίας σας εμποδίζοντας οποιαδήποτε εφαρμογή έχετε ανοιχτή. Εάν έχετε ένα δέρμα που δεν καρφιτσώνεται αυτόματα στην κορυφή της επιφάνειας εργασίας σας, μπορεί να σας εκπλήξει το γεγονός ότι μπορείτε να καρφιτσώσετε τα δέρματα Rainmeter στο επάνω μέρος ανεξάρτητα από τον τύπο τους.

Τα δέρματα Rainmeter μπορούν να καρφιτσωθούν στην κορυφή μέσω του ίδιου του δέρματος ή μπορείτε να επεξεργαστείτε το αρχείο διαμόρφωσης Rainmeter. Και οι δύο κάνουν το ίδιο πράγμα και είναι στο χέρι σας να αποφασίσετε πώς θέλετε να καρφιτσώσετε ένα δέρμα στην κορυφή.

  Γιατί οι ιστότοποι μου ζητούν ξαφνικά να αποθηκεύσω cookies;

Καρφώστε το Rainmeter Skin To Top

Εάν έχετε ενεργοποιημένη την εμφάνιση του Rainmeter, μπορείτε να την καρφιτσώσετε στην κορυφή από την επιφάνεια εργασίας σας. Η επιλογή είναι θαμμένη λίγο αλλά είναι εκεί.

Κάντε δεξί κλικ στο δέρμα και μεταβείτε στις Ρυθμίσεις> Θέση> Παραμονή στην κορυφή.

Αυτό θα έπρεπε να κάνει το κόλπο. Το δέρμα θα τοποθετηθεί πλέον σε όλες τις εφαρμογές που έχετε ανοιχτές. Είναι καλή ιδέα να μειώσετε τη διαφάνεια του δέρματος. Μπορείτε να διαχειριστείτε τη διαφάνεια για όλα τα δέρματα. Δεν είναι χαρακτηριστικό του δέρματος. Επιπλέον, ενεργοποιήστε το click-through για το δέρμα, εάν θέλετε να μπορείτε να αλληλεπιδράτε με εφαρμογές και αντικείμενα πίσω από το δέρμα. Και πάλι, όχι ένα συγκεκριμένο χαρακτηριστικό του δέρματος.

  Πώς να μάθετε αν κάποιος σας έχει μπλοκάρει στο WeChat

Εάν θέλετε να επεξεργαστείτε το αρχείο Rainmeter.ini για να καρφιτσώσετε ένα δέρμα στην κορυφή, μπορείτε. Ανοίξτε το αρχείο Rainmeter.ini. Θα πρέπει να βρίσκεται στην ακόλουθη τοποθεσία.

C:Program FilesRainmeter

Το αρχείο Rainmeter.ini θα εμφανίσει τις ιδιότητες κάθε μεμονωμένης εμφάνισης που έχετε προσθέσει στο Rainmeter. Δεν έχει σημασία αν το δέρμα έχει «φορτωθεί» ή όχι. Βρείτε το δέρμα που θέλετε να καρφιτσώσετε στην κορυφή και αλλάξτε την τιμή για το ‘AlwaysOnTop’ σε 1. Αποθηκεύστε την αλλαγή στο αρχείο και βγείτε από το Rainmeter και εκτελέστε το ξανά.

Είναι αυτονόητο ότι αυτός δεν είναι ο ευκολότερος τρόπος για να επεξεργαστείτε ένα δέρμα, ωστόσο, εάν έχετε ένα προβληματικό δέρμα που αρνείται να παραμείνει στην κορυφή, ίσως θελήσετε να δείτε το αρχείο Rainmeter.ini και να δείτε αν μπορείτε να το αναγκάσετε να κολλήστε στην κορυφή.

  Πού μπορείτε να μεταδώσετε τις αγαπημένες σας χριστουγεννιάτικες προσφορές

Η θέση του αρχείου Rainmeter.ini ενδέχεται να διαφέρει εάν εγκαταστήσατε τη φορητή έκδοση. Εάν αντιμετωπίζετε προβλήματα με την εύρεση του αρχείου, ανοίξτε το Rainmeter Manager και κάντε κλικ στο κουμπί Επεξεργασία ρυθμίσεων στο κάτω μέρος της καρτέλας Skins. Αυτό θα ανοίξει το αρχείο Rainmeter.ini στο σημειωματάριο.