Πώς να καρφιτσώσετε σχόλια στο Instagram σε iPhone και Android

Τα σχόλια στο Instagram μερικές φορές μπορεί να είναι ένα χάος. Αλλά μπορείτε να κάνετε τα πράγματα λίγο καλύτερα επισημαίνοντας τα καλύτερα σχόλια στην κορυφή. Δείτε πώς μπορείτε να καρφιτσώσετε έως και τρία σχόλια σε αναρτήσεις Instagram σε iPhone και Android.

Πώς να καρφιτσώσετε σχόλια Instagram στο iPhone

Καρφίτσωμα ενός σχολίου στο Εφαρμογή Instagram στο iPhone είναι τόσο απλό όσο ένα σάρωση (ακριβώς όπως η διαγραφή σχολίων).

Αρχικά, ανοίξτε την εφαρμογή Instagram και μεταβείτε στη δική σας ανάρτηση όπου θέλετε να καρφιτσώσετε το σχόλιο. Μπορείτε να το κάνετε αυτό μόνο στις δικές σας αναρτήσεις. Από εκεί, πατήστε το κουμπί “Σχόλια”.

  Το γραμματοκιβώτιο για Android φτάνει με χειρονομίες ολίσθησης και έξυπνη αναζήτηση

Εδώ, θα δείτε όλα τα σχόλια για την ανάρτηση. Σύρετε προς τα αριστερά στο σχόλιο που θέλετε να καρφιτσώσετε.

Αυτό θα αποκαλύψει μερικές επιλογές. Θα δείτε ένα εικονίδιο Pushpin στην άκρη αριστερά. Πατήστε πάνω του για να καρφιτσώσετε το σχόλιο.

Αμέσως, το σχόλιο θα εμφανιστεί στην κορυφή της λίστας σχολίων. Μπορείτε να το κάνετε αυτό για έως και τρία σχόλια.

Μπορείτε να ξεκαρφιτσώσετε ένα σχόλιο εξίσου εύκολα. Σύρετε προς τα αριστερά σε ένα καρφιτσωμένο σχόλιο και πατήστε ξανά το εικονίδιο “Pushpin”.

Από το αναδυόμενο μενού, πατήστε το κουμπί “Ξεκαρφίτσωμα” για να αφαιρέσετε το καρφιτσωμένο σχόλιο.

  Πώς να προσθέσετε ένα κουμπί κλεισίματος σε καρτέλες στο Firefox Android

Πώς να καρφιτσώσετε σχόλια στο Instagram στο Android

Η διαδικασία διαχείρισης και καρφιτσώματος σχολίων στο Android είναι ελαφρώς διαφορετική. Η εφαρμογή Android του Instagram Ακολουθεί την προσέγγιση “πατήστε και κρατήστε” για την επεξεργασία σχολίων.

Ανοίξτε την εφαρμογή Instagram στο smartphone Android και πατήστε το κουμπί “Σχόλια” που βρίσκεται κάτω από οποιαδήποτε από τις αναρτήσεις σας.

Από εκεί, πατήστε παρατεταμένα το σχόλιο που θέλετε να καρφιτσώσετε.

Αυτό θα αποκαλύψει τις επιλογές σχολίων στην επάνω γραμμή εργαλείων. Εδώ, επιλέξτε το εικονίδιο “Pushpin” για να καρφιτσώσετε το σχόλιο.

Τώρα, το σχόλιο έχει καρφιτσωθεί. Μπορείτε να το κάνετε αυτό για έως και τρία σχόλια.

  Βρείτε το επίπεδο θορύβου του περιβάλλοντός σας με το τηλέφωνό σας Android

Για να ξεκαρφιτσώσετε το σχόλιο, πατήστε παρατεταμένα ξανά και, στη συνέχεια, επιλέξτε το εικονίδιο “Pushpin” από τη γραμμή εργαλείων. Επιλέξτε το κουμπί “Ξεκαρφίτσωμα” από το αναδυόμενο μενού για να ξεκαρφιτσώσετε το σχόλιο.

Εάν λαμβάνετε αρνητικά σχόλια από έναν χρήστη του Instagram, μπορείτε να τα περιορίσετε ή να αποκλείσετε εντελώς τον λογαριασμό.