Πώς να ενημερώσετε τις εφαρμογές του Microsoft Office σε Windows 10 και Mac

Οι ενημερώσεις λογισμικού είναι απαραίτητες για να διατηρείτε τις εφαρμογές σας ενημερωμένες με τις πιο πρόσφατες δυνατότητες, βελτιώσεις απόδοσης και ενημερώσεις κώδικα ασφαλείας. Η Microsoft παρέχει τακτικά ενημερώσεις για τη σουίτα του Office. Δείτε πώς μπορείτε να ελέγξετε και να εγκαταστήσετε ενημερώσεις του Microsoft Office.

Σημειώστε ότι, ενώ χρησιμοποιούμε το Microsoft Word σε αυτό το παράδειγμα, μπορείτε να ενημερώσετε μέσω οποιασδήποτε από τις εφαρμογές του Office.

Ενεργοποιήστε τις Αυτόματες ενημερώσεις

Από προεπιλογή, η Microsoft διατηρεί αυτόματα ενημερωμένες τις εφαρμογές του Office. Ωστόσο, είναι δυνατό να απενεργοποιήσετε αυτήν τη δυνατότητα. Εάν απενεργοποιήσατε τις αυτόματες ενημερώσεις, συνιστούμε να τις ενεργοποιήσετε ξανά, ώστε να έχετε πάντα την πιο πρόσφατη διαθέσιμη έκδοση.

  Ενισχύστε την αρχική σελίδα του προγράμματος περιήγησής σας με αυτές τις 10 τυχαίες δημιουργίες ιστοτόπων

Ενεργοποιήστε τις Αυτόματες ενημερώσεις στα Windows

Για να ενεργοποιήσετε τις αυτόματες ενημερώσεις για το Microsoft Office στα Windows, ανοίξτε το Word και επιλέξτε την καρτέλα “Αρχείο”.

Στη συνέχεια, κάντε κλικ στην επιλογή “Λογαριασμός” στο κάτω μέρος του αριστερού παραθύρου.

Εάν οι αυτόματες ενημερώσεις είναι απενεργοποιημένες, θα δείτε ένα μήνυμα που θα αναφέρει “Αυτό το προϊόν δεν θα ενημερωθεί” στην ενότητα “Ενημερώσεις γραφείου”. Επιλέξτε το κουμπί “Επιλογές ενημέρωσης”.

Στο αναπτυσσόμενο μενού που εμφανίζεται, επιλέξτε «Ενεργοποίηση ενημερώσεων».

Το Microsoft Office θα ενημερώνεται πλέον αυτόματα με κάθε έκδοση.

Ενεργοποιήστε τις Αυτόματες ενημερώσεις σε Mac

Για να ενεργοποιήσετε τις αυτόματες ενημερώσεις για το Microsoft Office σε Mac, ανοίξτε το Word και επιλέξτε την καρτέλα “Βοήθεια” στη γραμμή μενού συστήματος (όχι στη γραμμή μενού του Word).

  Σαρώστε και επεξεργαστείτε μαζικά εκτυπωμένες φωτογραφίες στο iPhone σας χρησιμοποιώντας τον σαρωτή εικόνων

Στο αναπτυσσόμενο μενού που εμφανίζεται, επιλέξτε “Έλεγχος για ενημερώσεις”.

Θα εμφανιστεί το παράθυρο “Αυτόματη ενημέρωση της Microsoft”. Εάν έχει επιλεγεί “Μη αυτόματος έλεγχος”, οι αυτόματες ενημερώσεις δεν είναι ενεργοποιημένες. Επιλέξτε «Αυτόματη λήψη και εγκατάσταση».

Το Microsoft Office θα ενημερώνεται πλέον αυτόματα με κάθε έκδοση.

Μη αυτόματος έλεγχος και εγκατάσταση ενημερώσεων

Εάν θέλετε να διατηρήσετε τις Αυτόματες ενημερώσεις απενεργοποιημένες, θα πρέπει να ελέγξετε και να εγκαταστήσετε με μη αυτόματο τρόπο τυχόν ενημερώσεις που προσφέρει το Office.

Ελέγξτε και εγκαταστήστε ενημερώσεις στα Windows

Για μη αυτόματη ενημέρωση του Microsoft Office για Windows, ανοίξτε το Word και επιλέξτε την καρτέλα “Αρχείο”.

Κάντε κλικ στο “Λογαριασμός” στο κάτω μέρος του αριστερού παραθύρου.

Από εδώ, επιλέξτε “Επιλογές ενημέρωσης” δίπλα στο “Ενημερώσεις γραφείου”. Στο αναπτυσσόμενο μενού που εμφανίζεται, επιλέξτε “Ενημέρωση τώρα”. Εάν έχετε απενεργοποιήσει τις ενημερώσεις, αυτή η επιλογή δεν θα εμφανιστεί. Εάν συμβαίνει αυτό, επιλέξτε πρώτα «Ενεργοποίηση ενημερώσεων» και μετά επιλέξτε «Ενημέρωση τώρα».

  Πώς το «Alexa Guard» της Echo σας μπορεί να προστατεύσει το σπίτι σας

Η Microsoft θα ελέγξει τώρα για ενημερώσεις και θα τις εγκαταστήσει. Μόλις τελειώσετε, θα δείτε ένα μήνυμα που θα σας ενημερώνει ότι είστε ενημερωμένοι.

Ελέγξτε και εγκαταστήστε ενημερώσεις σε Mac

Για μη αυτόματη ενημέρωση του Microsoft Office για Mac, ανοίξτε το Word και επιλέξτε την καρτέλα “Βοήθεια” από τη γραμμή μενού συστήματος. Και πάλι, αυτό δεν βρίσκεται στη γραμμή μενού του Microsoft Word.

Στο αναπτυσσόμενο μενού που εμφανίζεται, επιλέξτε “Έλεγχος για ενημερώσεις”.

Θα εμφανιστεί το παράθυρο “Αυτόματη ενημέρωση της Microsoft”. Στην κάτω δεξιά γωνία του παραθύρου, θα δείτε την επιλογή “Έλεγχος για ενημερώσεις”. Κάντε κλικ στο κουμπί.

Το Office θα σας ενημερώσει τώρα για την πιο πρόσφατη έκδοση. Η ενημέρωση μπορεί να διαρκέσει αρκετό χρόνο, ανάλογα με το πόσες εφαρμογές του Office πρέπει να ενημερώσετε.

Μόλις ολοκληρωθεί η ενημέρωση, το Microsoft Office θα σας ενημερώσει.