Πώς να καρφιτσώσετε σημειώσεις στην εφαρμογή Notes στο iOS 11

Η κύρια λειτουργία στο iOS 11 είναι η μεταφορά και απόθεση. Δυστυχώς, δεν λειτουργεί τόσο καλά στις τρέχουσες beta του iOS 11. Εκτός από αυτό το ένα σημαντικό χαρακτηριστικό, οι άλλες δυνατότητες στο iOS 11 είναι μικρές. Στην πραγματικότητα, δεν είναι τόσο χαρακτηριστικά όσο είναι βελτιώσεις. Η Apple έχει βελτιώσει πολλές εφαρμογές στο iOS 11 και το Notes είναι μία από τις εφαρμογές που έχει λάβει μεγάλη προσοχή. Στο iOS 11, μπορείτε να σαρώσετε έγγραφα στην εφαρμογή Σημειώσεις και να κάνετε χειρόγραφες σημειώσεις. Η εφαρμογή Notes στο iOS βελτιώνεται σιγά σιγά χρόνο με το χρόνο και αναπληρώνει τις βασικές λειτουργίες. Στο iOS 11, μπορείτε τελικά να καρφιτσώσετε σημειώσεις στην εφαρμογή Σημειώσεις.

  Πώς να αποκτήσετε πρόσβαση στο ιατρικό αναγνωριστικό στο iOS 8 σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης

Καρφιτσώστε σημειώσεις στην κορυφή

Ανοίξτε την εφαρμογή Σημειώσεις και επιλέξτε έναν φάκελο σημειώσεων. Σύρετε προς τα δεξιά σε μια σημείωση και αφήστε την. Η χειρονομία ολίσθησης προς τα δεξιά έχει μόνο μία ενέργεια που σχετίζεται με αυτήν, οπότε αυτό είναι το μόνο που χρειάζεται για να καρφιτσώσετε σημειώσεις. Καθώς καρφιτσώνετε περισσότερες σημειώσεις, προστίθενται κάτω από την πιο πρόσφατα καρφιτσωμένη σημείωση. Δεν μπορείτε να αλλάξετε τη σειρά στην οποία εμφανίζονται οι καρφιτσωμένες σημειώσεις.

Οι καρφιτσωμένες νότες χωρίζονται από ένα παχύ γκρι διαχωριστικό που είναι κάπως δύσκολο να διακριθεί. Οι καρφιτσωμένες σημειώσεις δεν έχουν εικονίδιο καρφίτσας πάνω τους. Υπάρχει μια κεφαλίδα στο επάνω μέρος της οθόνης των Σημειώσεων που λέει “Καρφιτσώθηκε” και όλες οι σημειώσεις κάτω από αυτήν είναι οι καρφιτσωμένες σημειώσεις σας. Δυστυχώς, το διαχωριστικό που χωρίζει τις καρφιτσωμένες νότες από τις κανονικές είναι μόλις ορατό. Είναι ένα πρόβλημα διεπαφής χρήστη που η Apple πρέπει να διορθώσει.

  Πώς να απενεργοποιήσετε τις ενσωματωμένες κλήσεις για κλήσεις Skype στο iOS 10

Ξεκαρφιτσώστε τις Σημειώσεις

Για να ξεκαρφιτσώσετε σημειώσεις, σύρετε προς τα δεξιά σε μια καρφιτσωμένη σημείωση. Όταν ξεκαρφιτσώνετε μια σημείωση, αυτή επιστρέφει στη λίστα άλλων ξεκαρφιτσωμένων σημειώσεων. Ταξινομείται κατά την ημερομηνία τελευταίας τροποποίησης. Το καρφίτσωμα μιας σημείωσης δεν υπολογίζεται ως τροποποίηση, επομένως οι σημειώσεις θα ταξινομηθούν με βάση την τελευταία φορά που κάνατε μια επεξεργασία σε αυτές.

Αυτό το χαρακτηριστικό είναι αρκετά βασικό, αλλά ευπρόσδεκτο. Πολλοί άνθρωποι χρησιμοποιούν την εφαρμογή Σημειώσεις για να αφαιρέσουν τυχαίες πληροφορίες ή για να «κρατήσουν» κείμενο από το πρόχειρο. Η εφαρμογή Notes έχει μια δυνατότητα αναζήτησης και έτσι οι χρήστες βρίσκουν μια συγκεκριμένη σημείωση σε μια μακρά λίστα σημειώσεων. Το καρφίτσωμα μιας σημείωσης θα εξοικονομήσει χρόνο που διαφορετικά θα ξοδευόταν αναζητώντας μια συγκεκριμένη σημείωση.

  Όλα λάθος με το iOS 8 σε 450 λέξεις ή λιγότερες

Μια καρφιτσωμένη σημείωση δεν προσθέτει ένα επίπεδο ασφάλειας σε μια σημείωση. Μπορεί να επεξεργαστεί και να διαγραφεί το ίδιο εύκολα όπως κάθε άλλη σημείωση. Εάν θέλετε να αποτρέψετε την επεξεργασία των σημειώσεων, θα πρέπει να κλειδώσετε τις σημειώσεις με κωδικό πρόσβασης.