Πώς να απενεργοποιήσετε την αυτόματη αναπαραγωγή βίντεο στην Αναζήτηση Google







Η αυτόματη αναπαραγωγή βίντεο δεν είναι ποτέ καλή ιδέα. Το Instagram, το Facebook και το Twitter είναι όλα ένοχα για αυτόματη αναπαραγωγή βίντεο, αλλά το Twitter και το Instagram εξακολουθούν να τα κάνουν σίγαση ενώ παίζουν. Το Facebook από την άλλη παίζει βίντεο με ήχο από προεπιλογή και πρέπει να το απενεργοποιήσετε. Αυτή είναι ενοχλητική συμπεριφορά, αλλά δεδομένου ότι όλες αυτές είναι κοινωνικές εφαρμογές, είναι αναμενόμενο. Μια εφαρμογή κοινωνικής δικτύωσης ωθεί περιεχόμενο στον χρήστη και αυτός είναι απλώς ένας ακόμη τρόπος για να το κάνετε. Το να επιλέξει η Google μια παρόμοια στρατηγική είναι αυτό που μας απασχολεί. Η εφαρμογή Αναζήτηση Google στο Android, ακόμη και η Google στους επιτραπέζιους υπολογιστές σας, προετοιμάζεται για αυτόματη αναπαραγωγή βίντεο στα αποτελέσματα αναζήτησης. Προς το παρόν, φαίνεται ότι μπορείτε να απενεργοποιήσετε μόνο την αυτόματη αναπαραγωγή βίντεο στην Αναζήτηση Google στο Android. Δεν υπάρχει ακόμη διαθέσιμη επιλογή για την επιφάνεια εργασίας.

  Το ήξερες? Η Amazon έχει μια τεράστια αγορά μεταχειρισμένων προϊόντων

Τα βίντεο με αυτόματη αναπαραγωγή αρχίζουν να εμφανίζονται για ορισμένους χρήστες στα αποτελέσματα αναζήτησης. Δεν έχει σημασία αν ψάχνετε για βίντεο ή όχι. Εάν υπάρχει ένα δημοφιλές σχετικό βίντεο που ταιριάζει με την αναζήτησή σας, θα εμφανιστεί στα αποτελέσματα. Θα παίξει επίσης αυτόματα. Αυτό συμβαίνει τόσο σε επιτραπέζιους υπολογιστές όσο και σε κινητά, ωστόσο, είναι περισσότερο πρόβλημα σε φορητή συσκευή, επειδή το βίντεο καταναλώνει δεδομένα κινητής τηλεφωνίας.

Τα καλά νέα είναι ότι υπάρχει ένας τρόπος να απενεργοποιήσετε την αυτόματη αναπαραγωγή βίντεο στην εφαρμογή Αναζήτηση Google. Ανοίξτε την εφαρμογή και πατήστε το κουμπί χάμπουργκερ επάνω αριστερά. Πατήστε «Ρυθμίσεις» στο συρτάρι πλοήγησης. Στην οθόνη Ρυθμίσεις, πατήστε ‘Βίντεο’. Κλείστε τον διακόπτη «Αυτόματη αναπαραγωγή» και τελειώσατε.

  Πώς να οργανώσετε συντομεύσεις σε φακέλους σε iPhone και iPad

Προς τιμήν της, η εφαρμογή Αναζήτηση Google δεν αναπαράγει αυτόματα βίντεο εάν χρησιμοποιείτε δεδομένα κινητής τηλεφωνίας. Υπάρχει μια επιλογή που σας επιτρέπει να διατηρείτε ενεργοποιημένη την αυτόματη αναπαραγωγή βίντεο, αλλά να την απενεργοποιείτε όταν βρίσκεστε σε δίκτυο κινητής τηλεφωνίας.

Η εφαρμογή Αναζήτηση Google για iOS δεν έχει αυτήν τη ρύθμιση. Φαίνεται ότι τα βίντεο αυτόματης αναπαραγωγής δεν έχουν κυκλοφορήσει ακόμα στην έκδοση iOS. Το iOS δεν θα δει αυτό το «χαρακτηριστικό» σύντομα. Αν μη τι άλλο, η εφαρμογή Chrome για iOS μπορεί να ξεκινήσει την αυτόματη αναπαραγωγή βίντεο πριν από την εφαρμογή Αναζήτησης Google για iOS. Αυτό συμβαίνει επειδή η Αναζήτηση Google είναι μια λειτουργία στο Android, ενώ στο iOS, είναι απλώς μια εφαρμογή που οι περισσότεροι άνθρωποι μπορούν να κάνουν χωρίς. Δεν υπάρχει πραγματικός επιτακτικός λόγος για να εγκαταστήσετε την εφαρμογή Αναζήτησης Google εάν χρησιμοποιείτε ήδη το Chrome για iOS. Δεν μπορείτε να αναγκάσετε το Siri να το χρησιμοποιήσει και, επίσης, δεν μπορεί να αντικαταστήσει το Siri σε μια συσκευή iOS. Ούτε καν οι προσαρμοσμένες ροές δεν είναι αρκετά συναρπαστικές για να κάνουν τους χρήστες να εγκαταστήσουν την εφαρμογή. Ας ελπίσουμε ότι όταν αρχίσουν να εμφανίζονται βίντεο αυτόματης αναπαραγωγής στο Chrome, θα υπάρχει ένας διακόπτης απενεργοποίησης για αυτά.

  Πόσοι παραβάτες του σεξ ζουν κοντά σας;