Πώς να απενεργοποιήσετε τις ενσωματωμένες κλήσεις για κλήσεις Skype στο iOS 10

Το Callkit είναι μια σημαντική ενημέρωση στο iOS 10. Η δυνατότητα είναι μεγάλη για τους προγραμματιστές εφαρμογών πίσω από μεγάλες εφαρμογές ανταλλαγής μηνυμάτων. Επιτρέπει κλήσεις από εφαρμογές όπως το Whatsapp, το Viber και το Skype να εμφανίζονται στην οθόνη κλειδώματος και στην αρχική οθόνη σαν να είναι κανονικές κλήσεις δικτύου. Μέχρι το iOS 9, οι ειδοποιήσεις για κλήσεις από αυτές τις εφαρμογές ανταλλαγής μηνυμάτων ήταν κάτι περισσότερο από μια ειδοποίηση. Με το iOS 10, οι προγραμματιστές ενσωματώνουν ενεργά το Callkit στις εφαρμογές τους. Η πρόσφατη ενημέρωση Skype έφερε αυτήν ακριβώς τη δυνατότητα στην εφαρμογή. Όταν λαμβάνετε μια κλήση στο Skype, φαίνεται σαν να ήταν μια κανονική κλήση. Εάν δεν είστε λάτρης των ενσωματωμένων κλήσεων για την εφαρμογή Skype, η εφαρμογή σάς επιτρέπει να την απενεργοποιήσετε. Να πώς.

  Πώς να δημιουργήσετε συναγερμούς βάσει τοποθεσίας στο iOS

Με την έκδοση 6.26 του Skype, οι ενσωματωμένες κλήσεις θα ενεργοποιηθούν στο iPhone σας. Για να το απενεργοποιήσετε, ανοίξτε την εφαρμογή Skype, μεταβείτε στην καρτέλα Οι πληροφορίες μου και πατήστε Ρυθμίσεις. Στην οθόνη Ρυθμίσεις, κάντε κύλιση προς τα κάτω στην ενότητα “Κλήσεις” και απενεργοποιήστε την “Ενσωματωμένη κλήση”.

Μια ενσωματωμένη κλήση από το Skype μπορεί να απαντηθεί απευθείας από την οθόνη κλειδώματος και από την αρχική οθόνη όταν τη λάβετε. Στην οθόνη κλειδώματος του iOS, βλέπετε τη γνωστή επιλογή «Σύρετε για απάντηση» για την απάντηση μιας εισερχόμενης κλήσης. Στην αρχική οθόνη σας, βλέπετε τα δύο κουμπιά Αποδοχή και Απόρριψη που βλέπετε συνήθως για μια κλήση δικτύου.

  Πώς να απενεργοποιήσετε τον σαρωτή κώδικα QR στην εφαρμογή κάμερας στο iOS 11

Επιπλέον, εάν λαμβάνετε μια κλήση Skype και το τηλέφωνό σας είναι κλειδωμένο, μπορείτε να πατήσετε το κουμπί Power/Lock για να θέσετε σε σίγαση. Ομοίως, στην αρχική οθόνη σας, μπορείτε να πατήσετε το κουμπί Power/Lock για να τερματίσετε μια εισερχόμενη κλήση Skype.

Η ενσωματωμένη κλήση δεν είναι σε καμία περίπτωση κακό χαρακτηριστικό. Εάν χρησιμοποιείτε το Skype αποκλειστικά για επαγγελματικούς λόγους, ίσως θελήσετε να συνεχίσετε την ενσωματωμένη κλήση Ενεργοποιημένη. Εάν προτιμάτε να μην αφήνετε τις κλήσεις Skype να σας διακόπτουν είτε στην εργασία είτε στο σπίτι, μπορείτε να επιλέξετε να τις απενεργοποιήσετε.

Το Skype είναι μέχρι στιγμής η μόνη εφαρμογή που δίνει στους χρήστες της μια απλή επιλογή για το πώς θέλουν να ειδοποιούνται για τις εισερχόμενες κλήσεις και πιστεύουμε ότι αξίζουν τη δέουσα πίστη γι’ αυτό. Εφαρμογές όπως το Facebook Messenger και το Whatsapp έχουν ενεργοποιήσει τις ενσωματωμένες κλήσεις χωρίς επιλογή εξαίρεσης.

  Πώς να εγγραφείτε στην προεπισκόπηση του Microsoft Edge για iOS και Android