Πώς να αποκτήσετε πρόσβαση στο ιατρικό αναγνωριστικό στο iOS 8 σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης


Η εφαρμογή Health στο iOS 8 είναι μια τεράστια προσφορά τόσο για τους χρήστες όσο και για τους προγραμματιστές. Τα τελευταία χρόνια ο κόσμος των gadget εκρήγνυται με προσωπικούς ιχνηλάτες υγείας και φυσικής κατάστασης και με την εφαρμογή Health και το Health Kit, αυτές οι εκπληκτικές συσκευές μπορούν να τροφοδοτούν τις πληροφορίες απευθείας σε ένα από τα πιο δημοφιλή τηλέφωνα. Όπου η εφαρμογή είναι εκπληκτική για να μας επιτρέπει να συνδέσουμε τις αγαπημένες μας συσκευές γυμναστικής, προσθέτει επίσης κάτι πολύ σημαντικό στο iPhone. ένα φύλλο επαφής έκτακτης ανάγκης. Αποθηκεύουμε αριθμούς ICE (Σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης) στα τηλέφωνά μας εδώ και χρόνια, αλλά η εφαρμογή Health επέτρεψε τη δημιουργία ενός κατάλληλου Ιατρικού Ταυτότητας. Περιλαμβάνει αριθμούς με τους οποίους πρέπει να επικοινωνήσετε κατά τη διάρκεια έκτακτης ανάγκης, καθώς και λεπτομέρειες για οποιοδήποτε φάρμακο μπορεί να λαμβάνει ένα άτομο, προϋπάρχουσες παθήσεις, αλλεργίες και την ομάδα αίματος του. Μπορείτε να δημιουργήσετε το αναγνωριστικό στην εφαρμογή Υγεία και εδώ μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση από την οθόνη κλειδώματος σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης

  Παίξτε μουσική εύκολα ενώ οδηγείτε με την εφαρμογή που βασίζεται σε χειρονομίες [iOS]

Σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης όπου ένας φίλος δεν μπορεί να ξεκλειδώσει τη συσκευή του και πρέπει να παρέμβετε εκ μέρους του, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση στην Ιατρική του ταυτότητα από την οθόνη κλειδώματος χωρίς να χρειάζεται να εισαγάγετε τον κωδικό πρόσβασης ή το αναγνωριστικό αφής.

Σύρετε προς τα δεξιά για να εμφανιστεί η οθόνη Enter Passcode και πατήστε Emergency. Σε προηγούμενες εκδόσεις του iOS, έτσι κάνατε μια κλήση έκτακτης ανάγκης από μια κλειδωμένη συσκευή. Κάτω δεξιά στην οθόνη Κλήση έκτακτης ανάγκης βρίσκεται το κουμπί Ιατρικής ταυτότητας. Πατήστε το και θα επεκταθεί για να αποκαλύψει όλες τις πληροφορίες που είναι αποθηκευμένες από τον κάτοχο του τηλεφώνου.

  Πώς το iOS 13 θα ξεκλειδώσει το δυναμικό του NFC

Το Ιατρικό αναγνωριστικό θα σας δώσει πρόσβαση σε πολύτιμες πληροφορίες και μπορείτε να ξεκινήσετε μια κλήση σε οποιονδήποτε από τους αριθμούς έκτακτης ανάγκης που έχει ορίσει ο χρήστης. Τούτου λεχθέντος, το ιατρικό αναγνωριστικό θα είναι άχρηστο εάν δεν έχει ρυθμιστεί σωστά, επομένως ενθαρρύνετε τους φίλους σας να το ρυθμίσουν.