Όλα λάθος με το iOS 8 σε 450 λέξεις ή λιγότερες

Κάναμε μια εξάντληση των δολοφονικών χαρακτηριστικών που εισήγαγε η Apple στο iOS από το iOS 3 μέχρι σήμερα. Ελπίζαμε να δούμε ποιες θαυμάσιες νέες δυνατότητες ήταν μέρος της προσφοράς που μας αναγκάζει να ενημερώσουμε στην επόμενη έκδοση. Ομοίως, εναπόκειται σε εμάς να δούμε τη σκοτεινή πλευρά των πραγμάτων και με τον όρο σκοτεινή πλευρά εννοούμε τα απαίσια σφάλματα που μαστίζουν αυτήν τη στιγμή τους χρήστες του iOS 8. Αυτά δεν είναι τα απλά σφάλματα που μπορείτε να παραβλέψετε. επαναλαμβάνονται και είναι αρκετά ενοχλητικά ώστε η Apple να υποσχεθεί το iOS 8.0.1 στις μάζες στο εγγύς μέλλον. Λάβετε υπόψη πόσο καιρό χρειάστηκε η εταιρεία για να αναγνωρίσει ότι το iPhone 5 είχε ένα ελαττωματικό κουμπί τροφοδοσίας και να προσφέρετε μια δωρεάν επιδιόρθωση για αυτό και ξέρετε ότι τα προβλήματα είναι πραγματικά. Ορίστε λοιπόν, μια σύντομη επισκόπηση των σφαλμάτων που αντιμετωπίζουν οι χρήστες του iOS 8 σε διάφορες υποστηριζόμενες συσκευές.

  Πώς να μοιραστείτε τη ζωντανή τοποθεσία σας στα μηνύματα [iOS]

Συσκευές που συντρίβονται

Αυτό το σφάλμα είναι πρωτόγνωρο σε τηλέφωνο ή tablet της Apple. Τα iPhone και τα iPad δεν συντρίβονται και το να βλέπει κανείς να το κάνει μοιάζει πολύ με θέαση μπλε καμπουρφάλαινας. Δυστυχώς, πολλοί άνθρωποι που έχουν αναβαθμίσει μια υπάρχουσα συσκευή σε iOS 8 αντιμετωπίζουν συχνά σφάλματα συσκευής καθώς και πολλές εφαρμογές που πέφτουν συχνά. Οι συσκευές στο iOS 8 εμφανίζουν κάτι σαν την μπλε οθόνη της οθόνης θανάτου πριν από την επανεκκίνηση από μόνες τους.

Αργό Wifi

Οι χρήστες του iOS 8 αντιμετωπίζουν πρόβλημα με το WiFi στις συσκευές τους με εξαιρετικά αργή ταχύτητα και τα σήματα πέφτουν συχνά. Ορισμένες λύσεις στο πρόβλημα που αναφέρουν οι χρήστες στα φόρουμ περιλαμβάνουν την ανανέωση της μίσθωσης DHCP στη συσκευή ή/και τη μετάβαση σε WAP2, αλλά δεν είναι εγγυημένο ότι θα λύσει το πρόβλημα και πολλοί χρήστες το έχουν δοκιμάσει χωρίς αποτέλεσμα. Ορισμένοι χρήστες δεν μπορούν να συνδεθούν καθόλου σε ένα WiFi και αυτό είναι βέβαιο ότι θα περιορίσει τη χρήση που μπορείτε να κάνετε από τη συσκευή σας.

  Πώς να κρύψετε τη γραμμή πρόβλεψης κειμένου στο iOS 10

Αποστράγγιση μπαταρίας

Τα iPhone 6 και 6 Plus έχουν καλύτερη μπαταρία από τους προκατόχους τους. Εάν διαθέτετε μια παλαιότερη συσκευή που έχετε αναβαθμίσει δεόντως σε iOS 8, θα τρώει κομμάτια της μπαταρίας καθώς λειτουργεί (και θα κολλάει). Υπάρχουν επίσης αναφορές για θέρμανση και απενεργοποίηση της συσκευής μέχρι να κρυώσει.

Ξεχειλισμένα στοιχεία οθόνης

Οι χρήστες του iOS 8 έχουν δει πολλές δυσλειτουργίες οθόνης με κείμενο που το πληκτρολόγιο δεν ταιριάζει στην οθόνη, το πληκτρολόγιο δεν εμφανίζεται όταν πατηθεί ένα πεδίο κειμένου, το πληκτρολόγιο εμφανίζεται πάνω από μια εφαρμογή ή οθόνη και πολλά άλλα.

Wtf Apple διορθώστε αυτό #iOS8bugspic.twitter.com/NF23byO8Ms

  Πώς να μεταδώσετε τη συσκευή σας iOS με το TeamViewer

— Don Louui (@KingLouui) 24 Σεπτεμβρίου 2014

λοιπά

Εκτός από αυτά τα τέσσερα κραυγαλέα ζητήματα, το Safari σημειώνεται ότι δεν παίζει βίντεο περιστασιακά, οι εγγενείς εφαρμογές έχουν καταρρεύσει και ορισμένοι χρήστες αντιμετωπίζουν ακόμη και προβλήματα με τα iMessages. Τι σφάλματα βλέπετε;