Πώς να κάνετε remix φωτογραφιών στο Instagram

Το Instagram έχει προσθέσει μια νέα δυνατότητα που ονομάζεται remix photos για να κάνει πιο ελκυστική την ανταλλαγή άμεσων μηνυμάτων στους φίλους σας. Τα καλά νέα είναι ότι δεν είναι κλώνος μιας δυνατότητας Snapchat, ωστόσο, μπορείτε να δείτε ότι το Instagram θέλει οι χρήστες να αλληλεπιδρούν μέσω DM πιο ενεργά και αυτό είναι κάτι σαν το Snapchat. Το Remix photos στο Instagram σάς επιτρέπει να αντιδράτε σε φωτογραφίες που σας στέλνουν ιδιωτικά οι φίλοι σας. Μπορείτε να τραβήξετε μια φωτογραφία του εαυτού σας και να τη στείλετε πίσω. Η φωτογραφία έχει τα συνηθισμένα εργαλεία επεξεργασίας. κείμενο, αυτοκόλλητα και ένα ελεύθερο εργαλείο σχεδίασης.

Remix φωτογραφιών στο Instagram

Ανοίξτε το Instagram και πατήστε το κουμπί χάρτινου επιπέδου επάνω δεξιά για να μεταβείτε στα άμεσα μηνύματά σας. Επιλέξτε ένα νήμα συνομιλίας και πατήστε το κουμπί απάντησης δίπλα σε μια εικόνα ή ένα βίντεο που σας έστειλε ο φίλος σας.

  Πώς να αποθηκεύσετε φωτογραφίες Instagram σε φορητό υπολογιστή ή υπολογιστή

Θα μεταβείτε στην προβολή κάμερας, όπου μπορείτε να τραβήξετε μια φωτογραφία και να τη στείλετε ως απάντηση στο μήνυμα.

Η απάντησή σας θα εμφανίζει την εικόνα στην οποία απαντάτε. Μπορείτε να το σύρετε και να το επανατοποθετήσετε οπουδήποτε στη δική σας φωτογραφία. Οι λειτουργίες λήψης φωτογραφιών περιλαμβάνουν μπούμερανγκ και υπερζουμ. Εάν αγγίξετε τη φωτογραφία ή το βίντεο, θα καταλάβει το επάνω μισό της φωτογραφίας σας.

Μόλις τραβήξετε τη φωτογραφία, μπορείτε να σχεδιάσετε πάνω της, να προσθέσετε αυτοκόλλητα και να προσθέσετε κείμενο. Όταν στέλνετε την απάντηση, έχετε την επιλογή να επιτρέψετε στον φίλο σας να απαντήσει στη φωτογραφία με τον ίδιο τρόπο που κάνατε. Εναλλακτικά, μπορείτε να περιορίσετε τον φίλο σας έτσι ώστε να μπορεί να δει την απάντησή σας μόνο μία φορά. Έχετε την επιλογή να τραβήξετε μια ζωντανή φωτογραφία ή να επιλέξετε μια φωτογραφία από το ρολό της φωτογραφικής μηχανής σας, υπό τον όρο ότι την τραβήξατε/ την αποθηκεύσατε τις τελευταίες 24 ώρες.

  Τι είναι το Instagram Reels και είναι ένας κλώνος TikTok;

Οι επιλογές remix φαίνεται να διαφέρουν κάπως αν τις χρησιμοποιήσετε για να απαντήσετε σε μια φωτογραφία που στάλθηκε ως ιδιωτική ιστορία Instagram. Η επιλογή remix φωτογραφίας είναι διαθέσιμη μόνο όταν απαντάτε σε μια φωτογραφία ή ένα βίντεο που σας έχει σταλεί ως άμεσο μήνυμα.

Είναι περίεργο που το Instagram το αποκαλεί αυτό «αναμιγνύοντας φωτογραφίες» όταν είναι περισσότερο μια αντίδραση σε αυτό που κοιτάτε. Φαίνεται ότι το Instagram θέλει οι χρήστες του να αλληλεπιδρούν περισσότερο μέσω ιδιωτικής συνομιλίας και αυτή τη φορά εμμένει σε αυτό που κάνει καλύτερα. φωτογραφίες. Το μόνο ερώτημα είναι, θα λειτουργήσει αυτό; Το Instagram δεν βασίζεται σε υπέροχες φωτογραφίες που έχουν κοινοποιηθεί ιδιωτικά. Οι εντυπωσιακές φωτογραφίες και οι ελαφρώς καλές είναι δημόσιες, οπότε το καλό θα κάνουν οι ιδιωτικές φωτογραφίες για την εφαρμογή είναι στην καλύτερη περίπτωση ένα ερωτηματικό. Ίσως αυτός είναι απλώς ένας τρόπος να απομακρυνθούν οι χρήστες από το Snapchat.

  Ξαναζήστε τα περασμένα σας χρόνια στο Facebook και το Instagram σε φωτογραφίες