Αναζητήστε Hashtags στο Facebook, το Twitter και το Google Plus

Το Twitter είναι αυτό που έκανε τα hashtags να έχουν σημασία και όσον αφορά την εύρεση οποιασδήποτε σχετικής, συγκεντρωτικής πληροφορίας για ένα συμβάν, το Twitter εξακολουθεί να προηγείται. Φυσικά, μετά την επιτυχία των hashtag και στη συνέχεια του Twitter Trends, το Facebook και το Google Plus αποφάσισαν ότι άξιζε να είναι κοντά τους. Δεν μπορούμε να πούμε ότι τα hashtags ήταν εξίσου επιτυχημένα σε αυτά τα δύο δίκτυα, αλλά οι άνθρωποι τα χρησιμοποιούν. Το Hashtagger είναι μια εφαρμογή Android που σας επιτρέπει να αναζητάτε hashtags στα τρία μεγάλα κοινωνικά δίκτυα. Twitter, Facebook και Google Plus. Μπορείτε να δείτε τα trending hashtags και να αποθηκεύσετε τις αναζητήσεις σας.

  Γιατί δεν εμφανίζεται η Προσθήκη φίλου στο Facebook;

Από προεπιλογή, οι αναζητήσεις Twitter και Google Plus είναι ενεργοποιημένες και η καθεμία έχει τη δική της καρτέλα στην αρχική οθόνη της εφαρμογής, αλλά θα πρέπει να ενεργοποιήσετε το Facebook εάν θέλετε να το συμπεριλάβετε στην αναζήτηση. Ανοίξτε τις ρυθμίσεις της εφαρμογής από το κουμπί περισσότερα και επιλέξτε Facebook. Θα πρέπει να συνδεθείτε σε κάθε κοινωνικό δίκτυο από την αντίστοιχη καρτέλα του. Μετά από αυτό, χρησιμοποιήστε τη γραμμή αναζήτησης και πληκτρολογήστε τι θέλετε να αναζητήσετε.

Τα αποτελέσματα για κάθε δίκτυο εμφανίζονται στις αντίστοιχες καρτέλες του, ώστε να μην καταλήγετε σε μια λίστα που είναι ένας συνδυασμός tweets και αναρτήσεων. Μπορείτε να αποθηκεύσετε τις αναζητήσεις που κάνετε. Πατήστε το κουμπί περισσότερα αφού κάνετε μια αναζήτηση και θα έχει την επιλογή να το αποθηκεύσετε. Για να προβάλετε αποθηκευμένες αναζητήσεις ή για να δείτε τα trending hashtags, ανοίξτε το συρτάρι πλοήγησης. Χωρίζεται σε σε καρτέλες. ένα για τις τάσεις και ένα για τις αποθηκευμένες αναζητήσεις. Μπορείτε να προβάλετε θέματα που είναι δημοφιλείς κοντά σας ή θέματα σε όλο τον κόσμο από την αναπτυσσόμενη επιλογή στην κορυφή των ανερχόμενων θεμάτων στο συρτάρι πλοήγησης.

  Πώς να ορίσετε υπενθυμίσεις στο Facebook Messenger

Αυτό είναι το μόνο που υπάρχει στην εφαρμογή. Ωστόσο, είναι νέο και αρκετά βασικό, αλλά αν σκοπεύετε να παρακολουθήσετε ένα σημαντικό παγκόσμιο γεγονός όπως το Παγκόσμιο Κύπελλο FIFA χρησιμοποιώντας τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, αυτή η εφαρμογή μπορεί να αποδειχθεί πολύ χρήσιμη.

Τι λείπει λοιπόν ή τι θα μπορούσε να κάνει αυτήν την εφαρμογή καλύτερη; Θα έλεγα φίλτρα. Τα αποτελέσματα αναζήτησης δεν φιλτράρουν πραγματικά τα προφίλ μας και τα tweets ή τις αναρτήσεις μας, ώστε να τα μπερδεύετε όλα σε μία καρτέλα. Θα πρέπει να υπάρχει τρόπος να εξαλείψετε τα προφίλ και τις σελίδες από τα αποτελέσματα. Τα αποτελέσματα αναζήτησης μπορούν να ανανεωθούν τραβώντας προς τα κάτω και απελευθερώνοντας μια σελίδα καρτέλας. Για το Google Plus και το Facebook, όπου τα hashtags χρησιμοποιούνται λιγότερο συχνά, εμφανίζονται μόνο τα πρόσφατα αποτελέσματα. Για να δείτε παλαιότερες αναρτήσεις, πατάτε ένα κουμπί. Είναι πολύ έξυπνο αν σκεφτεί κανείς ότι όποιος αναζητά hashtags που σχετίζονται με ένα τρέχον γεγονός θα θέλει μόνο τα πιο πρόσφατα νέα.

  Πώς να κρύψετε τα κακά tweets με τα προηγμένα φίλτρα του Twitter

Εγκαταστήστε το Hastagger από το Google Play Store