Πώς να κάνετε τα βίντεο YouTube να εμφανίζονται συνεχώς

Εάν χρειάζεστε ένα βίντεο YouTube σε συνεχή βρόχο, μερικές μέθοδοι μπορούν να σας βοηθήσουν να συνεχίσετε να επαναλαμβάνετε ένα βίντεο χωρίς να χρειάζεται να το ξεκινήσετε χειροκίνητα. Δείτε πώς να το κάνετε.

Χρησιμοποιήστε το Μενού περιβάλλοντος με δεξί κλικ

Φουντώνω YouTube στο πρόγραμμα περιήγησής σας και επιλέξτε ένα βίντεο που θέλετε να επαναφέρετε. Κάντε δεξί κλικ οπουδήποτε στο βίντεο για να εμφανιστεί το μενού περιβάλλοντος και κάντε κλικ στο κουμπί “Loop”.

Κάντε δεξί κλικ στο βίντεο και κάντε κλικ

Εάν κάνετε δεξί κλικ ξανά, θα δείτε ένα σημάδι επιλογής δίπλα στο “Loop”, που σημαίνει ότι το βίντεο θα επαναληφθεί όταν φτάσει στο τέλος του.

Ένα βίντεο που έχει ρυθμιστεί να επαναλαμβάνεται ξανά θα έχει ένα σημάδι επιλογής δίπλα

Για να απενεργοποιήσετε το Loop, απλώς ανοίξτε ξανά το μενού περιβάλλοντος κάνοντας δεξί κλικ στο βίντεο και επιλέγοντας το κουμπί “Loop” για να το απενεργοποιήσετε.

  Πώς να παρακολουθήσετε YouTube, Hulu και Netflix σε Mini View στα Windows 10

Κάντε δεξί κλικ στο βίντεο και κάντε κλικ

Δημιουργήστε μια λίστα αναπαραγωγής

Αυτή η επόμενη μέθοδος είναι χρήσιμη όταν έχετε περισσότερα από ένα βίντεο που θέλετε να έχετε σε συνεχή βρόχο, ενώ η προηγούμενη μέθοδος λειτουργεί μόνο για ένα βίντεο. Θα πρέπει να είστε συνδεδεμένοι στο YouTube για να αποκτήσετε πρόσβαση σε αυτήν τη λειτουργία.

Ανοίξτε το Youtube, βάλτε στην ουρά ένα βίντεο και κάντε κλικ στο κουμπί “Αποθήκευση”, που βρίσκεται δίπλα στα εικονίδια υπέρ και κατά της ψήφου.

Ανοίξτε ένα βίντεο και κάντε κλικ

Κάντε κλικ στο κουμπί «Δημιουργία νέας λίστας αναπαραγωγής».

Στη συνέχεια, ονομάστε τη λίστα αναπαραγωγής, ορίστε το απόρρητο και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στο κουμπί “Δημιουργία”.

Δώστε του ένα όνομα, ορίστε τη ρύθμιση απορρήτου και, στη συνέχεια, κάντε κλικ

Όταν κάνετε κλικ στην “Αποθήκευση” για να προσθέσετε ένα άλλο βίντεο στη λίστα αναπαραγωγής, κάντε κλικ στο πλαίσιο ελέγχου δίπλα στη λίστα αναπαραγωγής που μόλις δημιουργήσατε.

  Πώς να δημιουργήσετε μια λίστα αναπαραγωγής YouTube

Στη συνέχεια, κάντε κλικ στο εικονίδιο Hamburger στην αριστερή πλευρά της διεπαφής ιστού και, στη συνέχεια, επιλέξτε το όνομα της λίστας αναπαραγωγής.

Κάντε κλικ στο κουμπί “Αναπαραγωγή όλων”.

Κάντε κλικ

Όταν φορτωθεί το πρώτο βίντεο, κάντε κύλιση προς τα κάτω και κάντε κλικ στο εικονίδιο “Loop” για να τοποθετήσετε τη λίστα αναπαραγωγής σε συνεχή βρόχο.

Χρησιμοποιήστε μια επέκταση Chrome

Looper για το YouTube είναι ένας εύκολος τρόπος για να παρακολουθήσετε ξανά το ίδιο βίντεο χωρίς να χρειάζεται να πατήσετε το κουμπί βρόχου. Με την επέκταση, το πρόγραμμα αναπαραγωγής YouTube προσθέτει ένα ειδικό κουμπί “Loop” κάτω από αυτό. Μπορείτε ακόμη να ορίσετε πόσες φορές θα επαναλαμβάνεται ή να επαναλαμβάνεται μόνο ένα συγκεκριμένο τμήμα του βίντεο.

  Πώς να κάνετε αναζήτηση σε ένα βίντεο YouTube στο Chrome

Κατευθυνθείτε προς το Chrome web store και προσθέστε την επέκταση στο πρόγραμμα περιήγησής σας.

Αφού εγκατασταθεί η επέκταση, μεταβείτε στο YouTube και ανοίξτε ένα βίντεο. Κάντε κλικ στο κουμπί “Loop” για να ανοίξετε το μενού για επαναφορά του βίντεό σας. Εναλλακτικά, μπορείτε να πατήσετε το “P” στο πληκτρολόγιό σας για να ενεργοποιήσετε τον βρόχο με αυτόν τον τρόπο.

Όταν ενεργοποιείτε ένα βίντεο, κάντε κλικ στο

Από προεπιλογή, η επέκταση θα επαναφέρει το βίντεό σας επ’ αόριστον. Εάν θέλετε να το αλλάξετε, κάντε κλικ στο πλαίσιο ελέγχου για να επαναφέρετε όσες φορές θέλετε ή για να επαναφέρετε ένα συγκεκριμένο τμήμα του βίντεο.

Ανεξάρτητα από τον λόγο, εάν χρειάζεται να κάνετε επαναφορά ενός βίντεο στο YouTube, υπάρχουν περισσότεροι από ένας τρόποι για να το κάνετε και να ακούτε/βλέπετε συνεχώς χωρίς να χρειάζεται να αλληλεπιδράτε με το πρόγραμμα αναπαραγωγής.