Το Moju σάς επιτρέπει να δημιουργείτε και να μοιράζεστε κινούμενες φωτογραφίες που μοιάζουν με Gif [iOS]

Το Vine ήταν η εφαρμογή που έκανε δημοφιλή πολύ σύντομα βίντεο και το Instagram κυκλοφόρησε σύντομα μια παρόμοια λειτουργία για να την ανταγωνιστεί. Μεταξύ εφαρμογών όπως το Vine και το Instagram και οι κανονικές εφαρμογές κάμερας, η δημιουργία βίντεο καλύπτεται σε μεγάλο βαθμό στο μικρό και εκτεταμένο φάσμα. Το Moju είναι μια εφαρμογή iOS που διατίθεται δωρεάν στο App Store, η οποία έχει μια ελαφρώς όψη όπως στο Intagram και συνδυάζει την έννοια των στατικών φωτογραφιών και βίντεο. Σας επιτρέπει να τραβήξετε μια φωτογραφία σε ριπές ή διαστήματα και στη συνέχεια να τις συνδυάσετε σε μια φωτογραφία. Όταν παίζεται στη συσκευή σας, η εφαρμογή Moju ανταποκρίνεται στον τρόπο με τον οποίο γέρνετε το τηλέφωνό σας, κάνοντάς το να φαίνεται σαν να γέρνετε το τηλέφωνό σας, στην πραγματικότητα κοιτάζετε γύρω από τις γωνίες. Η δημιουργία μιας τέτοιας φωτογραφίας χρησιμοποιώντας την εφαρμογή είναι πολύ απλή και είναι κάπως εμπνευσμένη από τον τρόπο λειτουργίας της εφαρμογής Vine.

  Πώς να ενημερώσετε το iPhone σας στην πιο πρόσφατη έκδοση iOS

Εκκινήστε την εφαρμογή και εγγραφείτε για να αρχίσετε να τη χρησιμοποιείτε. Η εφαρμογή καταγράφει πολλές φωτογραφίες σε ριπάς. Πατήστε την οθόνη για να τραβήξετε μια φωτογραφία και, στη συνέχεια, γείρετε την κάμερα και πατήστε ξανά για να τραβήξετε μια ελαφρώς διαφορετική γωνία. Πατήστε παρατεταμένα για λήψη σε συνεχείς ριπές. Το Moju διαθέτει λειτουργία εγγραφής φαντασμάτων και μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε την μπροστινή κάμερα για εγγραφή. Για να αναιρέσετε την τελευταία εικόνα που τραβήξατε, πατήστε το κουμπί αναίρεσης στα δεξιά της γραμμής προόδου. Για να ξεκινήσετε ξανά, πατήστε το κουμπί κλειδιού και πατήστε Επανεκκίνηση.

  Πώς να διορθώσετε το σφάλμα εφαρμογής από σφάλμα χαρακτήρων στα Τελούγκου στο iOS 11.2.5

Η εφαρμογή σάς επιτρέπει να προσθέτετε φίλτρα στην τελική σας εικόνα, σίγουρα μια λειτουργία που μοιάζει με το Instagram, αν και δεν ταιριάζει καλά με αυτήν και τα φίλτρα φαίνεται να κατακλύζουν τη φωτογραφία ή να την κάνουν θαμπή. Αφού επιλέξετε ένα φίλτρο, εισάγετε μια λεζάντα για την εικόνα, επιλέγετε τους λογαριασμούς μέσων κοινωνικής δικτύωσης στους οποίους θέλετε να τη μοιραστείτε και πατάτε ανάρτηση. Στη συνέχεια, η φωτογραφία θα μεταφορτωθεί και μπορεί να διαρκέσει έως και ένα λεπτό για να ολοκληρωθεί. Συγκριτικά, το Vines σίγουρα ανεβάζει πιο γρήγορα.

Για αυτό πρόκειται. Ανοίξτε τη ροή της αρχικής σας ροής για να δείτε την πρόοδο της μεταφόρτωσης και άλλες φωτογραφίες που μοιράζονται οι χρήστες. Θα εκπλαγείτε από τις φωτογραφίες που έχουν δημιουργήσει οι άνθρωποι και το να γείρετε το τηλέφωνό σας για να τις δείτε, δημιουργεί μια διασκεδαστική εμπειρία. Η ρύθμιση της εφαρμογής δεν προσφέρει πολλά άλλα από επιλογές για τη σύνδεση του λογαριασμού σας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Το Facebook και το Twitter είναι τα μόνα που υποστηρίζονται προς το παρόν. Μπορείτε να στείλετε μέσω email μια φωτογραφία ή να αντιγράψετε τον άμεσο σύνδεσμο προς αυτήν, στο πρόχειρό σας.

  Πώς να αποκτήσετε την εφαρμογή Photo Booth για iOS 7 σε iPhone ή iPod touch

Εφόσον έχετε το δικό σας προφίλ Moju, μπορείτε να κάνετε like και να αφήνετε σχόλια στις φωτογραφίες που μοιράζονται άλλα άτομα. Όλες οι φωτογραφίες που ανεβάζετε είναι δημόσιες, εκτός εάν επιλέξετε να τις κάνετε ιδιωτικές κατά τη μεταφόρτωσή τους.

Κατεβάστε το Moju από το App Store