Η εντυπωσιακή εφαρμογή Ημερολογίου iOS Sunrise έρχεται στο Android

Οι περισσότερες εφαρμογές ημερολογίου στο Android έχουν δύο σημαντικά προβλήματα: είναι απλά άσχημες και δεν είναι τόσο φιλικές προς το χρήστη. Σίγουρα το Ημερολόγιο Google είναι μια απλή λύση, αλλά όταν πρόκειται για εναλλακτικές λύσεις τρίτων, τίποτα δεν ξεπερνά τις τεράστιες επιλογές στο iOS. Μια τέτοια φανταστική εφαρμογή ημερολογίου Sunrise Calendar για συσκευές Apple έχει πλέον φτάσει στο Android. Και φαίνεται εξαίσιο, το λιγότερο. Όσο και αν μου άρεσε να το χρησιμοποιώ στο iPhone του φίλου μου, το λατρεύω στο ταπεινό καθημερινό πρόγραμμα οδήγησης Android. Η εφαρμογή μπορεί να υπερηφανεύεται για ένα φορτηγό εύχρηστων λειτουργιών, όπως η ατζέντα, οι λειτουργίες προβολής εβδομάδας και μήνα, προεπισκοπήσεις Χαρτών Google για οδηγίες, πληροφορίες καιρού και ενσωμάτωση στο Facebook για να μην χάσετε ποτέ ξανά σημαντικά γεγονότα και γενέθλια. Είναι διαθέσιμο τώρα για όλες τις συσκευές Android με έκδοση 4.0 ή νεότερη έκδοση, αλλά δυστυχώς δεν υπάρχει έκδοση tablet αυτή τη στιγμή.

  Ρυθμίστε χρονοδιακόπτες για οποιοδήποτε χρονικό διάστημα σε οποιαδήποτε μελλοντική ημερομηνία με DownCount [Android]

Το πλεονέκτημα που έχει το Sunrise σε σχέση με τα ανταγωνιστικά υποκατάστατα είναι η καθαρή, γλυκιά διεπαφή χρήστη και η ικανότητά του να συγχρονίζει περιεχόμενο με μεγάλες υπηρεσίες κοινωνικών μέσων όπως το Facebook, το LinkedIn, το Twitter και το Foursquare. Όταν εκκινήσετε για πρώτη φορά, μπορείτε να συνδέσετε αμέσως τον επιθυμητό λογαριασμό σας. Η εφαρμογή συγχρονίζει επίσης δεδομένα από το Ημερολόγιο iCloud, κάτι που θα κάνει την εναλλαγή μεταξύ iOS και Android εύκολη. Μπορείτε φυσικά να προσθέσετε οποιονδήποτε λογαριασμό αργότερα από την οθόνη Ρυθμίσεις.

Εκτός από το γεγονός ότι υποστηρίζει εγγενώς τόσο τα ημερολόγια της Apple όσο και της Google, η εντυπωσιακή οπτική σχεδίαση του Sunrise είναι μια άλλη σημαντική πτυχή. Τα μενού φαίνονται κομψά και η πλοήγηση είναι γρήγορη γύρω από τις διάφορες ενότητες του. Το κύριο ημερολόγιο προσφέρει έναν απίστευτο όγκο πληροφοριών στη διάθεσή σας και μπορείτε εύκολα να αλλάξετε τη λειτουργία προβολής εν κινήσει. Η κύρια προβολή της εφαρμογής συνδυάζει μια τυπική προβολή ημερολογίου με δυνατότητα κύλισης για προεπισκόπηση μελλοντικής ατζέντας. Μπορείτε επίσης να δημιουργήσετε γρήγορα νέα συμβάντα και να ορίσετε προσαρμοσμένα κάθε λεπτομέρεια σχετικά με αυτά.

  Πώς να συνδέσετε ένα τηλέφωνο Android με έναν υπολογιστή με Windows 10 με την εφαρμογή "Your Phone" της Microsoft

Όπως αναφέρθηκε προηγουμένως, το Sunrise έχει βαθιά ενοποίηση με τους Χάρτες Google, πράγμα που σημαίνει ότι μπορείτε να βρείτε εύκολα οδηγίες στον χάρτη σχετικά με οποιοδήποτε συγκεκριμένο γεγονός που πραγματοποιείται σε μια συγκεκριμένη τοποθεσία. Επιπλέον, η εφαρμογή συνοδεύεται από ένα γραφικό στοιχείο ατζέντας στην αρχική οθόνη, πράγμα που σημαίνει ότι μπορείτε να παρακολουθείτε σημαντικά γεγονότα χωρίς καν να μπείτε στην κύρια διεπαφή.

Η οθόνη ρυθμίσεων του Sunrise Calendar είναι επίσης γεμάτη από εύχρηστες επιλογές διαμόρφωσης που επιτρέπουν στους χρήστες να προσαρμόζουν την εφαρμογή όπως τους βολεύει, όπως δυνατότητα καθορισμού μονάδας θερμοκρασίας καιρού, διαμόρφωσης ειδοποιήσεων, καθορισμού ημέρας έναρξης εβδομάδας και ορισμού του Sunrise ως προεπιλεγμένου ημερολογίου.

  Πώς να συνεργαστείτε σε σημειώσεις στο iOS 10

Αν και το Sunrise είναι ίσως η καλύτερη εφαρμογή ημερολογίου στο Android μέχρι στιγμής, δεν είναι χωρίς τις αδυναμίες του. Για παράδειγμα, δεν υπάρχει υποστήριξη για tablet μέχρι τη σύνταξη αυτού του άρθρου και το γραφικό στοιχείο αρχικής οθόνης εμφανίζει μόνο την προβολή ατζέντας και δεν σας επιτρέπει να μεταβείτε σε άλλες λειτουργίες προβολής. Επιπλέον, δεν υπάρχει πλαίσιο αναζήτησης για γρήγορη εύρεση των τρεχόντων συμβάντων.

Το Sunrise έχει επίσης διαθέσει μια έκδοση Ιστού που σημαίνει ότι μπορείτε πλέον να έχετε πρόσβαση στα συγχρονισμένα δεδομένα σας σε κινητά και στον ιστό. Μπορείτε να έχετε την έκδοση Android δωρεάν απευθείας από το Google Play.

Εγκαταστήστε το Sunrise Calendar από το Play Store