Πώς να κάνετε σίγαση του iPhone σας για μια ταινία με μια συντόμευση Siri

Όταν παρακολουθείτε μια ταινία σε έναν κινηματογράφο, υπάρχουν λίγα πράγματα πιο ενοχλητικά από τα τηλέφωνα που χτυπούν ή κουδουνίζουν με ειδοποιήσεις. Το μόνο πράγμα που είναι πιο ενοχλητικό είναι οι άνθρωποι να μιλάνε, αλλά δεν μπορείτε να κάνετε πολλά για αυτό. Εάν ξεχνάτε συχνά να θέσετε το τηλέφωνό σας σε αθόρυβη λειτουργία ή να μειώσετε τη φωτεινότητα, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μια συντόμευση Siri για να θέσετε σε σίγαση το iPhone σας για μια ταινία, να ενεργοποιήσετε το Do Not Disturb, να μειώσετε τη φωτεινότητα της οθόνης, να απενεργοποιήσετε το 3G, το Bluetooth και το WiFi.

Σιωπήστε το iPhone σας για μια ταινία

Πρέπει να εκτελείτε iOS 12 και πρέπει να έχετε εγκατεστημένη την εφαρμογή Συντομεύσεις στο iPhone σας.

  Πώς να αποκτήσετε πρώιμη πρόσβαση στο Ubuntu 18.04

Λήψη και εισαγωγή της συντόμευσης Siri Mode Theatre. Μπορείτε να το κάνετε μεταβαίνοντας στον σύνδεσμο στο iPhone σας ή σαρώνοντας τον κωδικό QR στη σελίδα συντόμευσης Siri. Αυτό θα ανοίξει το Safari και ένα μήνυμα θα σας ζητήσει να ανοίξετε την εφαρμογή Συντομεύσεις. Όταν το πατήσετε για πρώτη φορά, θα δείτε ξανά ένα μήνυμα που σας ρωτά εάν θέλετε να εκτελέσετε τη συντόμευση από τότε που προστέθηκε από το Safari. Αφήστε το να τρέξει.

Όταν εκτελείτε τη συντόμευση Λειτουργία κινηματογράφου, σας ρωτά εάν θέλετε να ενεργοποιήσετε ή να απενεργοποιήσετε τη Λειτουργία κινηματογράφου. Εάν επιλέξετε να το ενεργοποιήσετε, θα σας ζητηθεί να εισαγάγετε τη διάρκεια της ταινίας. Αυτό επιτρέπει την αυτόματη απενεργοποίηση των αλλαγών που έγιναν στη συσκευή σας μόλις λήξει αυτή η διάρκεια, πράγμα που σημαίνει ότι δεν χρειάζεται να θυμάστε να ενεργοποιήσετε το Do Not Disturb, το WiFi σας ή τη δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας της έντασης του ήχου.

  Πώς να προσαρμόσετε την επιφάνεια εργασίας LXDE

Όπως είναι κατανοητό, ορισμένες από αυτές τις ρυθμίσεις μπορεί να είναι λίγο πολύ για εσάς. Μπορεί να θέλετε να διατηρήσετε τα δεδομένα κινητής τηλεφωνίας και το WiFi σας ενεργοποιημένα και ίσως να θέλετε να ρυθμίσετε τη φωτεινότητα λίγο υψηλότερη. Ευτυχώς, οποιαδήποτε συντόμευση που εισάγετε μπορεί εύκολα να επεξεργαστεί και αυτή δεν είναι διαφορετική. Ανοίξτε την εφαρμογή Συντομεύσεις και πατήστε το κουμπί με τις τρεις κουκκίδες επάνω δεξιά στη συντόμευση της Λειτουργίας κινηματογράφου.

Κάντε κύλιση προς τα κάτω στις ενέργειες Ρύθμιση λειτουργίας πτήσης, Ρύθμιση Wi-Fi και Ρύθμιση δεδομένων κινητής τηλεφωνίας και αλλάξτε τις σε όποια κατάσταση προτιμάτε. Για να διαχειριστείτε τη φωτεινότητα, κάντε κύλιση προς τα κάτω και προσαρμόστε το ρυθμιστικό Set Brightness για να ταιριάζει στις ανάγκες σας. Πατήστε Τέλος και οι νέες ρυθμίσεις θα αποθηκευτούν στη συντόμευση. Κατά την επόμενη εκτέλεση, θα θυμάται τις αλλαγές που κάνατε και θα τις εκτελέσει αντί για αυτές με τις οποίες είχε αρχικά προστεθεί.

  Πώς να προσθέσετε Emojis στο βίντεό σας Tik Tok

Εάν ξεχάσετε να ενεργοποιήσετε αυτήν τη συντόμευση, μπορείτε πάντα να ορίσετε μια υπενθύμιση βάσει τοποθεσίας μέσω της εφαρμογής Υπενθύμιση και να την ενεργοποιήσετε όταν εισέρχεστε στον κινηματογράφο που προτιμάτε.