Πώς να διαχειριστείτε τις ρυθμίσεις του ισοσταθμιστή στο Groove στα Windows 10

Η εφαρμογή Groove είναι η προεπιλεγμένη εφαρμογή μουσικής στα Windows 10. Είναι μια βασική εφαρμογή που σας επιτρέπει να βάζετε τραγούδια στην ουρά, να δημιουργείτε λίστες αναπαραγωγής και να υποστηρίζει το μίνι πρόγραμμα αναπαραγωγής που πρόσθεσε η Microsoft πριν από λίγο καιρό. Αυτό που του έλειπε για λίγο είναι ένας ισοσταθμιστής που προστέθηκε στο 10.18091.1032.0. Αν κοιτάξετε προσεκτικά τον αριθμό έκδοσης, θα παρατηρήσετε ότι προστέθηκε στα Windows 10 1809, το οποίο, προς το παρόν εξακολουθεί να είναι μια προβληματική ενημέρωση με σφάλματα. Εάν καταφέρατε να κάνετε ενημέρωση στη νέα έκδοση και λειτουργεί, χωρίς να καταργήσετε τα προγράμματα οδήγησης ήχου, ίσως θέλετε να μάθετε πώς μπορείτε να διαχειριστείτε τις ρυθμίσεις του ισοσταθμιστή στο Groove.

  Πώς να μετατρέψετε το Caps Lock του Mac σας σε ένα επιπλέον κλειδί τροποποίησης

Ο ισοσταθμιστής είναι μάλλον κρυμμένος στο Groove σαν να ντρεπόταν η Microsoft γι’ αυτό. Ίσως έχει μερικά σφάλματα που περιμένουν να εμφανιστούν, αλλά αν σας αρέσει η εφαρμογή, αξίζει να δοκιμάσετε τον ισοσταθμιστή.

Ρυθμίσεις ισοσταθμιστή στο Groove

Ανοίξτε το Groove και κάντε κλικ στο κουμπί του οδοντωτού τροχού κάτω αριστερά.

Στην οθόνη Ρυθμίσεις, κοιτάξτε κάτω από την Αναπαραγωγή και θα δείτε μια επιλογή Equalizer.

Το Groove Equalizer διαθέτει προεπιλογές για φορητούς υπολογιστές, φορητά ηχεία, οικιακά στερεοφωνικά συστήματα, τηλεόραση και αυτοκίνητο μεταξύ άλλων. Διαθέτει επίσης προεπιλογές για ενίσχυση πρίμων και μπάσων, αλλά είναι προφανές ότι ο ισοσταθμιστής εστιάζεται περισσότερο στον τύπο της συσκευής εξόδου ήχου παρά στον τύπο της μουσικής που παίζει που είναι ο κανόνας για τις ρυθμίσεις του ισοσταθμιστή.

  Πώς να κατεβάσετε ταινίες και τηλεοπτικές εκπομπές Disney+ για παρακολούθηση εκτός σύνδεσης

Μπορείτε να αλλάξετε χειροκίνητα τις ρυθμίσεις του ισοσταθμιστή και είναι πιο φιλικό προς το χρήστη από ό,τι θα περιμένατε. Για παράδειγμα, αντί να σας δώσουμε τις συχνότητες που μπορείτε να αλλάξετε, έχετε χαμηλές, μεσαίες, μεσαίες, μεσαίες και υψηλές συχνότητες για διαχείριση.

Δεν φαίνεται να υπάρχει ειδική προεπιλογή για συσκευές Bluetooth που κανονικά δεν παίζουν καλά ήχο στα συστήματα Windows 10, εκτός εάν έχει εγκατασταθεί το σωστό πρόγραμμα οδήγησης.

Ίσως αναρωτιέστε γιατί η εφαρμογή μουσικής Groove έχει ρύθμιση αυτοκινήτου, αφού είναι πολύ απίθανο να πάρετε το φορητό υπολογιστή ή ακόμα και το tablet σας και να το συνδέσετε στο αυτοκίνητό σας για αναπαραγωγή μουσικής. Προορίζεται για Windows 10 για κινητά. Η εφαρμογή Groove λειτουργεί επίσης στην έκδοση για φορητές συσκευές των Windows 10 και, αν εξετάσατε το όνομα του πακέτου, θα διαπιστώσετε ότι εξακολουθεί να ονομάζεται Zune, το οποίο ήταν το όνομα του αρχικού προγράμματος αναπαραγωγής μουσικής σε παλαιότερα τηλέφωνα Windows.

  Πώς να υπολογίσετε την ποσοστιαία αλλαγή με συγκεντρωτικούς πίνακες στο Excel

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε οποιαδήποτε από τις προεπιλογές ισοσταθμιστή, ανεξάρτητα από το εάν το έχετε συνδέσει στη συσκευή με την οποία προορίζεται να χρησιμοποιηθεί. Στο τέλος της ημέρας, το μόνο που έχει σημασία είναι η μουσική που παίζετε να ακούγεται καλά.