Πώς να κάνετε σίγαση μιας συνομιλίας στο Twitter


Το Twitter παρουσίασε μια λειτουργία για σίγαση λογαριασμών που ακολουθείτε πριν από αρκετό καιρό. Η δυνατότητα αποκλείει τα tweets από τον εν λόγω λογαριασμό, αλλά σας επιτρέπει να συνεχίσετε να το ακολουθείτε. Το Twitter έχει εισαγάγει μια νέα δυνατότητα τώρα. σίγαση συνομιλιών. Τώρα μπορείτε να κάνετε σίγαση ολόκληρων συνομιλιών που λαμβάνουν χώρα ως απάντηση σε ένα συγκεκριμένο Tweet. Είναι απίστευτα χρήσιμο όταν σας πιάνουν σε ένα επιχείρημα Twitter ότι δεν σας ανήκει πραγματικά. Η λειτουργία σίγασης λειτουργεί για νήματα Twitter και όχι για hashtags.

Στο τηλέφωνό σας

Βεβαιωθείτε ότι χρησιμοποιείτε την πιο πρόσφατη έκδοση του Twitter στο τηλέφωνο iPhone ή Android. Στο iOS, η τελευταία έκδοση είναι 6.66.1 και στο Android είναι 6.23.0.

  Πώς να δείτε τα δικά σας Likes στο Twitter

Ανοίξτε την εφαρμογή και μεταβείτε στο tweet για το οποίο θέλετε να κάνετε σίγαση των συνομιλιών. Πατήστε το μικρό αναπτυσσόμενο βέλος στο επάνω μέρος της κάρτας tweet. Το μενού που εμφανίζεται έχει μια νέα επιλογή «Σίγαση συνομιλίας». Πατήστε το και όλες οι απαντήσεις και οι αναφορές θα απενεργοποιηθούν.

Τα άτομα στη συνομιλία μπορούν να συνεχίσουν να στέλνουν tweet μεταξύ τους και σε εσάς για ώρες και δεν θα λαμβάνετε ειδοποίηση για νέα αναφορά ή νέο tweet.

Στο δίκτυο

Ανοίξτε το Tweet που θέλετε να κάνετε σίγαση. Κάντε κλικ στη χρονική σήμανση για να το κάνετε και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στο κουμπί περισσότερα στο κάτω μέρος. Το μενού που ανοίγει έχει την επιλογή “Σίγαση της συνομιλίας” όπως και η εφαρμογή τηλεφώνου.

  Πώς να ενεργοποιήσετε τη νυχτερινή λειτουργία στην εφαρμογή Twitter

Κατάργηση σίγασης μιας συνομιλίας

Για να καταργήσετε τη σίγαση μιας συνομιλίας στο Twitter, πατήστε το ίδιο αναπτυσσόμενο κουμπί στο tweet στο τηλέφωνό σας ή το κουμπί “Περισσότερες επιλογές” εάν βρίσκεστε στον ιστό. Η επιλογή “Σίγαση αυτής της συνομιλίας” θα έχει αντικατασταθεί από την επιλογή “Κατάργηση σίγασης αυτής της συνομιλίας”. Πατήστε το και τελειώσατε.

Το Twitter θα μπορούσε να είχε κάνει τη διάθεση αυτής της δυνατότητας λίγο νωρίτερα, δεδομένων των πρόσφατων γεγονότων. Δεν υπάρχει τρόπος να παρακολουθείτε τις συνομιλίες που έχετε θέσει σε σίγαση, επομένως ίσως θέλετε να μάθετε πώς να το κάνετε αυτό πριν θέσετε σε σίγαση μια συνομιλία.

  Πώς να χρησιμοποιήσετε τη δυνατότητα Tweet Thread του Twitter