Πώς να χρησιμοποιήσετε τη δυνατότητα Tweet Thread του Twitter

Πριν από λίγους μήνες, το Twitter άλλαξε τον τρόπο εμφάνισης των απαντήσεων στο χρονολόγιό σας. Πρόσθεσε μια οπτική ένδειξη στο UI που το έκανε να φαίνεται σαν όλα τα tweets που ήταν απάντηση σε ένα tweet να ήταν «συνδεδεμένα». Αυτό δημιούργησε θέματα Twitter όπου οι χρήστες απαντούσαν στα δικά τους tweets για να μιλήσουν για κάτι που δεν χωρούσε 140 χαρακτήρες. Από τότε, το Twitter αύξησε το όριο των 140 χαρακτήρων στους 280 χαρακτήρες και έχει «αγκαλιάσει» νήματα. Η επίσημη εφαρμογή Twitter έχει πλέον τη δική της λειτουργία tweet thread. Δείτε πώς μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη νέα δυνατότητα tweet thread του Twitter.

  Πώς να στείλετε Tweet που εξαφανίζονται χρησιμοποιώντας Fleets στο Twitter

Twitter Web

Συνδεθείτε στο Twitter και κάντε κλικ στο κουμπί Tweet επάνω δεξιά. Συνθέστε το Tweet σας μέχρι τους 280 χαρακτήρες που θα επιτρέπει και κάντε κλικ στο κουμπί συν δίπλα στο κουμπί Tweet. Προσθέστε το υπόλοιπο tweet σας και επαναλάβετε όσες φορές θέλετε. Όταν τελειώσετε, κάντε κλικ στο κουμπί Tweet.

Εφαρμογή Twitter για iOS και Android

Στην εφαρμογή Twitter για iOS και Android, η διαδικασία είναι λίγο πολύ η ίδια όπως και για τον Ιστό. Πατήστε το κουμπί σύνθεσης tweet και πληκτρολογήστε το tweet σας. Για να προσθέσετε ένα δεύτερο tweet στο νήμα, πατήστε το κουμπί συν και πληκτρολογήστε το υπόλοιπο. Επαναλάβετε όσες φορές θέλετε και πατήστε Tweet All όταν τελειώσετε.

  Πώς να κόψετε το θόρυβο με τις λίστες Twitter

Αυτό το νέο χαρακτηριστικό δεν είναι και τόσο εντυπωσιακό αν είμαστε ειλικρινείς. Δεν συντομεύει τόσο πολύ τη διαδικασία και αν κάνετε tweet από την επιφάνεια εργασίας σας, συνιστούμε να χρησιμοποιήσετε την εφαρμογή Chirr για να δημιουργήσετε ένα νήμα Twitter. Σας επιτρέπει να πληκτρολογείτε το πλήρες κείμενο που θέλετε να tweet, και στη συνέχεια να το tweet όλα με τη μία. Δεν χρειάζεται να σταματάς και να πατάς ένα κουμπί κάθε φορά που φτάνεις το όριο των 280 χαρακτήρων και η εφαρμογή ξέρει ποιο είναι το σωστό μέρος για να χωρίσει ένα tweet στα δύο.

Το ένα πλεονέκτημα με τη δυνατότητα εγγενούς νήματος είναι ότι όλες οι απαντήσεις σας βγαίνουν ταυτόχρονα και κανείς δεν θα σας διακόψει απαντώντας σε ένα από τα tweet σας. Η εφαρμογή Chirr έχει και αυτό. Το καλύτερο πράγμα που μπορεί να βγει από αυτό το χαρακτηριστικό είναι ότι το Twitter αναγνωρίζει πλέον ένα νήμα.

  Μπορείτε να δείτε ποιος είδε το προφίλ σας στο Twitter; Οχι!

Όταν βλέπετε ένα νήμα στο χρονολόγιό σας, θα δείτε επίσης μια επιλογή “Εμφάνιση αυτού του νήματος”, επιτρέποντάς σας να επεκτείνετε όλα τα tweets σε αυτό. Κανονικά, το Twitter θα σας έδειχνε μόνο μία ή τρεις απαντήσεις σε ένα νήμα, αλλά τώρα που τις αναγνωρίζει επίσημα, μπορείτε να επεκτείνετε όλα τα tweets σε ένα νήμα ταυτόχρονα.