Πώς να ενεργοποιήσετε τη νυχτερινή λειτουργία στην εφαρμογή Twitter


Η νυχτερινή λειτουργία είναι μια λειτουργία στο iOS που χρωματίζει την οθόνη με ένα πιο ζεστό χρώμα, έτσι ώστε να είναι ευκολότερο για τα μάτια τη νύχτα. Ο σκοπός της λειτουργίας είναι να αποτρέψει την εκτυφλωτική μπλε/λευκή οθόνη του τηλεφώνου σας να σας κρατά ενήμερους. Τα πιο ζεστά χρώματα διευκολύνουν τον ύπνο. Αν και είναι υπέροχο, μπορεί να μην είναι το είδος της νυχτερινής λειτουργίας που θέλουν οι χρήστες. Η νυχτερινή λειτουργία για ορισμένους χρήστες σημαίνει ένα αποκλειστικό έγχρωμο θέμα που θα κάνει πιο εύκολη την προβολή μιας εφαρμογής όταν είναι σκοτεινά. Το έγχρωμο θέμα υποτίθεται ότι διευκολύνει την περιήγηση σε αντίθεση με το να σας βοηθά να κοιμάστε καλύτερα. Υπάρχουν φήμες ότι μια «σκοτεινή λειτουργία» θα προστεθεί στο iOS 10, αλλά το Twitter δεν πρόκειται να περιμένει να συμβεί αυτό, αν όντως το κάνει. Ως πρόσφατη ενημέρωση, το Twitter πρόσθεσε μια νυχτερινή λειτουργία στην εφαρμογή του για iOS που χρωματίζει το λευκό περιβάλλον εργασίας με ένα ωραίο σκούρο μπλε-γκρι, διευκολύνοντας την κύλιση στη ροή σας τις πρώτες ώρες της νύχτας. Δείτε πώς μπορείτε να το ενεργοποιήσετε.

  Πώς να ενεργοποιήσετε τον έλεγχο ταυτότητας δύο παραγόντων για το Twitter

Βεβαιωθείτε ότι έχετε αναβαθμίσει την εφαρμογή Twitter στην έκδοση 6.60 και επισκεφτείτε την καρτέλα του προφίλ σας. Πατήστε το μικρό εικονίδιο με το γρανάζι δίπλα στην εικόνα του προφίλ σας, που επισημαίνεται στο κόκκινο πλαίσιο παρακάτω. Στο μενού που ανοίγει, πατήστε «Ενεργοποίηση νυχτερινής λειτουργίας».

Η διεπαφή χρήστη θα αλλάξει αμέσως. Τα παρακάτω στιγμιότυπα οθόνης δείχνουν πώς θα είναι το χρονολόγιό σας και ένα μεμονωμένο tweet με ενεργοποιημένη τη νυχτερινή λειτουργία. Το θέμα της νυχτερινής λειτουργίας είναι πολύ καλό. Το χρώμα του κειμένου του tweet αλλάζει σε λευκό, ώστε να είναι ευκολότερο να διαβαστεί στο νέο μπλε-γκρι φόντο. Οι σύνδεσμοι παραμένουν έντονο μπλε όπως και τα κουμπιά διεπαφής χρήστη για τη σύνταξη ενός tweet, την προσθήκη νέου λογαριασμού για παρακολούθηση και την αναζήτηση στο Twitter.

  Πώς να αλλάξετε το όνομα χρήστη και το εμφανιζόμενο όνομα στο Twitter από οποιαδήποτε συσκευή

Οι λογαριασμοί θα πρέπει να προσέχουν ποιες εικόνες προφίλ χρησιμοποιούν. Μια πιο σκοτεινή εικόνα προφίλ μπορεί να κάνει πιο εύκολο να χάσετε ένα tweet εάν ένας χρήστης έχει αλλάξει στη νυχτερινή λειτουργία. Η νυχτερινή λειτουργία δεν έχει ακόμη κυκλοφορήσει στο Android.