Πώς να κάνετε γρήγορη προώθηση του Netflix κατά δέκα δευτερόλεπτα [iOS]

Η εφαρμογή Netflix διαθέτει ένα κουμπί επαναφοράς που σας επιτρέπει να επιστρέψετε κατά δέκα δευτερόλεπτα. Η διεπαφή ιστού δεν έχει αυτά τα κουμπιά, αλλά οι εφαρμογές Windows 10, iOS και Android έχουν όλες. Δυστυχώς, καμία από αυτές τις εφαρμογές δεν έχει κουμπί γρήγορης προώθησης. Εάν χάσετε κατά λάθος ένα μέρος της σειράς που παρακολουθούσατε, μπορείτε να επιστρέψετε σε βήματα δέκα δευτερολέπτων. Εάν θέλετε να παραλείψετε τη μεγάλη εισαγωγή μιας εκπομπής, δεν υπάρχει κουμπί γρήγορης προώθησης προς χρήση. Έχετε τη γραμμή αναζήτησης στη διάθεσή σας, αλλά δεν είναι ο πιο βολικός τρόπος για γρήγορη προώθηση οτιδήποτε. Υπάρχει, ωστόσο, ένας πολύ πιο εύκολος τρόπος για γρήγορη προώθηση του Netflix κατά δέκα δευτερόλεπτα.

Πίνακας περιεχομένων

Σε iOS

Η εφαρμογή Netflix στο iOS δεν διαθέτει κουμπί γρήγορης προώθησης, αλλά διαθέτει το Κέντρο Ελέγχου. Ανοίξτε το Netflix στη συσκευή σας iOS και παίξτε κάτι.

  35 καλύτερες εφαρμογές iOS της χρονιάς 2014

Σύρετε προς τα πάνω από το κάτω μέρος της οθόνης για να εμφανιστεί το Κέντρο ελέγχου. Σύρετε προς τα αριστερά για να μεταβείτε στον πίνακα ελέγχου πολυμέσων. Εδώ θα δείτε ένα ειδικό κουμπί για γρήγορη προώθηση του Netflix κατά δέκα δευτερόλεπτα. Πατήστε το και ό,τι παίζετε θα πηδήξει μπροστά κατά δέκα δευτερόλεπτα.

Σε Android

Αυτό δεν είναι δυνατό στο Android. Η εφαρμογή Netflix συμπεριφέρεται πολύ διαφορετικά στο Android. Αν σκεφτείτε πόση ελευθερία δίνει το Android στις εφαρμογές γενικά, η εφαρμογή Netflix είναι μια απογοήτευση. Για παράδειγμα, δεν μπορείτε να τραβήξετε στιγμιότυπο οθόνης της εφαρμογής Netflix στο Android. Η εφαρμογή ομοίως δεν συνδέεται με τα στοιχεία ελέγχου αναπαραγωγής πολυμέσων που έχει το Android στον Πίνακα Ειδοποιήσεων.

  Πώς να δημιουργήσετε αντίγραφα ασφαλείας των συντομεύσεων Siri στο iCloud στο iOS 12

Αυτό δεν είναι σε καμία περίπτωση ένα μειονέκτημα στο Android. Στην πραγματικότητα, το Android είναι πολύ πιο ευέλικτο από το iOS, επομένως είναι πραγματικά απόφαση του Netflix να μην υποστηρίζει αυτά τα στοιχεία ελέγχου. Εάν το Netflix έχει αλλάξει γνώμη και ενημερώσει την εφαρμογή, θα δημοσιεύσουμε μια ενημέρωση.

Στα Windows 10

Αυτό δεν είναι δυνατό στην εφαρμογή Netflix για Windows 10. Και πάλι, αυτό φαίνεται να είναι μια απόφαση του Netflix να μην επιτρέψει στα ειδικά χειριστήρια πολυμέσων στο πληκτρολόγιό σας να ελέγχουν την εφαρμογή. Γιούχα.

  Πώς να αφαιρέσετε ένα αυτοκόλλητο που μπλοκάρει ένα μήνυμα στο iOS