Πώς να αφαιρέσετε ένα αυτοκόλλητο που μπλοκάρει ένα μήνυμα στο iOS

Οι εφαρμογές iMessage παρουσιάστηκαν στο iOS 10 όταν η Apple αναθεώρησε την εφαρμογή Messages. Πρόσθεσε ένα εντελώς νέο App Store για εφαρμογές που έχουν κατασκευαστεί για να λειτουργούν με τη νέα εφαρμογή Messages. Υπάρχουν μερικές παραγωγικές εφαρμογές Messages, αλλά η συντριπτική τους πλειοψηφία είναι αυτοκόλλητα. Αυτό δεν είναι απαραίτητα κακό. Τα αυτοκόλλητα είναι διασκεδαστικά και συνήθως μόνο 0,99 $ ανά σετ, αν και μερικά πωλούνται πολύ υψηλότερα ενώ άλλα είναι δωρεάν. Όλα είναι πολύ αστεία μέχρι να έχετε ένα αυτοκόλλητο που μπλοκάρει ένα μήνυμα και δεν υπάρχει τρόπος να το σύρετε από τη μέση. Δείτε τι μπορείτε να κάνετε για να το αφαιρέσετε και να διαβάσετε το εμπόδιο μήνυμα.

  Εγγραφή, επεξεργασία, απόδοση και αποστολή βίντεο από συσκευή iOS

Αυτοκόλλητο που μπλοκάρει ένα μήνυμα

Μπορείτε να αφαιρέσετε ένα αυτοκόλλητο από ένα μήνυμα, αλλά το κουμπί διαγραφής δεν είναι εύκολο να βρεθεί. Ανοίξτε την εφαρμογή Μηνύματα και μετακινηθείτε στο μήνυμα που αποκλείεται από ένα αυτοκόλλητο. Πατήστε παρατεταμένα στο αυτοκόλλητο και θα εμφανιστεί ένα μενού μαζί με τη γραμμή αντιδράσεων. Στο μενού, αναζητήστε την επιλογή Λεπτομέρειες αυτοκόλλητου και πατήστε την.

Στη σελίδα Λεπτομέρειες αυτοκόλλητου, θα δείτε το αυτοκόλλητο που μπλοκάρει το μήνυμα και ένα κουμπί “Προβολή”. Το κουμπί Προβολή θα σας πει από ποια εφαρμογή προέρχεται το αυτοκόλλητο και είναι άχρηστο διαφορετικά. Αυτό που πρέπει να κάνετε για να αφαιρέσετε ένα αυτοκόλλητο που μπλοκάρει ένα μήνυμα είναι να σύρετε προς τα αριστερά πάνω του στην οθόνη Λεπτομέρειες αυτοκόλλητου. Θα αποκαλύψει ένα κουμπί «Διαγραφή». Πατήστε το και το αυτοκόλλητο θα αφαιρεθεί από το μήνυμα. Δεν υπάρχει επιστροφή όταν φύγει.

  Πώς να λάβετε οδηγίες οδήγησης στην οθόνη κλειδώματος από τους Χάρτες Google [iOS]

Αυτό λειτουργεί τόσο για τον αποστολέα όσο και για τον παραλήπτη. Εάν διαγράψετε ένα αυτοκόλλητο, διαγράφεται μόνο από την πλευρά σας και όχι για το άλλο άτομο στη συνομιλία. Ένα αυτοκόλλητο, από τη στιγμή που αποσταλεί, δεν μπορεί να μετακινηθεί από κανέναν και αν καταλήξει να εμποδίσει ένα μέρος ενός μηνύματος, η μόνη λύση είναι να το διαγράψετε. Αυτό είναι περίεργο αν σκεφτεί κανείς ότι η Apple συνήθως σκέφτεται αυτά τα πράγματα. Τα αυτοκόλλητα μπορούν να σταλούν μόνο μέσω iMessages, επομένως δεν θα πρέπει να είναι πολύ δύσκολο να ενσωματώσετε μια λειτουργία αυτοκόλλητου κίνησης που μπορεί να αντικατοπτρίζει την αλλαγή και στις δύο πλευρές.

  Πώς να ταξινομήσετε τα τραγούδια ανά τίτλο στην εφαρμογή μουσικής στο iOS 10

Ακόμα κι αν η επιλογή μεταφοράς και απόθεσης είναι πολύ περίπλοκη για να λειτουργήσει, η ευκολότερη εύρεση του κουμπιού διαγραφής δεν μπορεί να είναι τόσο δύσκολη. Ίσως η Apple απλώς υπέθεσε ότι κανείς δεν θα σύρει και θα ρίξει ένα αυτοκόλλητο πάνω από ένα μήνυμα, αλλά αν είναι δυνατόν, οι άνθρωποι θα το κάνουν ακόμα κι αν είναι απλώς ενοχλητικό.

Εάν έχετε iPhone X, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε animoji ως αυτοκόλλητα και σε περίπτωση που ένα από αυτά τα αυτοκόλλητα εμποδίζει ένα μήνυμα, αυτό το ίδιο κόλπο θα σας επιτρέψει να το αφαιρέσετε και να διαβάσετε το μήνυμα κάτω από αυτό.