Πώς να δημιουργήσετε αντίγραφα ασφαλείας των συντομεύσεων Siri στο iCloud στο iOS 12

Οι συντομεύσεις Siri είναι χρήσιμες, αλλά δεν έχουν όλοι το χρόνο ή την υπομονή να δημιουργήσουν μία για τη συγκεκριμένη χρήση τους. Ευτυχώς, η κοινή χρήση μιας συντόμευσης Siri είναι πολύ εύκολη. Μόλις βρείτε μια συντόμευση που κάνει ακριβώς αυτό που χρειάζεστε, μπορείτε να την εισαγάγετε. Θα πρέπει να δημιουργείται αντίγραφο ασφαλείας με τυχόν αντίγραφα ασφαλείας iPhone που λαμβάνετε. Τούτου λεχθέντος, μπορείτε επίσης να δημιουργήσετε αντίγραφα ασφαλείας των συντομεύσεων Siri στο iCloud με μια άλλη συντόμευση.

Δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας συντομεύσεων Siri

Για να δημιουργήσετε αντίγραφα ασφαλείας των συντομεύσεων Siri στο iCloud, πρέπει να προσθέσετε την ακόλουθη συντόμευση. Απλώς πατήστε τον σύνδεσμο στο iPhone σας και αφήστε του να ανοίξει την εφαρμογή Συντομεύσεις. Όταν σας ζητηθεί, επιτρέψτε την εισαγωγή της συντόμευσης.

  Πώς να στείλετε GIF στο Facebook Messenger [iOS]

Δημιουργήστε αντίγραφα ασφαλείας των συντομεύσεών σας

Αφού εισαγάγετε τη συντόμευση, απλώς εκτελέστε την και θα δημιουργηθεί ένα αρχείο ZIP μέσα στη μονάδα iCloud. Το αρχείο βρίσκεται στη Ροή εργασίας>Αντίγραφα ασφαλείας. Το αντίγραφο ασφαλείας θα έχει ημερομηνία, έτσι εάν έχετε λάβει πολλά αντίγραφα ασφαλείας, θα μπορείτε να ξεχωρίσετε ποιο είναι το πιο πρόσφατο.

Επαναφορά συντομεύσεων Siri

Η επαναφορά των συντομεύσεων Siri είναι λίγο μακρά και κάπως περιττή διαδικασία. Δεν μπορείτε να εξαγάγετε το αρχείο ZIP στο τηλέφωνό σας, επομένως πρέπει να αποκτήσετε πρόσβαση στο iCloud από το πρόγραμμα περιήγησης του υπολογιστή σας. Κατεβάστε το αρχείο ZIP και εξαγάγετε το. Μεταφορτώστε τα αρχεία συντόμευσης μέσα στον εξαγόμενο φάκελο στη μονάδα iCloud. Δημιουργήστε έναν προσαρμοσμένο φάκελο για τις συντομεύσεις. Δεν θα μπορείτε να τα ανεβάσετε στο φάκελο Ροή εργασιών.

  Δείτε θέσεις συναυλίας και γηπέδου σε VR πριν αγοράσετε εισιτήρια [iOS]

Αφού ανεβάσετε όλες τις συντομεύσεις, ανοίξτε τη μονάδα iCloud μέσω της εφαρμογής Αρχεία στο iPhone σας και πατήστε για να τις εισαγάγετε.

Η δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας μιας συντόμευσης είναι καλή ιδέα γιατί όποιος τη δημιούργησε μπορεί να επιλέξει να τη διαγράψει αργότερα. Εάν βασίζεστε στο ότι μπορείτε να το βρείτε και να το εισαγάγετε ξανά, μπορεί να μην λειτουργεί πάντα. Εάν έχετε αντίγραφο ασφαλείας του, μπορείτε πάντα να προσθέσετε τη συντόμευση πίσω. Η συντόμευση βασίζεται στις ενέργειες διόρθωσης που ρυθμίζονται και όχι σε ένα αρχείο που ανήκει στον χρήστη. Αυτό σημαίνει ότι εφόσον έχετε αντίγραφο ή αντίγραφο ασφαλείας μιας συντόμευσης, μπορείτε πάντα να την προσθέσετε σε οποιαδήποτε συσκευή που εκτελεί iOS 12 και να κάνετε όποιες αλλαγές θέλετε.

  8 καλύτερες εφαρμογές λήψης σημειώσεων για iOS το 2019

Στην ιδανική περίπτωση, μπορείτε να ανεβάσετε τις εξαγόμενες συντομεύσεις σε οποιαδήποτε εφαρμογή μονάδας cloud που θέλετε. Πρέπει να χρησιμοποιήσετε μόνο το iCloud για να αποθηκεύσετε το αρχείο ZIP, ωστόσο, ορισμένοι χρήστες έχουν αναφέρει ότι δεν μπορούν να προσθέσουν συντομεύσεις που είναι αποθηκευμένες σε άλλες μονάδες cloud.