Μάθετε να πληκτρολογείτε κώδικα πιο γρήγορα με έναν εκπαιδευτή πληκτρολόγησης


Πριν από πολύ καιρό υπήρχε κάποτε ένα εξαιρετικά δημοφιλές πρόγραμμα που ονομαζόταν TypingTutor. Ήταν δημοφιλές σε μια εποχή που οι υπολογιστές μόλις έμπαιναν στα σχολεία και στα γραφεία. Οι άνθρωποι έπρεπε να διδαχθούν πώς να πληκτρολογούν και αυτό το πρόγραμμα ήταν το βασικό πρόγραμμα για να γίνει αυτό ακριβώς. Δίδαξε στους χρήστες πώς να τοποθετούν καλύτερα τα χέρια τους πάνω από ένα πληκτρολόγιο και ποια δάχτυλα χρησιμοποιούνταν καλύτερα για να χτυπήσουν ένα πλήκτρο. Το SpeedCoder είναι μια εφαρμογή Ιστού που βασίζεται στην ίδια αρχή, αλλά απευθύνεται σε κωδικοποιητές. Διαθέτει ειδικά εκπαιδευτικά προγράμματα για όποια γλώσσα και αν κωδικοποιείτε. Η εφαρμογή σας δίνει ένα απόσπασμα κώδικα και το πληκτρολογείτε. Δείτε πώς μπορείτε να μάθετε να πληκτρολογείτε κώδικα πιο γρήγορα με το SpeedCoder.

  Το Notific Is Where Material Design Meets Lockscreen Notifications

Επισκεφτείτε το SpeedCoder και κάντε κλικ στο «Έναρξη τώρα» στα δεξιά. Μπορείτε να παρακολουθήσετε μαθήματα ως επισκέπτης χρήστης ή μπορείτε να εγγραφείτε για έναν λογαριασμό. Εάν εγγραφείτε για έναν λογαριασμό, θα μπορείτε να αποθηκεύσετε την πρόοδό σας. Επιλέξτε σε ποια γλώσσα θέλετε να κωδικοποιήσετε πιο γρήγορα.

Μπορείτε να αρχίσετε να πληκτρολογείτε αμέσως αφού επιλέξετε τη γλώσσα της επιλογής σας.

Η εφαρμογή σάς δείχνει πώς να τοποθετείτε τα χέρια σας πάνω από το πληκτρολόγιό σας και θα επισημαίνει ποια ψηφία θα χρησιμοποιήσετε για να χτυπήσετε ένα συγκεκριμένο πλήκτρο. Αν το καταλάβετε λάθος, ο κωδικός γίνεται κόκκινος. Εάν προτιμάτε να εξασκηθείτε με το δικό σας απόσπασμα κώδικα, μπορείτε να το ανεβάσετε στο SpeedCoder και να το εκτελέσετε μέσω του οδηγού.

  Πώς να κάνετε streaming στο γραφείο χωρίς καλώδιο

Το SpeedCoder σάς βοηθά να μάθετε να πληκτρολογείτε κώδικα πιο γρήγορα και με μεγαλύτερη ακρίβεια. Μπορεί να πιστεύετε ότι είναι περιττό εργαλείο εάν μπορείτε να πληκτρολογήσετε απλό κείμενο αρκετά καλά, αλλά αυτό δεν συμβαίνει. Η πληκτρολόγηση κώδικα είναι πολύ διαφορετική από την πληκτρολόγηση απλού κειμένου. Οι περισσότεροι χαρακτήρες που χρησιμοποιείτε όταν πληκτρολογείτε απλό κείμενο είναι κύρια πλήκτρα στο πληκτρολόγιό σας, π.χ. κόμμα και τελεία. Δεν ισχύει το ίδιο για κλειδιά όπως το μεγαλύτερο και μικρότερο από τα κλειδιά που απαιτούνται για τη σύνταξη κώδικα.

Η SpeedCoder θέλει να προσθέσει περισσότερες διατάξεις πληκτρολογίου σε μελλοντικές ενημερώσεις. Προς το παρόν, υποστηρίζει τις διατάξεις QWERTY και DVORAK. Η διεπαφή χρήστη διαθέτει διαφημίσεις, αλλά δεν είναι ενοχλητικές.

  Πώς να τραβήξετε ένα στιγμιότυπο οθόνης πατώντας το πίσω μέρος του iPhone σας

Επισκεφτείτε το SpeedCoder