Πώς να επιστρέψετε τα χρήματα για μια εφαρμογή iOS που αγοράσατε κατά λάθος

Οι τυχαίες αγορές είναι αρκετά εύκολο να γίνουν σε μια οθόνη αφής. Ίσως να μην ξέρετε πού αγγίξατε κατά λάθος την οθόνη σας. Υπάρχει επίσης ο κίνδυνος να κάνετε λήψη ψεύτικων ή/και πλαστών εφαρμογών. Αν και οι ψεύτικες ή πλαστές εφαρμογές είναι ως επί το πλείστον πρόβλημα του Android και του Google Play Store, το iOS App Store δεν είναι αδιαπέραστο σε αυτό. Προκειμένη περίπτωση; ο Το Apple subreddit έχει ένα νήμα σε μια ψεύτικη εφαρμογή Cuphead που κατεβάζουν οι χρήστες. Εάν είστε ένας από τους λίγους που αγόρασαν την ψεύτικη εφαρμογή ή έχετε αγοράσει κατά λάθος άλλες ψεύτικες εφαρμογές, μπορείτε να λάβετε επιστροφή χρημάτων. Δείτε πώς μπορείτε να επιστρέψετε τα χρήματα μιας εφαρμογής iOS.

  Διαγράψτε φωτογραφίες από το ρολό της φωτογραφικής μηχανής σας σύροντας προς τα αριστερά σε στυλ Tinder [iOS]

Επιστροφή χρημάτων σε εφαρμογή iOS

Εάν αγοράσατε κατά λάθος μια εφαρμογή, πρέπει να την ανοίξετε τουλάχιστον μία φορά για να μπορέσετε να διεκδικήσετε επιστροφή χρημάτων. Ανοίξτε την εφαρμογή, αφήστε την οθόνη να φορτώσει και είστε έτοιμοι.

Στη συνέχεια, επισκεφθείτε το Η Apple αναφέρει ένα πρόβλημα σελίδα και συνδεθείτε με το ίδιο Apple ID που χρησιμοποιήσατε για να αγοράσετε την εφαρμογή. Μεταβείτε στην καρτέλα “Εφαρμογές” και κάντε κλικ στο κουμπί “Αναφορά προβλήματος” δίπλα στην εφαρμογή που θέλετε να επιστρέψετε τα χρήματα. Η εφαρμογή θα εμφανιστεί μόνο αφού ολοκληρωθεί η λήψη της, επομένως εάν κατά τη διάρκεια της λήψης συνειδητοποιήσετε ότι κάνατε μια κακή αγορά, θα πρέπει να αφήσετε την εφαρμογή να ολοκληρώσει τη λήψη. Εάν η εφαρμογή εξακολουθεί να μην εμφανίζεται σε αυτήν τη λίστα, ανοίξτε τη στη συσκευή σας και αφήστε την ανοιχτή για έως και πέντε λεπτά.

  Πώς να προσθέσετε μη αυτόματα δεδομένα στην εφαρμογή Health στο iOS

Μόλις κάνετε κλικ στο κουμπί “Αναφορά προβλήματος”, σας δίνεται ένα αναπτυσσόμενο μενού επιλογών για να περιγράψετε το πρόβλημά σας. Επιλέξτε την επιλογή “Δεν ήθελα να αγοράσω αυτό το προϊόν” και εισαγάγετε κάτι παρόμοιο στο παρακάτω πλαίσιο περιγραφής. Κάντε κλικ στην Υποβολή και η Apple θα επιστρέψει τα χρήματα για την αγορά εντός 5-7 εργάσιμων ημερών.

Επιφυλάξεις

Σας συνιστούμε να αναφέρετε ένα πρόβλημα με μια τυχαία αγορά το συντομότερο δυνατό. Η Apple πιθανότατα εξετάζει τα αιτήματα για επιστροφή χρημάτων σε περίπτωση που κάποιος προσπαθεί να παίξει το σύστημα. Εάν παίζετε ένα παιχνίδι για μεγάλο χρονικό διάστημα και στη συνέχεια προσπαθήσετε να λάβετε επιστροφή χρημάτων, η Apple δεν πρόκειται να συνεργαστεί, ούτε θα πρέπει να συνεργαστεί.

  Πώς να δημιουργήσετε προσαρμοσμένες φράσεις αντικατάστασης κειμένου στο iOS

Μπορεί επίσης να έχετε πρόβλημα με την επιστροφή χρημάτων για πολλές εφαρμογές ταυτόχρονα. Εάν συμβαίνει αυτό, είναι καλύτερο να μιλήσετε με την υποστήριξη συνομιλίας της Apple και θα μπορέσει να λύσει το πρόβλημα για εσάς. Θα παρατηρήσετε ότι δεν εμφανίζονται όλες οι αγορές εφαρμογών στη σελίδα Αναφορά προβλήματος. Αυτό συμβαίνει επειδή υπάρχει ένα όριο στο πόσο πίσω μπορείτε να αναφέρετε αυτόματα προβλήματα για μια εφαρμογή. Εάν θέλετε να αναφέρετε ένα πρόβλημα για μια πολύ παλαιότερη αγορά (με πληρωμή ή δωρεάν), θα πρέπει να επικοινωνήσετε με την Υποστήριξη της Apple. Αυτό δεν λειτουργεί για εφαρμογές που έχετε χαρίσει.