Διαγράψτε φωτογραφίες από το ρολό της φωτογραφικής μηχανής σας σύροντας προς τα αριστερά σε στυλ Tinder [iOS]


Τα smartphone έχουν κάνει απίστευτα εύκολη τη λήψη φωτογραφιών. Είναι τόσο εύκολο να τραβήξετε φωτογραφίες που καταλήγουμε να τραβάμε εκατοντάδες από αυτές και σχεδόν τα πάντα είναι άξια φωτογραφίας. Μόνο όταν αρχίζει να εξαντλείται ο χώρος στις συσκευές μας, καθόμαστε για να τις διαγράψουμε και σε εκείνο το σημείο, γίνεται μια εργασία από μόνη της. Γνωρίστε το PhotoTrash, μια εφαρμογή iOS αξίας 0,99 $ στο κατάστημα εφαρμογών που σας επιτρέπει να διαγράφετε φωτογραφίες κάνοντας σάρωση προς τα αριστερά. Η εφαρμογή χρησιμοποιεί χειρονομίες τύπου Tinder για να ελέγχει και να διαγράφει φωτογραφίες. Είναι μια εξαιρετική εφαρμογή που θα σας αφήσει τις αγαπημένες σας φωτογραφίες, θα κρατήσει αυτές που σας αρέσουν και θα αφαιρέσει αυτές που δεν θέλετε πλέον.

  Πώς να ορίσετε ένα τραγούδι μουσικής βιβλιοθήκης ως ήχο κλήσης [iOS]

Εγκαταστήστε την εφαρμογή και επιτρέψτε της πρόσβαση στις φωτογραφίες σας. Θα περιλαμβάνει όλα τα άλμπουμ σας καθώς και ολόκληρο το Camera Roll. Πατήστε το άλμπουμ από το οποίο θέλετε να διαγράψετε φωτογραφίες και ελέγξτε τις μία προς μία. Για να διαγράψετε μια φωτογραφία, σύρετε προς τα αριστερά. Για να διατηρήσετε μια φωτογραφία, σύρετε προς τα δεξιά. Για να αγαπήσετε μια φωτογραφία, πατήστε την μία φορά.

Αφού διαβάσετε ένα ολόκληρο άλμπουμ και επιλέξετε ποιες φωτογραφίες θέλετε να διαγράψετε, πατήστε το εικονίδιο διαγραφής επάνω δεξιά. Θα εμφανίσει ένα σήμα αριθμού που υποδεικνύει πόσες φωτογραφίες έχετε επιλέξει. Το PhotoTrash θα σας επιτρέψει να ελέγξετε τις φωτογραφίες άλλη μια φορά και στη συνέχεια να ζητήσετε επιβεβαίωση πριν τις διαγράψετε τελικά. Αφού διαγράψετε τις φωτογραφίες, η εφαρμογή θα σας δείξει πόσο χώρο εκκαθαρίσατε στη συσκευή σας.

  Πώς να ελέγξετε τη φωτεινότητα του φακού στο iOS 10

Το PhotoTrash είναι μια καθαρή ιδιοφυΐα αξίας 0,99 $. Συνδυάζει την ευκολία χρήσης που έχουν κάνει δημοφιλείς οι χειρονομίες ολίσθησης του Tinder και το εφαρμόζει σε μια χρονοβόρα αλλά συχνά απαραίτητη εργασία, όπως η διαγραφή άχρηστων φωτογραφιών από τη συσκευή σας. Προσέξαμε να υποστηρίξουμε τη λειτουργία «Αγαπημένο» στις φωτογραφίες. Συμπληρώνοντας αυτό λέγοντάς σας πόσο χώρο έχετε εξοικονομήσει είναι πιθανό να σας ενθαρρύνει να ελευθερώσετε λίγο περισσότερο.

Εγκαταστήστε το PhotoTrash από το App Store