Πώς να προσθέσετε μη αυτόματα δεδομένα στην εφαρμογή Health στο iOS


Η εφαρμογή Health στο iOS σηματοδότησε πόσο σημαντική ήταν η παρακολούθηση της φυσικής κατάστασης. Η εφαρμογή επέτρεπε στους χρήστες να χρησιμοποιούν οποιοδήποτε πρόγραμμα παρακολούθησης φυσικής κατάστασης της επιλογής τους και να βλέπουν τη δραστηριότητά τους καθώς και ζωτικής σημασίας πληροφορίες για την υγεία τους όλα σε ένα μέρος. Η εφαρμογή ξεκίνησε εντυπωσιακά και συμπλήρωσε ορισμένες λειτουργίες που λείπουν αργότερα στο iOS 9, όπως η δυνατότητα συγχρονισμού των δεδομένων εμμήνου ρύσεως με την εφαρμογή. Αυτό που του έλειπε ήταν η δυνατότητα μη αυτόματης εισαγωγής δεδομένων στην εφαρμογή. Η εφαρμογή Health, μέχρι το iOS 9, συγχρονίζει πάντα δεδομένα από άλλες εφαρμογές. Η δραστηριότητα προστίθεται αυτόματα όταν το τηλέφωνό σας εντοπίσει τη δραστηριότητά σας μέσω των ενσωματωμένων μετρητών, αλλά δεν μπορούσατε να εισαγάγετε τίποτα χειροκίνητα. Με το iOS 10, η εφαρμογή Health έχει επιτέλους τη δυνατότητα να εισάγει μη αυτόματα δεδομένα υγείας και δραστηριότητας. Αυτό είναι εξαιρετικά χρήσιμο για την εισαγωγή των επιπέδων αρτηριακής πίεσης και σακχάρου, τα οποία μπορείτε να μετρήσετε χρησιμοποιώντας ειδικούς μετρητές που δεν διαθέτουν εφαρμογές. Μπορείτε επίσης να εισάγετε χειροκίνητα τη δραστηριότητα, π.χ. την άσκηση και τις θερμίδες που καίγονται μέσω αυτής. Να πώς.

  Οθόνη κλειδώματος Android εμπνευσμένη από το iOS 7 με υποστήριξη Pebble

Ανοίξτε την εφαρμογή Υγεία και επιλέξτε τον τύπο δεδομένων που θέλετε να προσθέσετε. Υπάρχουν συντομεύσεις για την καταγραφή των προτύπων ύπνου, της προσοχής, της δραστηριότητας και της διατροφικής σας πρόσληψης. Οι άλλοι τύποι δεδομένων, π.χ. αναπαραγωγικά δεδομένα, σωματικές μετρήσεις, ζωτικά στοιχεία κ.λπ. μπορούν να επιλεγούν από τη λίστα.

Για να προσθέσετε χειροκίνητα, για παράδειγμα, μια ένδειξη της αρτηριακής πίεσης, πατήστε Vitals>Blood Pressure. Πατήστε το κουμπί συν στο επάνω μέρος. Μπορείτε να το επαναλάβετε για όλα τα δεδομένα υγείας που θέλετε να προσθέσετε.

Η αρτηριακή πίεση μπορεί να εισαχθεί για οποιαδήποτε ημερομηνία και ώρα. Πιθανότατα θα χρειαστείτε αυτό εάν έχετε συσκευή παρακολούθησης καρδιακών παλμών αντί για συσκευή παρακολούθησης φυσικής κατάστασης. Ομοίως, μπορείτε να εισάγετε χειροκίνητα την άσκηση. Η εφαρμογή Υγεία σάς επιτρέπει να επιλέξετε τον τύπο δραστηριότητας που κάνατε π.χ. τρέξιμο κ.λπ., να εισαγάγετε τη διάρκεια και τις θερμίδες που καίγονται και να εισαγάγετε την ώρα έναρξης και λήξης της δραστηριότητας. Αυτό είναι χρήσιμο όταν χρησιμοποιείτε εξοπλισμό γυμναστικής που αναφέρει πόσες θερμίδες έχετε κάψει και προτιμάτε να βασίζεστε σε αυτές τις πληροφορίες σε αντίθεση με αυτές από ένα πρόγραμμα παρακολούθησης φυσικής κατάστασης.

  Αυτό το τσίμπημα σάς επιτρέπει να σχεδιάζετε στιγμιότυπα οθόνης iOS πριν τα αποθηκεύσετε [Cydia]

Είναι απογοητευτικό το γεγονός ότι όποιος δεν έχει συσκευή που να υποστηρίζει το iOS 10 θα πρέπει να απορρίψει αυτό το πολύ σημαντικό χαρακτηριστικό. Τα καλά νέα είναι ότι μπορούν πλέον να προστεθούν σε αυτά δεδομένα από εφαρμογές γυμναστικής που χρησιμοποιείτε για μεγάλο χρονικό διάστημα αλλά δεν έχουν ακόμη ενσωματωθεί στην εφαρμογή Health.