Πώς να επισημάνετε κείμενο σε μια ιστορία Instagram

Το Instagram είναι μια από τις πιο δημοφιλείς πλατφόρμες μέσων κοινωνικής δικτύωσης στον πλανήτη, αν όχι η πιο δημοφιλής. Είναι ένα οπτικό περιβάλλον που βασίζεται σε περιεχόμενο, το οποίο το κάνει αυτόματα πιο γρήγορο, πιο χρωματιστό και πιο διασκεδαστικό, γενικά, από, για παράδειγμα, το Facebook και το Twitter. Οι αναρτήσεις στο Instagram υπάρχουν από την ίδρυση του δικτύου. Δημοσιεύετε μια φωτογραφία/εικόνα, επιλέγετε ένα φίλτρο, προσθέτετε την περιγραφή και μερικά hashtags και αυτό είναι λίγο πολύ.

Κατά τη διάρκεια της εκπληκτικής περιόδου ανάπτυξης του Instagram, παρουσιάστηκε ένα μοναδικό πράγμα (πρώτο εμφανίστηκε στο Snapchat), που ονομάζεται «ιστορίες». Δείτε πώς μπορείτε να αξιοποιήσετε στο έπακρο τις δικές σας ιστορίες.

Γιατί είναι τόσο σημαντικό το στυλ;

Το Instagram είναι καθαρό μάτι. Για να μην πω ότι δεν υπάρχει κανένα νόμιμο, ποιοτικό περιεχόμενο εκεί έξω, αλλά αν θέλετε η ανάρτηση/ιστορία σας να είναι ορατή από τους ανθρώπους και, το πιο σημαντικό, να την κοινοποιήσουν, θα θέλετε να την κάνετε όσο πιο όμορφη γίνεται . Το πρώτο βήμα εδώ είναι, φυσικά, η απόκτηση ενός smartphone με εξαιρετική κάμερα, την οποία, για να είμαστε ειλικρινείς, προσφέρουν ήδη τα περισσότερα νεότερα μοντέλα.

Οι δημοσιεύσεις δεν είναι τόσο μεγάλο πρόβλημα και δεν είναι πραγματικά τόσο σημαντικές. Δημοσιεύετε κάτι, οι άνθρωποι το βλέπουν και σύντομα αρχίζει να παρασύρεται στη λήθη. Φυσικά, οι αναρτήσεις είναι το χαρτοφυλάκιό σας, αλλά αν ξέρετε πώς να κάνετε μια καλή ιστορία, δεν θα έχετε κανένα πρόβλημα με τις αναρτήσεις σας.

Το επόμενο βήμα, ωστόσο, είναι η μετα-επεξεργασία. Τώρα, η μετα-επεξεργασία περιλαμβάνει μια μεγάλη ποικιλία διαφορετικών παραγόντων. Μιλάμε για χρώματα, gif, πολλές εικόνες, κείμενο, ακόμη και χιούμορ και εξυπνάδα. Αυτό το μέρος μπορεί να παρασύρεται στον κόσμο της τέχνης (μην κάνετε λάθος, η δημιουργία ιστοριών και αναρτήσεων με εκπληκτική εμφάνιση είναι μια αληθινή μορφή τέχνης), αλλά εδώ είναι μερικές ιδέες που πρέπει να έχετε κατά νου όταν δημιουργείτε τις δικές σας ιστορίες.

  Πώς να προσθέσετε έναν σύνδεσμο σε Ιστορίες Instagram [includes PC instructions]

Συμβουλές ιστορίας

Οι παρακάτω συμβουλές ιστορίας Instagram δεν θα σας διδάξουν πώς να κάνετε καλές ιστορίες. Δεν θα σας πουν κατάφωρα τι να κάνετε και τι να μην κάνετε. Αυτό που θα κάνουν, ωστόσο, είναι να σου δώσουν τουλάχιστον μερικές ιδέες για το πώς μπορείς να τα κάνεις μοναδικά και ξεχωριστά. Επιπλέον, αυτές οι συμβουλές πιθανότατα θα σας διδάξουν για ορισμένες λειτουργίες και εργαλεία που πιθανότατα δεν γνωρίζατε ότι υπήρχαν στα stories του Instagram πριν.

Κάντε τις ιστορίες σας στο Instagram μοναδικές, που τραβούν την προσοχή και όμορφες.

Ζωντανές φωτογραφίες Μπούμερανγκ

Εάν χρησιμοποιείτε το Instagram για λίγο, όπως και ο υπόλοιπος πλανήτης, πιθανότατα γνωρίζετε καλά το δημοφιλές εφέ ιστορίας «Boomerang». Αυτό που ουσιαστικά κάνει όταν επιλέγεται είναι να αναπαράγει ένα βίντεο και μετά να το αναπαράγει αντίστροφα. Είχε πολλή διασκέδαση από τότε που κυκλοφόρησε αυτό το χαρακτηριστικό και παραμένει δημοφιλές μέχρι σήμερα.

Ένα ωραίο χαρακτηριστικό για το οποίο πιθανώς δεν γνωρίζατε είναι ο τρόπος με τον οποίο μπορείτε πραγματικά να προσθέσετε μια ζωντανή φωτογραφία και να λειτουργήσει σαν βίντεο μπούμερανγκ. Για να το κάνετε αυτό, απλώς μπείτε στη λειτουργία ιστορίας μέσα στην εφαρμογή Instagram, πατήστε το κουμπί στην κάτω αριστερή γωνία που δείχνει τις εικόνες στη συσκευή σας και επιλέξτε μια ζωντανή φωτογραφία. Εάν δεν είστε σίγουροι ποια από τις φωτογραφίες είναι ζωντανή, πιθανότατα μπορείτε να βρείτε τον φάκελο ζωντανών φωτογραφιών στην προβολή φακέλου.

  Πώς να μοιραστείτε μια ανάρτηση στο Instagram Story σας

Τώρα, ανοίξτε την εν λόγω ιστορία και πατήστε σταθερά την οθόνη και θα δείτε να εμφανίζεται η λέξη “Boomerang”. Αυτό θα μετατρέψει το πλάνο σε μια ιστορία Boomerang.

Μια εξατομικευμένη γραμματοσειρά

Το Instagram προσφέρει μια σειρά από ενδιαφέρουσες γραμματοσειρές για να διαλέξετε για το κείμενο των ιστοριών σας. Ωστόσο, η ποικιλία των γραμματοσειρών εδώ δεν είναι πραγματικά όπως θα βρείτε στο MS Word. Ευτυχώς, μπορείτε να εισαγάγετε τη γραμματοσειρά ή τις γραμματοσειρές της προσωπικής σας επωνυμίας για τις ιστορίες σας. Ωστόσο, θα πρέπει να καταφύγετε στη χρήση τρίτων ή άλλων εφαρμογών εδώ, για να μεταφέρετε/εισάγετε τις γραμματοσειρές στις ιστορίες σας στο Instagram.

Τούτου λεχθέντος, μια μοναδική γραμματοσειρά θα εξατομικεύσει πραγματικά τις ιστορίες σας και θα τις κάνει να αισθάνονται και να διαβάζονται ιδιαίτερα μοναδικές. Το να είσαι μοναδικός είναι αυτό που πουλάει στο Instagram.

Στοίχιση κειμένου

Είναι αλήθεια, μερικές φορές, η ευθυγράμμιση των κειμένων είναι ο τρόπος να πας στις ιστορίες του Instagram. Ωστόσο, άλλες φορές, θέλετε το κείμενο να είναι τέλεια ευθυγραμμισμένο. Τώρα, υπάρχουν δύο κύριοι τύποι στοίχισης κειμένου στο Instagram: στοίχιση κειμένου από μόνη της και στοίχιση κειμένου με στοιχεία φωτογραφίας.

Ο πρώτος τύπος ευθυγράμμισης μπορεί να είναι είτε αριστερά, δεξιά ή κεντραρισμένος και ρυθμίζεται αρκετά εύκολα. Απλώς ξεκινήστε να πληκτρολογείτε το κείμενό σας και θα δείτε τις γραμμές στην επάνω αριστερή γωνία της οθόνης της συσκευής σας. Πατήστε εδώ για να επιλέξετε τον τύπο στοίχισης.

Εναλλακτικά, ο δεύτερος τύπος ευθυγράμμισης σας προσφέρει πιο μοναδικές και προηγμένες επιλογές. Η εφαρμογή Instagram εντοπίζει άκρες μέσα στη φωτογραφία (για παράδειγμα, κτίρια) και σας επιτρέπει να ευθυγραμμίσετε το κείμενό σας παράλληλα με αυτές τις άκρες. Για να το κάνετε αυτό, απλώς μετακινήστε το κείμενό σας και περιστρέψτε το μέχρι να εμφανιστεί η γραμμή στοίχισης και μέχρι να κολλήσει το κείμενο.

  Περιηγηθείτε στο Instagram σε μια διάταξη Pinterest Like

Έγχρωμο και τονισμένο κείμενο

Πιθανότατα γνωρίζετε ήδη πώς να αλλάξετε το χρώμα του κειμένου της ιστορίας σας. Είναι λίγο πολύ απλό. Ωστόσο, αν έχετε δει ποτέ ένα πολύχρωμο κείμενο, που μοιάζει με ουράνιο τόξο, ίσως αναρωτιέστε πώς μπορείτε να το κάνετε κι εσείς αυτό. Θα πρέπει να γνωρίζετε ότι αυτό το κείμενο δεν είναι μεταμφιεσμένο emoji ή κάποιο hack τρίτου μέρους. Όχι, είναι αρκετά απλό να το πετύχεις και μπορείς να το κάνεις κι εσύ αυτή τη στιγμή.

Αρχικά, επισημάνετε το εν λόγω κείμενο. Ενώ πιέζετε παρατεταμένα ένα από τα δάχτυλά σας το εργαλείο παλέτας στο κάτω μέρος της οθόνης, χρησιμοποιήστε ένα άλλο δάχτυλο στο επισημασμένο κείμενο. Τώρα αρχίστε να σύρετε και τα δύο δάχτυλα στην αριστερή πλευρά της οθόνης. Θα δείτε το κείμενο να αρχίζει να αλλάζει το χρώμα. Αυτό είναι ένα δροσερό εργαλείο που δεν ξέρουν όλοι πώς να χρησιμοποιούν.

Προσαρμογή των Ιστοριών σας

Με αυτόν τον τρόπο προσθέτετε λίγο μπαχαρικό στις ιστορίες σας στο Instagram. Φυσικά, υπάρχουν πολλές άλλες ενδιαφέρουσες λειτουργίες και επιλογές που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να δημιουργήσετε πραγματικά μοναδικό περιεχόμενο φωτογραφιών και βίντεο. Το κύριο πράγμα που πρέπει να έχετε κατά νου είναι να είστε δημιουργικοί και να αξιοποιείτε στο έπακρο όλα τα εργαλεία που προσφέρει το Instagram. Μπορεί να μην φαίνεται πολύ, αλλά το Instagram είναι μια αρκετά ισχυρή εφαρμογή.

Έχετε να δείξετε ενδιαφέρουσες συμβουλές προσαρμογής ιστορίας; Πιστεύετε ότι οι cool ιστορίες κατάφεραν να ενισχύσουν τη φήμη και τους ακόλουθούς σας στο διαδίκτυο; Μη διστάσετε να προσθέσετε τις συμβουλές, τις προτάσεις σας, καθώς και παραδείγματα μοναδικών και δημιουργικών ιστοριών. Α, και μην αποφεύγετε να κάνετε ερωτήσεις.