Περιηγηθείτε στο Instagram σε μια διάταξη Pinterest Like

Όταν το Instagram κυκλοφόρησε τελικά μια διεπαφή ιστού, ο κόσμος χάρηκε. Και πολύ σύντομα, δεν ήταν πια μεγάλη υπόθεση, πιθανώς επειδή η διεπαφή ιστού ήταν πάντα σαν ένα υποχρεωτικό είδος προϊόντος. Το Instagram σίγουρα δεν βλέπει πολύ σκοπό πίσω από αυτό γιατί κανείς δεν πρόκειται να τραβήξει και να ανεβάσει φωτογραφίες από τον υπολογιστή του. Το Instagram έχει ζωή στα τηλέφωνά μας και είναι κάτι περισσότερο από κείμενο θέσης όταν πρόκειται για την επιφάνεια εργασίας. Προσωπικά δεν έχω χρησιμοποιήσει ποτέ τη διεπαφή ιστού πολύ απλά επειδή δεν έχει νόημα, αλλά το Pictacular όχι μόνο καθιστά απείρως καλύτερη την προβολή φωτογραφιών στο Instagram, αλλά επίσης σας κάνει να απολαμβάνετε την περιήγηση φωτογραφιών. Είναι μια απλή μικρή εφαρμογή Ιστού στην οποία συνδέετε τον λογαριασμό σας στο Instagram. Με τη σειρά σας, μπορείτε να προβάλετε τη ροή φωτογραφιών σας, να αποθηκεύσετε τις αναζητήσεις σας με hashtag και να περιηγηθείτε στις φωτογραφίες σε δημοφιλείς κατηγορίες όπως τρόφιμα, τεχνολογία και επωνυμίες.

  Πώς να στείλετε μηνύματα σε έναν φίλο στο Facebook από το Instagram

Το Pictacular ορίζει τις προεπιλογές για τη ροή της αρχικής σελίδας και την προβολή μιας στήλης. Κάντε κλικ στο κουμπί πλέγματος στο επάνω μέρος για να μεταβείτε στην προβολή που μοιάζει με το Pinterest. Στο επάνω μέρος, έχετε κουμπιά για την ανανέωση της ροής σας, την προβολή όλων των δημοφιλών φωτογραφιών, την προβολή φωτογραφιών κοντά (με βάση τα δεδομένα τοποθεσίας), την προβολή φωτογραφιών που έχετε ανεβάσει και την προβολή όλων των φωτογραφιών που έχετε αγαπήσει. Ένα αποκλειστικό κουμπί υποδεικνύει πότε έχετε νέα δραστηριότητα λογαριασμού. Η αριστερή πλευρική γραμμή έχει επίσης συνδέσμους προς τις παραπάνω ροές. Υπάρχει μια γραμμή αναζήτησης και μπορείτε να κάνετε αναζήτηση ανά χρήστη ή hashtag, ώστε να μην αφαιρεί τίποτα από την πραγματική εμπειρία του Instagram για web.

  Το Notegraphy είναι μια εφαρμογή όπως το Instagram για τυπογραφία

Η ενότητα Discover επεκτείνεται για να αποκαλύψει δημοφιλείς κατηγορίες όπως επωνυμίες, ταξίδια, φαγητό, μουσική, τεχνολογία και μπορείτε επίσης να προτείνετε ένα δικό σας κανάλι για εμφάνιση εδώ.

Η περιήγηση φωτογραφιών στο Instagram χρησιμοποιώντας το Pictacular είναι μια καλύτερη εμπειρία, επειδή μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα πλήκτρα αριστερού και δεξιού βέλους του πληκτρολογίου για να προβάλετε την επόμενη ή την προηγούμενη φωτογραφία σε οποιαδήποτε ροή.

Το Pictacular σάς επιτρέπει να δημοσιεύετε σχόλια και αγαπημένες φωτογραφίες, αλλά ακόμα δεν υπάρχει τρόπος να ανεβάσετε μία. Η εφαρμογή έχει το ίδιο καφέ χρώμα που γνωρίζετε, απλό περιβάλλον χρήστη και διαφημίσεις. Το μόνο ενοχλητικό με την εφαρμογή είναι ότι ζητά συνεχώς τη διεύθυνση email σας και δεν υπάρχει τρόπος να εξαιρεθείτε από αυτήν. Εκτός από αυτό, είναι μια από τις πιο χρήσιμες εφαρμογές περιήγησης Instagram που έχω δει μέχρι σήμερα.

  Πώς να κάνετε στιγμιότυπο οθόνης μιας ανάρτησης στο Instagram

Επισκεφθείτε το Pictacular