Πώς να μοιραστείτε μια ανάρτηση στο Instagram Story σας

Γνωρίζατε ότι μπορείτε να μοιραστείτε τη δημοσίευσή σας ή κάποιου άλλου στο Instagram Story σας; Λένε ότι η κοινή χρήση είναι φροντίδα και οι προγραμματιστές στο Instagram δείχνουν πρόθυμοι να σας αφήσουν να μοιραστείτε όσο περιεχόμενο θέλετε, μόνο όταν πρόκειται για ιστορίες και αναμνήσεις.

Σε αυτό το άρθρο, θα δείτε πώς να μοιραστείτε μια ανάρτηση στο Instagram Story σας και να λάβετε απαντήσεις σε ερωτήσεις σχετικά με το θέμα. Ας αρχίσουμε!

Γιατί είναι τόσο δημοφιλείς οι ιστορίες του Instagram;

Σήμερα, τα Instagram Stories είναι ένα από τα χαρακτηριστικά που τραβούν αμέσως την προσοχή του θεατή. Ο λόγος είναι ότι οι ιστορίες είναι αφηγήσεις που εκτυλίσσονται σε πραγματικό χρόνο και όλοι θέλουν να ρίξουν μια ματιά. Νέες ιστορίες εμφανίζονται στην κορυφή, όπου κερδίζουν μεγάλη προσοχή κατά τη διάρκεια της 24ωρης περιόδου ανάρτησής τους. Εδώ είναι τι πρέπει να κάνετε.

  Μπορώ να προσθέσω έναν σύνδεσμο στην ανάρτησή μου στο Instagram;

Κοινή χρήση μιας ανάρτησης Instagram στο Story σας σε Android ή iOS/iPhone

Η κοινή χρήση μιας ανάρτησης Instagram στο Instagram Story σας είναι εύκολη σε σύγκριση με την κοινή χρήση της στη ροή σας.

  • Εκκινήστε την εφαρμογή Instagram και εντοπίστε την ανάρτηση που θέλετε να μοιραστείτε.
  • Πατήστε το κουμπί “χάρτινο αεροπλάνο” που εμφανίζεται κάτω από την ανάρτηση. Αυτό ανοίγει το μενού “Κοινή χρήση”.
  • Πατήστε «Προσθήκη ανάρτησης στην ιστορία σας». Σε αυτό το σημείο, η ανάρτηση θα ανέβει αυτόματα με τη μορφή ενός προσαρμόσιμου αυτοκόλλητου.
  • Στην κάτω αριστερή γωνία, πατήστε “Η ιστορία σας” για να δημοσιεύσετε.

Λάβετε υπόψη ότι όταν πατήσετε την ιστορία σας η ανάρτηση θα ανέβει αυτόματα. Δεν υπάρχουν αναδυόμενα παράθυρα επιβεβαίωσης, οπότε αν δεν είστε βέβαιοι ότι θέλετε να το δημοσιεύσετε στο Story σας για να το δουν όλοι, μην πατήσετε το κουμπί Η ιστορία σας μέχρι να είστε έτοιμοι.

Πώς να μοιραστείτε μια ανάρτηση στην ιστορία σας στο Instagram με λεζάντα σε iOS/iPhone ή Android

Μια λεζάντα προσφέρει τον τέλειο τρόπο για να δώσετε στην ιστορία σας μια προσωπική πινελιά. Η διαδικασία είναι η ίδια με την κοινοποίηση μιας ανάρτησης στο Instagram Story σας, εκτός από μερικά ακόμη βήματα που προστίθενται.

Μπορείτε επίσης να προσθέσετε αυτοκόλλητα και άλλες προσαρμοσμένες λεπτομέρειες χρησιμοποιώντας τις διαφορετικές επιλογές στο ίδιο μενού στο επάνω μέρος της οθόνης.

  Πώς να χρησιμοποιήσετε τη λειτουργία Close Friends στο Instagram

Πώς να μοιραστείτε τις αναμνήσεις του Instagram στην ιστορία σας στο κινητό

Οι αναμνήσεις Instagram είναι αναρτήσεις που έχετε αρχειοθετήσει και μπορείτε να τις ανακτήσετε για να τις μοιραστείτε και να τις απολαύσετε αργότερα. Δείτε πώς μπορείτε να μοιραστείτε μια μνήμη Instagram στο Story σας:

Η κοινή χρήση αναρτήσεων στο Instagram στο Story σας είναι αναμφίβολα ένας από τους καλύτερους τρόπους για να κρατήσετε αφοσιωμένους τους ακολούθους σας. Χάρη σε αυτόν τον οδηγό, τίποτα δεν θα σας εμποδίσει να προχωρήσετε και να μοιραστείτε μια ανάρτηση αμέσως. Ίσως έχετε περισσότερες προβολές!

Πώς να μοιραστείτε μια ανάρτηση στο Instagram με επιλεγμένους χρήστες

Ίσως θέλετε να στείλετε τις αναρτήσεις κάποιου σε άλλον χρήστη του Instagram ιδιωτικά. Ευτυχώς, μπορείς. Οι χρήστες του Instagram μπορούν να μοιραστούν τη δημοσίευση κάποιου άλλου με τους στενούς τους φίλους ή σε DM. Δείτε πώς:

  • Ανοίξτε το Instagram και μεταβείτε στην ανάρτηση που θέλετε να μοιραστείτε. Στη συνέχεια, πατήστε στο χάρτινο εικονίδιο του αεροπλάνου.
  • Πατήστε το συννεφάκι δίπλα στην επαφή όπου θέλετε να μοιραστείτε την ανάρτηση. Στη συνέχεια, πατήστε Αποστολή.

Λάβετε υπόψη ότι μπορείτε επίσης να μοιραστείτε τη δημοσίευση με μια ομάδα στο Instagram. Εάν επιλέξετε την επιλογή Δημιουργία ομάδας αντί για έναν φίλο, μπορείτε να επιλέξετε πολλούς χρήστες του Instagram για να δουν την κοινή ανάρτησή σας.

Εάν θέλετε να μοιραστείτε την ανάρτησή σας ως ιστορία, αλλά μόνο με επιλεγμένους φίλους, κάντε το εξής:

  • Μεταβείτε στη δημοσίευση που θέλετε να μοιραστείτε και πατήστε στο χάρτινο εικονίδιο του αεροπλάνου.
  • Πατήστε Προσθήκη ανάρτησης στην ιστορία σας.
  • Στη συνέχεια, πατήστε το εικονίδιο Close Friends στα δεξιά της επιλογής Your Story.
  Πώς να αποθηκεύσετε φωτογραφίες Instagram σε φορητό υπολογιστή ή υπολογιστή

Αντί να κάνετε κοινή χρήση με όλους στο Instagram, θα μοιράζεστε την ανάρτηση μόνο με επιλεγμένους φίλους.

Συνήθεις ερωτήσεις για κοινή χρήση αναρτήσεων στο Instagram σε ιστορίες

Ακολουθούν μερικές ακόμη απαντήσεις στις ερωτήσεις σας σχετικά με τα Instagram Stories.

Γιατί δεν λειτουργεί η επιλογή «κοινή χρήση σε ιστορία» στο Instagram;

Αυτό το σενάριο συμβαίνει συνήθως όταν ο χρήστης έχει απενεργοποιήσει την “Επανάληψη κοινής χρήσης σε Ιστορίες”. Ο μόνος τρόπος για να λυθεί αυτό είναι να ζητήσετε από το άτομο να ενεργοποιήσει τις ρυθμίσεις για εσάς.

Πόσες ιστορίες μπορώ να δημοσιεύσω στο Instagram;

Μπορείτε να δημοσιεύσετε έως και 100 κλιπ στο Instagram Stories σε μία ημέρα.

Μπορείτε να μετατρέψετε ένα Instagram Story σε ανάρτηση;

Ναί. Για να το κάνετε αυτό, ανοίξτε την “Η ιστορία σας” και πατήστε “Περισσότερα”. Επιλέξτε «Κοινή χρήση ως ανάρτηση».

Γιατί δεν μπορώ να μοιραστώ μια ανάρτηση στο Instagram στο My Story;

Αυτή η κατάσταση προκύπτει εάν προσπαθείτε να μοιραστείτε μια ανάρτηση από έναν ιδιωτικό λογαριασμό ή εάν το άλλο μέρος απενεργοποίησε την κοινή χρήση.

Τι είναι οι αναμνήσεις Instagram;

Το Instagram Memories είναι σχεδόν το ίδιο πράγμα με το Facebook Memories. Λαμβάνετε ειδοποιήσεις “Αυτή τη μέρα” σε αναρτήσεις από την ίδια ημέρα, πριν από ένα ή περισσότερα χρόνια. Έχετε πολλές επιλογές, όπως να το προσθέσετε στο Story σας, να το στείλετε σε άμεσο μήνυμα σε φίλους κ.λπ.

Πώς μπορώ να ελέγξω ποιος μπορεί να δει την κοινή μου ανάρτηση στο Instagram;

Μπορεί να μην θέλετε να μοιραστείτε ένα Instagram Story με όλους. Ευτυχώς, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη λειτουργία Close Friends για να περιορίσετε ποιος βλέπει την Ιστορία σας. Αφού επιλέξετε την επιλογή Προσθήκη ανάρτησης στην ιστορία σας, μπορείτε να πατήσετε την επιλογή Κλείσιμο φίλων που βρίσκεται στην κάτω αριστερή γωνία. Εδώ, μπορείτε να επιλέξετε ποιοι φίλοι μπορούν να δουν την κοινή σας ανάρτηση.

Τυλίγοντας

Υπάρχουν πολλοί λόγοι για τους οποίους μπορεί να θέλετε να μοιραστείτε μια ανάρτηση στο Instagram στην ιστορία σας. Για να ενισχύσετε το κοινό σας, μπορείτε να μοιραστείτε μια ανάρτηση στο Instagram που τραβάει το βλέμμα σας στο Story σας, ώστε να το δουν όλοι. Έχετε συμβουλές, κόλπα ή ερωτήσεις σχετικά με την κοινή χρήση αναρτήσεων στο Instagram στην ιστορία σας;