Πώς να επιλέξετε ποιες επεκτάσεις θα εμφανίζονται στη γραμμή εργαλείων Edge σας

Οι επεκτάσεις στον Microsoft Edge μπορούν να κάνουν το πρόγραμμα περιήγησής σας πιο χρήσιμο ή ισχυρό. Αλλά μερικές φορές μπορεί να μην σας αρέσουν τα εικονίδια για κάθε επέκταση που καταλαμβάνει χώρο στη γραμμή εργαλείων. Ακολουθούν δύο εύκολοι τρόποι για να διαχειριστείτε ποια εικονίδια επεκτάσεων εμφανίζονται στη γραμμή εργαλείων Edge.

Απόκρυψη εικονιδίων επέκτασης στο μενού

Ο απλούστερος τρόπος για να αποκρύψετε ή να αποκαλύψετε ένα εικονίδιο γραμμής εργαλείων επέκτασης στο Edge είναι μετακινώντας το από τη γραμμή εργαλείων στο μενού ελλείψεων, το οποίο μοιάζει με “…”. Μόλις βρεθεί στο μενού, μπορείτε εξίσου εύκολα να το μετακινήσετε πίσω στη γραμμή εργαλείων. Να πώς.

  Πώς να επαναφέρετε τις συντομεύσεις πληκτρολογίου της Instant Search Google

Αρχικά, εκκινήστε το Edge. Σε οποιοδήποτε παράθυρο, εντοπίστε τη γραμμή εργαλείων. Από προεπιλογή, τα εικονίδια επέκτασης εμφανίζονται ακριβώς στα δεξιά της γραμμής διευθύνσεων.

Εάν θέλετε να αφαιρέσετε ένα εικονίδιο επέκτασης από τη γραμμή εργαλείων Edge (χωρίς να απεγκαταστήσετε ή να απενεργοποιήσετε την επέκταση), κάντε δεξί κλικ στο εικονίδιο και επιλέξτε “Μετακίνηση στο μενού”.

Στο Edge, κάντε δεξί κλικ στο εικονίδιο της επέκτασης και επιλέξτε

Μόλις μετακινήσετε ένα εικονίδιο επέκτασης στο μενού, θα το βρείτε στην κορυφή του κύριου μενού του Edge, στο οποίο μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση πατώντας το κουμπί ελλείψεων (που μοιάζει με τρεις τελείες).

Εάν θέλετε να επαναφέρετε το εικονίδιο της επέκτασης στη γραμμή εργαλείων, κάντε δεξί κλικ στο εικονίδιο και επιλέξτε “Μετακίνηση στη γραμμή εργαλείων” στο μενού που εμφανίζεται.

  Πώς να εγκαταστήσετε προσθήκες επισκέπτη στο VirtualBox

Στο Edge, κάντε δεξί κλικ στο εικονίδιο της επέκτασης και επιλέξτε

Επαναλάβετε αυτό με όσες επεκτάσεις θέλετε μέχρι να βρείτε τη διαμόρφωση που είναι πιο άνετη για εσάς.

Απενεργοποιήστε πλήρως τις επεκτάσεις

Μπορείτε επίσης να αφαιρέσετε εικονίδια επεκτάσεων από τη γραμμή εργαλείων απενεργοποιώντας τις ίδιες τις επεκτάσεις. Μόλις απενεργοποιηθούν, οι επεκτάσεις δεν θα λειτουργούν πλέον μέχρι να τις ενεργοποιήσετε ξανά αργότερα. Πρώτα, κάντε κλικ στο κουμπί ελλείψεις (τις τελείες) και επιλέξτε “Επεκτάσεις”.

Στο Edge, κάντε κλικ στο κουμπί ελλείψεις και, στη συνέχεια, επιλέξτε

Θα ανοίξει μια καρτέλα “Επεκτάσεις”. Αυτή η καρτέλα περιλαμβάνει την κύρια λίστα όλων των εγκατεστημένων πρόσθετων και επεκτάσεων Edge. Για να απενεργοποιήσετε οποιοδήποτε από αυτά, γυρίστε τον μικρό διακόπτη δίπλα του μέχρι να σβήσει.

  Πώς να κάνετε τις εφαρμογές του KDE να φαίνονται κανονικές στο Gnome με το θέμα Adwaita-Qt

Μόλις απενεργοποιηθεί η επέκταση, το εικονίδιό της θα εξαφανιστεί από τη γραμμή εργαλείων. Εάν θέλετε να το επαναφέρετε, απλώς επισκεφτείτε ξανά το μενού Επεκτάσεις και ενεργοποιήστε ξανά τον διακόπτη δίπλα του. Διασκεδάστε αναποδογυρίζοντας τους διακόπτες!