Πώς να αξιοποιήσετε στο έπακρο τις εκπτώσεις στο Steam

Το Steam είναι ένα αποθετήριο των μεγαλύτερων συγκεντρωμένων έργων τυχερών παιχνιδιών. Το Steam κυκλοφόρησε από τη Valve τον Σεπτέμβριο του 2003 για να απλοποιήσει τις ενημερώσεις για τα δικά της παιχνίδια (Counter-Strike, Half-Life, κ.λπ.). Εκμεταλλεύτηκαν μια οικονομία ολοένα και πιο υψηλής ταχύτητας Διαδικτύου και το μετέτρεψαν σε ένα κατάστημα αναδιανομής παιχνιδιών ξεκινώντας με τα δικά τους παιχνίδια και έγιναν ο γίγαντας του gaming που είναι σήμερα. Το Steam έχει εκπτώσεις σε εξέλιξη ανά πάσα στιγμή. Φροντίζουν ώστε οι επισκέπτες τους να έχουν λόγο να συνεχίσουν να επισκέπτονται και να συνεχίσουν να αγοράζουν περιεχόμενο. Με αυτόν τον τρόπο, μπορείτε να αγοράσετε τίτλους AAA, όπως το Witcher 3 και το GTA V, στο μισό, ή ακόμα και να αποκτήσετε παιχνίδια όπως το PayDay 2 δωρεάν (για τους πρώτους 5 εκατομμύρια χρήστες από τις 9 Ιουνίου 2017).

Το Steam Summer Sale είναι προ των πυλών. Αυτός είναι ο τρόπος του Steam να λέει στους ανθρώπους ότι μπορούν να μείνουν σε εσωτερικούς χώρους για να αποφύγουν τη ζέστη και να διασκεδάσουν παίζοντας παιχνίδια σε πολύ μειωμένες τιμές. Δείτε πώς μπορείτε να το αξιοποιήσετε.

Αυτή η ανάρτηση αφορά το Steam Sale Global (διαπραγμάτευση σε US$), ορισμένες περιοχές έχουν τις δικές τους πωλήσεις και τιμές, αλλά οι περισσότερες από τις ακόλουθες συμβουλές ισχύουν σε κάθε περίπτωση.

1. Καθημερινές προσφορές/Πωλήσεις Flash

Το Steam συνήθιζε να δίνει μεγαλύτερες εκπτώσεις σε ήδη εκπτωτικά παιχνίδια για μικρό χρονικό διάστημα. Ονόμασε αυτές τις εκπτώσεις Καθημερινές προσφορές. Αυτές οι εκπτώσεις διαρκούν για πολύ σύντομο χρονικό διάστημα, μερικές φορές μόνο μία ώρα. Το Steam έχει σταματήσει να το κάνει αυτό για πωλήσεις τώρα, επομένως κάθε παιχνίδι που ανεβαίνει σε καλοκαιρινές εκπτώσεις είναι πιθανό να παραμείνει σε αυτήν την τιμή μέχρι να βγει από την αγορά. Το θέμα είναι, αν δείτε έναν τίτλο σε προσφορά, μην νομίζετε ότι θα είναι χαμηλότερο από αυτό.

  Πώς να εκκαθαρίσετε την προσωρινή μνήμη του προγράμματος περιήγησης ιστού Steam

2. Εξοικονομήστε τα χρήματά σας

Είναι καλύτερο να παραμείνετε στη λίστα επιθυμιών σας, καθώς τα περισσότερα παιχνίδια είναι πιθανό να αφιερώσουν χρόνο στο εκπτωτικό κύκλωμα κατά τη διάρκεια των καλοκαιρινών εκπτώσεων. Εάν το παιχνίδι που σκοπεύετε να πωληθεί και το χάσετε, μην κλοτσήσετε τον εαυτό σας. Θα επιστρέψει σε λίγους μήνες σε κάποια άλλη πώληση. Ωστόσο, μην αγοράζετε οτιδήποτε δεν είναι σε flash εκπτώσεις πριν ξεκινήσουν οι καλοκαιρινές εκπτώσεις.

3. Τα πακέτα δεν είναι πάντα η καλύτερη προσφορά

Μερικές φορές, το Steam παρουσιάζει πακέτα προγραμματιστών ή σειρών όπου μπορείτε να αγοράσετε πολλά παιχνίδια με αθροιστικές εκπτώσεις. Εκτός και αν θέλετε κάθε ένα από τα παιχνίδια στο πακέτο, μην το αγοράσετε γιατί ακόμα κι αν παίρνετε ένα επιπλέον παιχνίδι που δεν χρειάζεστε, πληρώνετε επιπλέον για ολόκληρο το πακέτο.

4. Αλλάξτε τοποθεσίες καταστήματος

Δεδομένου ότι πρόκειται για ένα εξ ολοκλήρου ψηφιακό μέσο, ​​ίσως θελήσετε να εξετάσετε τη μετάβαση σε άλλο κατάστημα της χώρας. Μερικές φορές, τα καταστήματα άλλων χωρών πωλούν παιχνίδια σε φθηνότερη τιμή. Αυτή είναι μια επιλογή που γίνεται από τους διανομείς παιχνιδιών. Ελεγχος Τοπικός έλεγχος τιμών Steam για να δείτε ποια περιοχή πουλάει τα φθηνότερα και να κανονίσετε να την αγοράσετε από αυτήν την περιοχή. Τα VPN είναι ένας αποτελεσματικός τρόπος για να το κάνετε αυτό και δεν θα χρειαστείτε τοπικό νόμισμα για αυτό.

  Πώς να κρύψετε τα παιχνίδια που παίζετε στο Steam

5. Πώληση Encore

Σε περίπτωση που χάσετε μια ευκαιρία να αγοράσετε το αγαπημένο σας παιχνίδι, το Steam μερικές φορές επαναφέρει όλες τις πωλήσεις προς το τέλος ως εκπτώσεις Encore. Αυτή θα είναι η τελευταία σας ευκαιρία να αποκτήσετε αυτό το παιχνίδι. Δεν συνιστούμε να κάνετε τραπεζικές συναλλαγές σε μια τέτοια πώληση για να ξεκινήσετε, καθώς ενδέχεται να μην το κάνουν αυτή τη φορά και κινδυνεύετε να μείνετε έξω.

6. Επίπεδα έκπτωσης

Μπορείτε να δείτε μόνο τις τάσεις των εκπτώσεων στις πωλήσεις του Steam, αλλά δεν υπάρχει πραγματικός τρόπος να υπολογίσετε ότι η πραγματική έκπτωση είναι μπροστά από το χρόνο. Ωστόσο, εάν ένα παιχνίδι πρόκειται για κάτι πάνω από 60%, θεωρήστε το ως την καλύτερη προσφορά που θα λάβετε και αγοράστε αυτό το παιχνίδι αμέσως. Αυτό ισχύει για όλο το χρόνο, οι εκπτώσεις ισχύουν τα καλοκαίρια και είναι απίθανο να υπερβούν τις χειμερινές εκπτώσεις.

7. Εφαρμογές για κινητά

Αποκτήστε την εφαρμογή Steam για κινητά (Android και iOS) για να παρακολουθείτε πότε ξεκινούν οι εκπτώσεις και πότε τα αγαπημένα σας παιχνίδια προσφέρονται για εκπτώσεις.

8. Δωροκάρτες

Είναι πάντα συνετό να έχετε στη διάθεσή σας μια δωροκάρτα Steam σε περίπτωση που η κάρτα σας σταματήσει να λειτουργεί την τελευταία στιγμή. Αυτός είναι βασικά απλώς ένας τρόπος για να αποτραπεί η σύγκρουση από τον νόμο του Μέρφι. Εάν η πιστωτική σας κάρτα είναι γνωστό ότι έχει προβλήματα ή η τράπεζά σας δεν είναι πολύ αξιόπιστη, σκεφτείτε να πάρετε μια δωροκάρτα Steam.

  Πώς να κάνετε streaming παιχνίδια Steam στον επιτραπέζιο υπολογιστή σας Linux

9. Αποφύγετε νέες εκδόσεις

Αν ένα παιχνίδι κυκλοφόρησε μόλις πριν από λίγους μήνες, η τιμή του δεν θα πέσει τόσο δραστικά αυτή τη φορά όσο θα πέσει στις φθινοπωρινές ή χειμερινές εκπτώσεις. Επικεντρωθείτε στο να λάβετε τις μεγαλύτερες εκπτώσεις και περιμένετε τα παιχνίδια να έχουν τις μεγαλύτερες εκπτώσεις τους αφού η αρχική τους έλξη εξαφανιστεί.

10. Κάρτες συναλλαγών

Εάν έχετε μια βιβλιοθήκη καρτών Steam, θα υποτιμηθούν κατά την πώληση απλώς και μόνο λόγω του πόσες θα βγουν στην αγορά. Είναι καλύτερο να τα πουλήσετε τώρα που έχουν ακόμα αξία και να τα συγκεντρώσετε για να έχετε την ευκαιρία να βγάλετε κέρδος.

11. Περιηγηθείτε στο Steam

Το Steam σάς επιτρέπει να εξερευνήσετε κάθε τίτλο που κυκλοφορεί σε προσφορά, απλώς κάντε κλικ στο “Αναζήτηση όλων” για να δείτε όλα όσα είναι διαθέσιμα σε προσφορά. Τα Καλοκαίρια, συνήθως δίνουν ένα πρόγραμμα για το ποια παιχνίδια είναι προγραμματισμένα να κυκλοφορήσουν και πότε. Αυτό θα σας δώσει μια ιδέα για το πώς να το κάνετε προϋπολογισμό και να μην χάσετε τίποτα σε περίπτωση που δεν εμφανιζόταν στην πρώτη σελίδα.

12. Ψάξτε αλλού

Είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι το Steam δεν έχει πάντα τις μεγαλύτερες πωλήσεις στον πλανήτη, παρά το γεγονός ότι είναι το πιο δημοφιλές (το πλεονέκτημα του πρώτου κινητού είναι ακριβώς αυτό). Άλλες πλατφόρμες όπως το Gog.com, το Amazon, το Humble Bundle (πληρώστε ό,τι θέλετε και επωφεληθείτε από τη φιλανθρωπία) μερικές φορές μπορούν να σας προσφέρουν κάτι σε καλύτερη τιμή.