Πώς να επεξεργαστείτε τις διαθέσεις Bitmoji στο Snapchat

Το Snapchat σάς επιτρέπει να προσθέσετε τη δική σας φωτογραφία στον snapcode σας. Μπορείτε να παραιτηθείτε από την εικόνα, αλλά αυτό αφήνει τον snapcode σας κενό με μόνο το λευκό φάντασμα στη μέση. Η πρόσφατη ενημέρωση στο Snapchat το άλλαξε. Εάν έχετε δημιουργήσει ένα avatar bitmoji για τον λογαριασμό σας στο Snapchat, προστίθεται αυτόματα στον snapcode σας εάν δεν έχετε εικόνα προφίλ. Μπορείτε επίσης να επεξεργαστείτε τις διαθέσεις bitmoji στο Snapchat.

Επεξεργαστείτε τις διαθέσεις Bitmoji στο Snapchat

Βεβαιωθείτε ότι έχετε δημιουργήσει ένα avatar bitmoji για τον λογαριασμό σας στο Snapchat. Ανοίξτε το Snapchat και πατήστε το bitmoji επάνω αριστερά. Στην οθόνη του προφίλ σας, πατήστε «Επεξεργασία Bitmoji» επάνω αριστερά. Αυτό θα σας μεταφέρει στην οθόνη Bitmoji. Πατήστε “Αλλαγή της selfie μου Bitmoji”.

  Πώς να αποκτήσετε το φίλτρο Snap του Game Of Thrones στο Snapchat

Στην παρακάτω οθόνη, επιλέξτε τη διάθεση που θέλετε να ρυθμίσετε για το bitmoji σας και πατήστε «Τέλος» στο κάτω μέρος. Το Bitmoji σας θα ενημερωθεί αυτόματα.

ΣΧΕΤΙΚΗ ΑΝΑΓΝΩΣΗ: Το καλύτερο VPN για να ξεμπλοκάρετε το Snapchat οπουδήποτε.

Αυτή είναι μια νέα δυνατότητα Snapchat, επομένως θα πρέπει να ενημερώσετε την εφαρμογή για να την αποκτήσετε. Εάν έχετε προσθέσει τη δική σας εικόνα στον snapcode σας, θα πρέπει να την αφαιρέσετε για να προσθέσετε το avatar σας bitmoji σε αυτήν.

Κατάργηση εικόνας προφίλ από το Snapchat

Ανοίξτε το Snapchat. Πατήστε το εικονίδιο φάντασμα ή bitmoji στο επάνω αριστερό μέρος της αρχικής οθόνης. Αυτό θα σας μεταφέρει στην οθόνη του προφίλ σας. Πατήστε τον snapcode σας. Στην οθόνη του snapcode, πατήστε το κουμπί αντίστροφου βέλους στα δεξιά του κουμπιού λήψης. Το Snapchat θα επιβεβαιώσει εάν θέλετε να αφαιρέσετε την εικόνα του προφίλ σας. Πατήστε “Κατάργηση” και είστε έτοιμοι.

  Πώς να χρησιμοποιήσετε το Shazam Inside Snapchat για να βρείτε και να ακούσετε τραγούδια

Το Snapchat θα προσθέσει αμέσως το avatar σας bitmoji στον snapcode, εάν το έχετε δημιουργήσει.

Θα πρέπει να σας προειδοποιήσουμε ότι, όπως όλες οι νέες δυνατότητες του Snapchat, έτσι και αυτή διατίθεται σταδιακά στους χρήστες σε όλο τον κόσμο. Προτού αφαιρέσετε την εικόνα του προφίλ σας από το Snapchat, ελέγξτε αν θα αντικατασταθεί με το avatar σας bitmoji.

Για να το ελέγξετε αυτό, πατήστε το avatar σας bitmoji στην επάνω αριστερή γωνία της οθόνης του προφίλ σας. Εάν δείτε την επιλογή «Επεξεργασία My Bitmoji Selfie» στην οθόνη Bitmoji, τότε η λειτουργία έχει κυκλοφορήσει στον λογαριασμό σας. Εάν δεν βλέπετε αυτήν την επιλογή, τότε το Snapchat δεν θα προσθέσει το avatar σας bitmoji στον snapcode σας.

  Πώς να καταλάβετε εάν κάποιος έλεγξε την τοποθεσία σας στο Snapchat

Η λύση σε αυτή την περίπτωση είναι απλώς να το περιμένεις. Οι λειτουργίες του Snapchat δεν χρειάζονται πολύ χρόνο για να κυκλοφορήσουν σε όλο τον κόσμο. Είναι θέμα χρόνου μέχρι να το αποκτήσεις. Το πολύ, πρέπει να περιμένετε μόνο μια εβδομάδα. Βεβαιωθείτε ότι έχετε ενημερώσει την εφαρμογή, φυσικά και ότι έχετε διαμορφώσει ένα avatar bitmoji και ότι είναι συνδεδεμένο στον λογαριασμό σας στο Snapchat.