Πώς να χρησιμοποιήσετε το Shazam Inside Snapchat για να βρείτε και να ακούσετε τραγούδια


Το Snapchat συχνά συνεργάζεται με άλλες υπηρεσίες και επωνυμίες για να προσφέρει στους χρήστες του ειδικές δυνατότητες εντός εφαρμογής. Η τελευταία υπηρεσία που ένωσε τις δυνάμεις της με το Snapchat είναι το Shazam. Το Shazam σάς επιτρέπει να αναγνωρίζετε τραγούδια και η υπηρεσία είναι τόσο δημοφιλής που τη χρησιμοποιεί ακόμη και η Siri. Με το Snapchat, μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για να αναγνωρίσετε και να ακούσετε το τραγούδι που παίζει στην περιοχή σας. Δεν σας επιτρέπει να στείλετε το τραγούδι σε έναν φίλο ή να το προσθέσετε στο Snapchat σας. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Shazam μέσα στο Snapchat, ώστε να μην χρειάζεται να φύγετε από την εφαρμογή για να αναγνωρίσετε ή να ακούσετε ένα τραγούδι. Ετσι δουλευει.

  Πώς να αλλάξετε όταν λήγουν τα μηνύματα στο Snapchat

Ανοίξτε το Snapchat και βεβαιωθείτε ότι ακούγεται μουσική γύρω σας. Μέσα στη λειτουργία λήψης, πατήστε παρατεταμένα στην προβολή κάμερας. Θα δείτε ένα κυματιστό κινούμενο σχέδιο να εμφανίζεται στην οθόνη. Συνεχίστε να κρατάτε πατημένο μέχρι το τηλέφωνό σας να δονηθεί και να εμφανιστεί το αναδυόμενο παράθυρο Shazam.

Το αναδυόμενο παράθυρο Shazam σας λέει ποιο τραγούδι παίζει και τον καλλιτέχνη που το δημιούργησε. Εάν αυτές είναι όλες οι πληροφορίες που αναζητάτε, πατήστε “Παράβλεψη” και το αναδυόμενο παράθυρο θα εξαφανιστεί.

Μπορείτε φυσικά να κάνετε περισσότερα από το να αναγνωρίσετε απλώς ένα τραγούδι. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Shazam μέσα στο Snapchat για να το ακούσετε πραγματικά. Για να το κάνετε αυτό, πατήστε το κουμπί «Πληροφορίες τραγουδιού» στο αναδυόμενο παράθυρο του Shazam. Στην ειδική οθόνη λεπτομερειών του τραγουδιού που εμφανίζεται, σύρετε προς τα επάνω μέχρι να δείτε ένα πρόγραμμα αναπαραγωγής βίντεο. Πατήστε το για να ξεκινήσει η αναπαραγωγή του τραγουδιού.

  Πώς να εφαρμόσετε δύο φίλτρα σε μία φωτογραφία στο Snapchat

Το Shazam παίζει τραγούδια από το YouTube. Δεν συνδέεται απαραίτητα με το επίσημο κανάλι για έναν καλλιτέχνη, αλλά βρίσκει το σωστό τραγούδι. Δεν λαμβάνετε μόνο ήχο αλλά και βίντεο με το τραγούδι, γι’ αυτό να είστε προσεκτικοί εάν χρησιμοποιείτε τη δυνατότητα στο πρόγραμμα δεδομένων σας.

Η ενσωμάτωση του Shazam στο Snapchat είναι προσεγμένη και είναι απογοητευτικό το γεγονός ότι δεν μπορείτε να προσθέσετε το τραγούδι σε ένα Snapchat. Δεν είμαστε κακοί ως μουσικό κομμάτι, αλλά ως πληροφορίες που μπορούν να προστεθούν στην ίδια γραμμή με τον τρέχοντα καιρό.

Κατεβάστε το Snapchat από το App Store

  Πώς να διαγράψετε ένα απεσταλμένο μήνυμα στο Snapchat

Κατεβάστε το Snapchat από το Google Play Store