Πώς να επεκτείνετε τον αποθηκευτικό χώρο στο σπίτι σας «Animal Crossing: New Horizons».

Οργανώστε και καθαρίστε το νησί σας με περισσότερο χώρο αποθήκευσης! Εφόσον χρησιμοποιείτε την έκδοση 1.6.0 ή νεότερη του Animal Crossing: New Horizons, μπορείτε να αυξήσετε τη χωρητικότητα του σπιτιού σας και να αναβαθμίσετε τον αποθηκευτικό χώρο σας για να χωρέσετε περισσότερα αντικείμενα. Απλώς μιλήστε με τον Tom Nook στο Resident Services.

Αναβαθμίστε την αποθήκευσή σας στο Animal Crossing: New Horizons

Αφού πραγματοποιήσετε ενημέρωση στην ενημέρωση κώδικα 1.6.0 (ή νεότερη) και ξεκινήσετε το Animal Crossing: New Horizons, ελέγξτε το γραμματοκιβώτιό σας. Θα δείτε μια ειδοποίηση από τον Tom Nook που θα σας ενημερώνει για την επόμενη πιθανή αναβάθμιση στο σπίτι σας: επιπλέον χώρο αποθήκευσης!

Εάν έχετε τυχαία αντικείμενα στο πάτωμα του σπιτιού σας ή γύρω από το νησί σας και δεν έχετε ακόμη καταλάβει πού να τα αποθηκεύσετε όλα, αυτή η ενημέρωση είναι για εσάς. Απλώς κατευθυνθείτε στο κτίριο Resident Services και μιλήστε με τον Tom Nook για μια αναβάθμιση σπιτιού.

  Πώς να σαρώσετε μια επαγγελματική κάρτα και να την αποθηκεύσετε στις επαφές σας

Θα σας χαιρετήσει αμέσως μόλις μπείτε μέσα. Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερα για τη νέα αναβάθμιση χώρου αποθήκευσης, πλησιάστε το γραφείο του και, στη συνέχεια, πατήστε A στο δεξί χειριστήριο Joy-Con για να ανεβείτε στο σκαμπό.

Ο Tom Nook λέει στους χαρακτήρες για την αναβάθμιση του χώρου αποθήκευσης

Επιλέξτε “Σχετικά με το σπίτι μου” και, στη συνέχεια, επιλέξτε “Επέκταση του αποθηκευτικού μου χώρου”. Λάβετε υπόψη ότι πρώτα θα πρέπει να αναβαθμίσετε το σπίτι σας στο υψηλότερο σημείο του. Αφού επεκτείνετε πλήρως το σπίτι σας και εξοφλήσετε όλα τα δάνειά σας με τον Tom Nook, μπορείτε να ξεκινήσετε αυτήν την αναβάθμιση. Επεκτείνει την αποθήκευση στο σπίτι σας από 1.600 τεμάχια σε 2.400.

Ένας χαρακτήρας στον πάγκο συμβούλων κατασκευής στο

Ο Τομ Νουκ θα σας εξηγήσει ότι θα πρέπει να πληρώσετε προκαταβολικά αυτό το τέλος και δεν μπορεί να σας προσφέρει δάνεια. Εάν έχετε τη σωστή ποσότητα Bells (θα χρειαστείτε 500.000 από το νόμισμα εντός του παιχνιδιού), επιλέξτε “Yes, Let’s Do It!”

  Τα εικονίδια προσαρμοσμένων εφαρμογών επιβραδύνουν το iPhone σας

Εφόσον αυτή η πληρωμή απαιτείται άμεσα, θα χρειαστεί να έχετε 500,00 Bells στο απόθεμά σας όταν μιλάτε με τον Tom Nook. Εάν δεν το κάνετε, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση στο μηχάνημα ABD στις Υπηρεσίες Resident και να αποσύρετε το σωστό ποσό για τις τσέπες σας και, στη συνέχεια, να μιλήσετε ξανά μαζί του.

Ενα

Η επέκταση του σπιτιού σας θα είναι διαθέσιμη την επόμενη μέρα και θα μπορείτε να ξεκινήσετε τη μεταφορά περισσότερων αντικειμένων στον αποθηκευτικό χώρο σας.

Αναβαθμίσεις σπιτιών στο Animal Crossing New: Horizons

Όταν ξεκινάτε για πρώτη φορά το Animal Crossing: New Horizons, δεν έχετε παρά μια σκηνή στο νέο σας, ιδιωτικό νησί. Ο Tom Nook σας ζητά επίσης να πληρώσετε 5.000 Nook Miles για να καλύψετε το ταξίδι και τη σκηνή σας. Μπορείτε να ολοκληρώσετε ορισμένες εργασίες για να συγκεντρώσετε τα Nook Miles που χρειάζεστε για να εξοφλήσετε το χρέος σας.

  Πώς να αλλάξετε το όνομα χρήστη Kik Display

Τελικά, η σκληρή δουλειά σας θα αποδώσει – ο Τομ Νουκ θα χτίσει ένα σπίτι για εσάς. Θα πρέπει, ωστόσο, να πάρετε ένα πολύ μεγάλο δάνειο από αυτόν για αυτό, και κάθε αναβάθμιση σπιτιού στη συνέχεια.

Το πρώτο δάνειο είναι για 98.000 Bells. Μόλις εξοφλήσετε αυτό το πρώτο δάνειο, μπορείτε να αναβαθμίσετε και να συνάψετε ένα νέο. Αυτές οι αναβαθμίσεις είναι δαπανηρές και απαιτούν από εσάς να ξοδεύετε πολύ χρόνο για τη συγκέντρωση χρημάτων, αλλά έχετε περισσότερο χώρο και προσαρμογές με κάθε αναβάθμιση.

Εδώ είναι το κόστος για τις υπόλοιπες αναβαθμίσεις σπιτιών στο Animal Crossing: New Horizons:

198.000 καμπάνες
348.000 καμπάνες
548.000 καμπάνες
758.000 καμπάνες
1.248.000 καμπάνες
2.498.000 καμπάνες
500,00 Bells (αναβάθμιση αποθηκευτικού χώρου)

Με τόσες πολλές επιπλέον θέσεις αποθήκευσης, είναι ακόμα πιο εύκολο να αποθηκεύσετε κάθε ρούχο, υλικό DIY και διακόσμηση που συναντάτε στο Animal Crossing: New Horizons!