Πώς να επαναφέρετε τον ασύρματο φορτιστή Mophie

Εάν έχετε ασύρματο φορτιστή Mophie ή χρησιμοποιείτε φορητό φορτιστή Mophie power station και θέλετε να φορτίσετε το τηλέφωνό σας ασύρματα; Και αναρωτιέστε επίσης πώς να διορθώσετε τον ασύρματο φορτιστή Mophie; Μην ανησυχείτε, είμαστε εδώ για εσάς! Εάν είστε κάποιος που αναζητά περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τους ασύρματους φορτιστές Mophie, σας προσφέρουμε αυτόν τον χρήσιμο οδηγό που θα λύσει όλες τις αμφιβολίες σας, όπως είναι οι φορτιστές Mophie επιβλαβείς για το τηλέφωνό σας και πώς να επαναφέρετε τον ασύρματο φορτιστή Mophie. Επίσης, θα μάθετε πώς μπορείτε να διορθώσετε τον ασύρματο φορτιστή Mophie.

Πώς να επαναφέρετε τον ασύρματο φορτιστή Mophie

Θα μάθετε πώς να επαναφέρετε τον ασύρματο φορτιστή Mophie περαιτέρω σε αυτό το άρθρο. Συνεχίστε να διαβάζετε για να μάθετε περισσότερα σχετικά με αυτό λεπτομερώς.

Πώς ενεργοποιείτε τον φορητό φορτιστή Mophie;

Ας δούμε πώς μπορείτε να ενεργοποιήσετε τον φορητό φορτιστή Mophie.

1. Αρχικά, συνδέστε ένα καλώδιο lightning στον φορητό φορτιστή Mophie για να τον φορτίσετε.

2. Αφού φορτιστεί, πατήστε το κουμπί Κατάσταση μπαταρίας για να ελέγξετε το ποσοστό της μπαταρίας.

Τώρα, ο φορητός φορτιστής του σταθμού ηλεκτροπαραγωγής Mophie είναι ενεργοποιημένος και μπορείτε να τον συνδέσετε σε οποιοδήποτε τηλέφωνο και να φορτίσετε το τηλέφωνό σας οπουδήποτε χωρίς πραγματικό βύσμα ρεύματος.

Πόσος χρόνος χρειάζεται για να φορτιστεί ένας φορτιστής Mophie;

Ο χρόνος φόρτισης εξαρτάται από το είδος του φορτιστή που χρησιμοποιείτε για να το φορτίσετε.

  • Εάν η απόδοση φόρτισης είναι 100 τοις εκατό και χρησιμοποιείτε φορτιστή 1 Amp, θα χρειαστούν περίπου 12 ώρες περίπου, καθώς ο φορτιστής Mophie έχει μπαταρία χωρητικότητας 12 Ah.
  • Ωστόσο, θα χρειαστούν λιγότερο από 6 ώρες χρόνος φόρτισης εάν χρησιμοποιείται φορτιστής 2,1 Amp και ακόμη λιγότερος χρόνος φόρτισης εάν χρησιμοποιηθεί καλύτερος φορτιστής με μεγαλύτερη χωρητικότητα για τη φόρτισή του.
  Ξύστε τα δεδομένα χωρίς να φοβάστε τους αποκλεισμούς με το Bright Data Web Unlocker grtechpc.org %

Ο φορτιστής Mophie απαιτεί λιγότερο χρόνο φόρτισης εάν έχετε ήδη λίγη μπαταρία στο φορτιστή Mophie. Το κουμπί Κατάσταση μπαταρίας χρησιμοποιεί φωτεινές κουκκίδες για να υποδείξει τα ποσοστά της μπαταρίας. Δείτε πώς μπορείτε να προσδιορίσετε το ποσοστό της μπαταρίας σύμφωνα με τις φωτεινές κουκκίδες:

  • 1 φωτεινή κουκκίδα υποδεικνύει 0 έως 25 τοις εκατό μπαταρία
  • 2 κουκκίδες υποδεικνύουν 25 έως 50 τοις εκατό μπαταρία
  • 3 κουκκίδες υποδεικνύουν 50 έως 75 τοις εκατό μπαταρία
  • Οι 4 κουκκίδες υποδεικνύουν το ποσοστό της μπαταρίας μεταξύ 75 και 100

Είναι οι φορτιστές Mophie κακοί για το τηλέφωνό σας;

Όχι, οποιοσδήποτε τύπος ασύρματου φορτιστή δεν είναι κακός για εσάς την υγεία της μπαταρίας του κινητού.

  • Οι ασύρματοι φορτιστές έχουν ένα πλεονέκτημα έναντι των συμβατικών φορτιστών καθώς παρέχουν σταθερή φόρτιση. Αλλά είναι μια κοινή παρανόηση ότι οι ασύρματες φορτίσεις παράγουν περισσότερη θερμότητα κατά τη φόρτιση, επομένως θα επηρεάσει αρνητικά την υγεία του τηλεφώνου σας. Δεν είναι ότι η μπαταρία του τηλεφώνου σας θερμαίνεται κατά τη φόρτιση ασύρματα, αλλά μόνο το χάλκινο πηνίο μέσα στο τηλέφωνο θερμαίνεται.
  • Ο ασύρματος φορτιστής χρησιμοποιεί ηλεκτρομαγνητική επαγωγή για τη φόρτιση και η υπερθέρμανση είναι ένα από τα αρνητικά αποτελέσματα της ηλεκτρομαγνητικής επαγωγής. Αλλά η μπαταρία του smartphone σας δεν απειλείται άμεσα από τη θερμότητα, εφόσον η θερμότητα είναι περιορισμένη και παραμένει εντός ασφαλών ορίων.
  • Οι κύκλοι φόρτισης της μπαταρίας δεν επηρεάζονται από τον τύπο του φορτιστή που χρησιμοποιείται, επομένως η ασύρματη φόρτιση και η ενσύρματη φόρτιση δεν διαφέρουν από αυτήν την άποψη.

Οι φορτιστές Mophie είναι κορυφαίοι και κάνουν εξαιρετική δουλειά στη διαχείριση της παραγόμενης θερμότητας. Έτσι, οι φορτιστές Mophie είναι ασφαλείς στη χρήση και δεν έχουν άσχημα αποτελέσματα στο smartphone iOS ή Android. Τώρα λοιπόν ξέρετε αν οι φορτιστές Mophie είναι κακοί για το τηλέφωνό σας ή όχι.

Φωτογραφία από τον Chris Lynch στο Unsplash

Πόσο διαρκούν οι φορτιστές Mophie;

Οι φορητοί φορτιστές Mophie PowerStation σας παρέχουν ισχύ 100 watt και μπορούν να φορτίσουν έως και 3 συσκευές ταυτόχρονα. Επιπλέον, μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τη φόρτιση φορητών υπολογιστών και κινητών. Ο φορτιστής Mophie Portable PowerStation XL μπορεί να φορτίσει για 96 επιπλέον ώρες χρήσης iPhone και 12 περισσότερες ώρες χρήσης σε μεγάλες συσκευές όπως το Macbook. Οι φορτιστές Mophie μπορούν να σας προσφέρουν περισσότερους από 500 πλήρεις κύκλους (από 0 τοις εκατό έως 100 τοις εκατό) με 100 τοις εκατό απόδοση. Καθώς η χρονική απόδοση όλων των μπαταριών λιθίου μειώνεται, η μπαταρία του σταθμού παραγωγής ενέργειας Mophie μπορεί να προσφέρει μόνο λιγότερο από το 75% της αρχικής χωρητικότητάς της μετά από 500 πλήρεις κύκλους.

  Πόσο συμβατό είναι το PlayStation 5;

Έχει η Mophie εγγύηση εφ’ όρου ζωής;

Οι φορτιστές Mophie συνοδεύονται από εγγύηση 2 ετών από την ημερομηνία αγοράς. Βεβαιωθείτε ότι έχετε καταχωρίσει τις συσκευές φόρτισης Mophie για εγγύηση αφού τις αγοράσετε. Για να μπορέσετε να παραγγείλετε μια αντικατάσταση χωρίς πρόσθετο κόστος, εάν στο πλαίσιο της εγγύησής σας, η συσκευή σας χαλάσει ή δυσλειτουργεί.

Πώς ξέρετε εάν ο ασύρματος φορτιστής Mophie σας λειτουργεί;

Για να ελέγξετε εάν ο ασύρματος φορτιστής Mophie σας λειτουργεί, μπορείτε να συνδέσετε τον ασύρματο φορτιστή Mophie σε μια πρίζα τοίχου και να τοποθετήσετε το smartphone σας σε αυτό, το οποίο υποστηρίζει ασύρματη φόρτιση στην επιφάνεια φόρτισης. Εάν δείτε μια αναδυόμενη ειδοποίηση ασύρματης φόρτισης στο τηλέφωνό σας ή το εικονίδιο φόρτισης, αυτό σημαίνει ότι η ασύρματη φόρτιση Mophie λειτουργεί σωστά. Εάν αυτό δεν λειτουργεί, μπορείτε επίσης να δοκιμάσετε να συνδέσετε τον προσαρμογέα ασύρματης επιφάνειας φόρτισης Mophie απευθείας στο βύσμα τοίχου αντί να τον συνδέσετε σε μοχλό τροφοδοσίας ή καλώδιο επέκτασης. Επίσης, μπορείτε να δοκιμάσετε να το συνδέσετε σε πολλά βύσματα τοίχου για να βεβαιωθείτε ότι ο φορτιστής είναι ελαττωματικός και όχι βύσμα τοίχου.

Φωτογραφία από τον Onur Binay στο Unsplash

Εάν, αφού δοκιμάσετε όλες αυτές τις μεθόδους, ο ασύρματος φορτιστής Mophie σας δεν λειτουργεί, ενδέχεται να υπάρχουν κάποια εσωτερικά ζητήματα όπως η δυσλειτουργία μιας υποδοχής, ενός τσιπ ή εξωτερικών εξαρτημάτων, όπως μια βάση φόρτισης. Για πρόσθετη βοήθεια στην εξέταση του ασύρματου φορτιστή για τυχόν κατεστραμμένη θύρα φόρτισης ή τσιπ, επικοινωνήστε με Υποστήριξη Mophie.

Τι σημαίνει όταν ο ασύρματος φορτιστής Mophie αναβοσβήνει;

Εάν ο ασύρματος φορτιστής Mophie αναβοσβήνει, σημαίνει:

  • Η ασύρματη θήκη του juice pack είτε δεν λειτουργεί όπως θα έπρεπε. Έτσι, μπορεί να συμβεί όταν η ασύρματη θήκη του juice pack και η βάση φόρτισης δεν έχουν συνδεθεί σωστά.
  • Υπάρχει κάποιο πρόβλημα με την τρέχουσα παροχή.

Γιατί ο ασύρματος φορτιστής σας αναβοσβήνει και δεν φορτίζει;

Εάν ο ασύρματος φορτιστής Mophie σας αναβοσβήνει και δεν φορτίζει την ασύρματη θήκη ή το τηλέφωνό σας, σημαίνει ότι η ασύρματη θήκη ή το τηλέφωνο του πακέτου χυμών είτε δεν φορτίζει σωστά είτε δεν λαμβάνει αρκετό ρεύμα.

Πώς μπορείτε να διορθώσετε τον ασύρματο φορτιστή Mophie;

Οι ασύρματοι φορτιστές Mophie σάς παρέχουν ισχύ 100 watt και μπορούν να φορτίσουν ταυτόχρονα 3 συσκευές. Επιπλέον, μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τη φόρτιση φορητών υπολογιστών και κινητών. Αλλά αν ο ασύρματος φορτιστής σας αναβοσβήνει και δεν φορτίζει ούτε τη θήκη ασύρματης φόρτισης ούτε το κινητό σας τηλέφωνο, ακολουθεί ένας οδηγός για το πώς μπορείτε να διορθώσετε τον ασύρματο φορτιστή Mophie με μερικά απλά βήματα.

  Τι είναι το NFC και πώς λειτουργεί;

Επιλογή I: Καθαρίστε την ασύρματη επιφάνεια φόρτισης

Η σκόνη μπορεί να συσσωρευτεί στο ασύρματο pad και μπορεί να εμποδίσει την ηλεκτρομαγνητική επαγωγή που οδηγεί σε προβλήματα στη σύνδεση ασύρματης φόρτισης. Καθαρίζετε τακτικά την επιφάνεια φόρτισης με ένα καθαρό πανί διορθώστε τα προβλήματα φόρτισης.

Επιλογή II: Τοποθετήστε σωστά το τηλέφωνο στην επιφάνεια φόρτισης

Βεβαιωθείτε ότι έχετε τοποθετήσει το τηλέφωνό σας προσεκτικά και σωστά στην ασύρματη βάση φόρτισης, έτσι ώστε η σύνδεση φόρτισης να μπορεί να πραγματοποιηθεί σωστά και να μην υπάρχει εμπόδιο στη διαδικασία φόρτισης. Μερικές φορές η δόνηση από την ειδοποίησή σας μπορεί να ευθυγραμμίσει λάθος το τηλέφωνό σας στην επιφάνεια φόρτισης. Η ασύρματη φόρτιση λειτουργεί με βάση την αρχή της ηλεκτρομαγνητικής επαγωγής, επομένως βεβαιωθείτε ότι δεν υπάρχει μεταλλικό υλικό κοντά στο τηλέφωνό σας ή τη θήκη του κινητού σας. Επομένως, συνιστάται να αφαιρείτε τη θήκη σας ενώ φορτίζετε ασύρματα το τηλέφωνό σας.

Ας ελπίσουμε ότι, αφού διαβάσατε αυτόν τον οδηγό, τώρα ξέρετε πώς να διορθώσετε τον ασύρματο φορτιστή Mophie εάν δεν φορτίζει σωστά. Διαβάστε αυτό το άρθρο από την αρχή για να μάθετε εάν οι φορτιστές Mophie είναι κακοί για το τηλέφωνό σας.

Πώς να επαναφέρετε τον ασύρματο φορτιστή Mophie;

Οι ασύρματοι φορτιστές Mophie σάς παρέχουν ισχύ 100 watt και μπορούν να φορτίσουν έως και 3 συσκευές ταυτόχρονα. Επιπλέον, μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τη φόρτιση φορητών υπολογιστών και κινητών. Αλλά αν ο ασύρματος φορτιστής σας αναβοσβήνει και δεν φορτίζει ούτε τη θήκη ασύρματης φόρτισης ούτε το κινητό σας τηλέφωνο, το πρώτο βήμα για την αντιμετώπιση προβλημάτων που πρέπει να δοκιμάσετε είναι να επαναφέρετε τον ασύρματο φορτιστή σας. Ακολουθεί ένας οδηγός για το πώς να επαναφέρετε τον ασύρματο φορτιστή Mophie με μερικά εύκολα βήματα.

  • Πατήστε παρατεταμένα το κουμπί επαναφοράς που υπάρχει στο πίσω μέρος της θήκης ασύρματης φόρτισης Mophie για να επαναφέρετε τον ασύρματο φορτιστή Mophie.
  • Αποσυνδέστε το υπόθεμα βάσης φόρτισης Mophie και επανασυνδέστε το ξανά. Αυτό επαναφέρει επίσης τον ασύρματο φορτιστή Mophie.

Πώς μπορείτε να επαναφέρετε έναν φορητό φορτιστή;

Για να επαναφέρετε το φορτιστή του φορητού σταθμού ηλεκτρικής ενέργειας Mophie, πατήστε παρατεταμένα το κουμπί επαναφοράς στο πίσω μέρος του φορητού φορτιστή Mophie. Μετά από λίγα λεπτά, αφήστε αυτό το κουμπί για να επαναφέρετε με επιτυχία τον φορητό φορτιστή σας.

***

Ελπίζουμε ότι μάθατε ότι είναι κακοί οι φορτιστές Mophie για το τηλέφωνό σας και πώς να επαναφέρετε τον ασύρματο φορτιστή Mophie. Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας με τις ερωτήσεις και τις προτάσεις σας μέσω της παρακάτω ενότητας σχολίων. Επίσης, ενημερώστε μας για το τι θέλετε να μάθετε στη συνέχεια.