Ξύστε τα δεδομένα χωρίς να φοβάστε τους αποκλεισμούς με το Bright Data Web Unlocker grtechpc.org %

Από την παρακολούθηση δημόσιων δεδομένων έως το ηλεκτρονικό εμπόριο, την έρευνα στον ιστό για περιεχόμενο έως το SEO, ανεξάρτητα από τον κλάδο σας, ενδέχεται να αντιμετωπίσετε εντοπισμό παράγοντα χρήστη, αποκλεισμό ιστοτόπων βάσει γεωγραφικής τοποθεσίας, περιορισμούς τιμών σε IP και ούτω καθεξής.

Το Bright Data Web Unlocker είναι η απάντηση σε όλες αυτές τις προκλήσεις απόξεσης δεδομένων ιστού!

Το Διαδίκτυο, όπως το ξέραμε στις δεκαετίες του ’90 και του 2000, έχει χαθεί προ πολλού. Τώρα, όπου κι αν πάτε στο διαδίκτυο, αντιμετωπίζετε περιορισμούς περιεχομένου. Κυβέρνηση οι αρχές και οι εταιρείες το κάνουν αυτό για να περιορίσουν την πρόσβαση στα δεδομένα, αν και ισχυρίζονται ότι κάνουν το διαδίκτυο ασφαλέστερο.

Τέτοια μπλοκαρίσματα ιστοτόπων και IP είναι εξαιρετικά επιζήμια για την εργασία απόξεσης δεδομένων. Συνεχίστε να διαβάζετε για να μάθετε περισσότερα για το Bright Data Web Unlocker και δείτε πώς βοηθά τις διαδικασίες απόξεσης δεδομένων σας με αυτοματοποίηση και αξιόπιστη διαχείριση διακομιστή μεσολάβησης.

Πίνακας περιεχομένων

Τι είναι οι Web Blockers;

Τα προγράμματα αποκλεισμού Ιστού είναι λύσεις λογισμικού που βασίζονται στον ιστό και εμποδίζουν έναν χρήστη του Διαδικτύου να έχει πρόσβαση σε έναν ιστότοπο. Οι άνθρωποι θα μπορούσαν να χρησιμοποιήσουν αυτή τη στρατηγική σε τοπικό, ιδιωτικό ή κυβερνητικό επίπεδο.

Για παράδειγμα, όταν πρέπει να εστιάσετε σε εργασίες και να χρησιμοποιήσετε μια εφαρμογή αποκλεισμού ιστού για να θέσετε σε παύση όλες τις εισερχόμενες και εξερχόμενες συνομιλίες, τις ανεπιθύμητες σελίδες, το Facebook, το YouTube κ.λπ., είναι ένας τοπικός αποκλεισμός ιστού. Μια τέτοια τακτική είναι πιο διαδεδομένη στους οικιακούς δρομολογητές Wi-Fi για γονικό έλεγχο.

Σε ιδιωτικό ή εταιρικό επίπεδο, ορισμένες επιχειρηματικές οργανώσεις ενδέχεται να αποκλείσουν έναν συγκεκριμένο ιστότοπο ή να μετατρέψουν το Διαδίκτυό τους σε έναν περιφραγμένο κήπο για να εμποδίσουν τους υπαλλήλους να έχουν πρόσβαση σε ανεπιθύμητο περιεχόμενο κατά τις εργάσιμες ώρες.

Σε περιφερειακό επίπεδο, οι κυβερνήσεις μπορούν να αποκλείσουν ιστότοπους, να παραβιάσουν ονόματα τομέα ή να αφαιρέσουν περιεχόμενο από τον ιστό για να ελέγξουν τις πληροφορίες που ρέουν στη μάζα.

Γιατί κάποιος χρησιμοποιεί Web Blockers;

  • Οι μεμονωμένοι χρήστες μπορούν να χρησιμοποιούν εφαρμογές φιλτραρίσματος ιστού για εστιασμένη εργασία.
  • Οι γονείς μπορούν να χρησιμοποιήσουν προγράμματα αποκλεισμού ιστού για να εμποδίσουν τα παιδιά, τους εφήβους και τα παιδιά να έχουν πρόσβαση σε όχι και τόσο καλό περιεχόμενο.
  • Οι επιχειρήσεις μπλοκάρουν την πρόσβαση στον ιστότοπο για να αποτρέψουν την πρόσβαση σε ανεπιθύμητο περιεχόμενο στην εργασία.
  • Οι ISP μπλοκάρουν ορισμένους τοπικούς ιστότοπους ψυχαγωγίας για να εμποδίσουν το παγκόσμιο κοινό να παρακολουθεί δωρεάν περιεχόμενο υψηλής ποιότητας από ανεπτυγμένες χώρες.
  • Οι πάροχοι περιεχομένου OTT συνδέονται με τους ISP για να μπλοκάρουν ιστότοπους torrent και πύλες λήψης περιεχομένου peer-to-peer.
  • Οι τοπικές αρχές, τα δικαστήρια και οι κυβερνήσεις μπλοκάρουν ιστοτόπους για να εμποδίσουν τους πολίτες να έχουν πρόσβαση σε ιογενές περιεχόμενο.
  Λάβετε ειδοποιήσεις για επερχόμενες συναυλίες και βρείτε φεστιβάλ στην περιοχή σας

Τι είναι το Web Unlocker;

Ένα πρόγραμμα ξεκλειδώματος ιστού βοηθά τους ερευνητές του Διαδικτύου, τους μηχανισμούς απομάκρυνσης δεδομένων, τους επαγγελματίες του ψηφιακού μάρκετινγκ και άλλους επαγγελματίες να έχουν πρόσβαση σε αποκλεισμένους ιστότοπους για ερευνητικούς σκοπούς.

Η πρόσβαση σε δημόσια δεδομένα ιστού είναι νόμιμη σύμφωνα με διάφορες αποφάσεις των δικαστηρίων των ΗΠΑ και της ΕΕ. Ως εκ τούτου, οι προγραμματιστές λογισμικού και ιστοτόπων άρχισαν να εργάζονται για λύσεις για να παρακάμψουν τα μπλοκαρίσματα που είναι εδώ για να μείνουν.

Τέτοιες λύσεις χρησιμοποιούν πολλές τεχνολογίες όπως VPN, Proxy IP, περιστροφές IP, αυτόματη Captcha και άλλα. Ο απώτερος στόχος είναι να επιτραπεί σε πράκτορες χρήστη, API, αυτοματοποιημένα πρωτόκολλα απομάκρυνσης δεδομένων κ.λπ., απεριόριστη πρόσβαση σε ενδιαφέροντα δημόσια δεδομένα.

Πλεονεκτήματα των Web Unlockers

  • Αποκτήστε πρόσβαση σε ιστότοπους επιχειρήσεων με γεωγραφικούς περιορισμούς για απόξεση δεδομένων.
  • Ηθική χρήση εργαλείων παράκαμψης του προγράμματος αποκλεισμού ιστού για μεγαλύτερο επιχειρηματικό σκοπό.
  • Αφήστε τα API απόξεσης δεδομένων να λειτουργούν ομαλά, ενώ οι επιχειρήσεις επιτρέπουν στους υπαλλήλους να εργάζονται σε έναν περιφραγμένο κήπο στο Διαδίκτυο.
  • Πλήρως αυτοματοποιημένα επαναλαμβανόμενα αιτήματα δεδομένων και εναλλαγή IP για άβολη απόξεση δεδομένων.
  • Ορισμένα προγράμματα ξεκλειδώματος, όπως το Bright Data Web Unlocker, σάς επιτρέπουν να επεξεργάζεστε δεδομένα στο cloud και να λαμβάνετε χρήσιμες πληροφορίες σε λίγα λεπτά.

Χαρακτηριστικά των Web Unlockers

Βρείτε παρακάτω τυπικές λειτουργίες που θα πρέπει να απαιτεί η επιχείρησή σας από μια λύση ξεκλειδώματος ιστότοπου:

Αντιμετώπιση ζητήματος περιορισμού ποσοστού IP

Ένας ιστότοπος μπορεί να αποτρέψει το εργαλείο απομάκρυνσης δεδομένων από την πρόσβαση σε πληροφορίες εάν η IP σας υπερβαίνει το όριο αιτημάτων δεδομένων που έχει ορίσει ο ιστότοπος. Το εργαλείο ξεκλειδώματος ιστοσελίδας θα πρέπει να προσφέρει έναν ηθικό τρόπο για να ξεπεραστεί αυτή η πρόκληση.

Προσφορά αυτόματης επίλυσης προκλήσεων Captcha

Οι περισσότεροι ιστότοποι χρησιμοποιούν την πρόκληση Captcha για να εμποδίσουν τα ρομπότ να έχουν πρόσβαση σε δεδομένα ιστότοπου. Ένα ισχυρό εργαλείο ξεκλειδώματος ιστού θα πρέπει να προσφέρει λειτουργίες για να παρακάμψετε αυτό το κουβάρι.

Αποτρέψτε την ανίχνευση παράγοντα χρήστη τρίτου μέρους

Τα προγράμματα ξεκλειδώματος ιστού θα πρέπει επίσης να βοηθήσουν τη ροή εργασιών απομάκρυνσης δεδομένων να παρακάμψει τυχόν ανίχνευση παράγοντα χρήστη τρίτου μέρους και επακόλουθα μπλοκαρίσματα και περιορισμό του ρυθμού μεταφοράς δεδομένων.

Ξεπερνώντας τα μπλοκαρίσματα IP που βασίζονται σε γεωγραφική τοποθεσία

Οι αποκλεισμοί IP βάσει χώρας και περιοχής είναι μερικές από τις πιο δύσκολες προκλήσεις και το εργαλείο ξεκλειδώματος ιστού που χρησιμοποιείτε θα πρέπει να αντιμετωπίσει αυτό το πρόβλημα.

Αυτοματοποίηση

Ένα πρόγραμμα ξεκλειδώματος ιστού επαγγελματικής ποιότητας θα πρέπει να διαθέτει εξωγενείς λειτουργίες αυτοματισμού. Ως εκ τούτου, οι πράκτορες απόξεσης δεδομένων σας μπορούν να επικεντρωθούν περισσότερο στην διαδικτυακή έρευνα παρά στη διαχείριση του εργαλείου ξεκλειδώματος ιστοσελίδας.

Διαχείριση περιστροφής IP

Η εναλλαγή IP είναι μια απαραίτητη λειτουργία για όλες τις τυπικές εφαρμογές ξεκλειδώματος ιστότοπου. Βοηθά τις επιχειρήσεις να στέλνουν ταυτόχρονα αιτήματα συλλογής δεδομένων στον ίδιο ιστότοπο χωρίς καμία απαγόρευση IP ή περιορισμό εύρους ζώνης.

Χειρισμός δακτυλικών αποτυπωμάτων ιστότοπου

Τα εξαιρετικά προγράμματα ξεκλειδώματος ιστού θα εξισορροπήσουν διάφορες δραστηριότητες του εργαλείου απόξεσης δεδομένων σας στον ιστότοπο-στόχο για να διασφαλίσουν ότι οι δραστηριότητές σας δεν θεωρούνται κακόβουλες.

Τώρα, ίσως αναρωτιέστε, υπάρχει κάποιο τέτοιο εργαλείο ξεκλειδώματος πύλης Ιστού που προσφέρει όλες αυτές τις δυνατότητες; Λοιπόν, η απάντηση είναι Bright Data. Δείτε παρακάτω πώς αλλάζει το παιχνίδι υπέρ των επιχειρήσεων απόξεσης δεδομένων.

Τα φωτεινά δεδομένα αλλάζουν την παλίρροια

Όποιος εργάζεται στην επιχείρηση απόξεσης δεδομένων δημόσιου τομέα γνωρίζει το Bright Data. Αλλάζει το τοπίο της απόσυρσης δεδομένων ξεκλειδώνοντας περιεχόμενο με γεωγραφικούς περιορισμούς και πύλες περιορισμένης IP. ονόμασε το!

Το Bright Data είναι το μοναδικό κέντρο αλήθειας για όλα τα πράγματα που συλλέγονται και εξορύσσονται δεδομένα από το σημερινό περιορισμένο δίκτυο Διαδικτύου. Προσφέρει ισχυρά διαδικτυακά εργαλεία έρευνας και επεξεργασίας πληροφοριών όπως σύνολα δεδομένων, συλλογή δεδομένων, SERP API, διακομιστή μεσολάβησης, επέκταση προγράμματος περιήγησης μεσολάβησης, διαχείριση διακομιστή μεσολάβησης κ.λπ.

  Πώς να προσθέσετε αυτοκόλλητες σημειώσεις στην αρχική οθόνη του iPhone σας

Για να μην αναφέρουμε, το web unlocker είναι η πιο συναρπαστική ειδικότητα του Bright Data μεταξύ των διαδικτυακών εταιρειών έρευνας αγοράς.

Τι είναι το Bright Data Web Unlocker;

Το Bright Data Web Unlocker είναι ένα ισχυρό εργαλείο ξεκλειδώματος που επιτρέπει στην ομάδα απόξεσης δεδομένων σας να ανακτήσει δεδομένα από τους πιο δύσκολους ιστότοπους. Με διάφορους τεχνολογικά προγραμματισμένους αυτοματισμούς από το κουτί, η επιχείρησή σας μπορεί να εκτελέσει απόξεση δημόσιων πληροφοριών από το διαδίκτυο χωρίς καμία ανθρώπινη παρέμβαση.

Το ξεκλείδωμα ιστότοπου είναι μια πολύπλοκη επιχείρηση. δεν είναι όλα τα εργαλεία της αγοράς ιδιαίτερα επιτυχημένα. Στις περισσότερες περιπτώσεις, θα διαπιστώσετε ότι το υπάρχον πρόγραμμα ξεκλειδώματος ιστού είναι αναποτελεσματικό και χρειάζεται περισσότερη ισχύ. Ως εκ τούτου, πρέπει να μεταβείτε στο πρόγραμμα ξεκλειδώματος Bright Data, το οποίο προσφέρει το καλύτερο ποσοστό επιτυχίας στον κλάδο, ένα επιβλητικό 99,9%.

Πώς βοηθά τους προγραμματιστές το Bright Data Web Unlocker;

Τεκμηρίωση API

Οι προγραμματιστές που εργάζονται στη θέση απόξεσης δεδομένων μπορούν να επωφεληθούν σημαντικά από την εύκολη στην κατανοητή τεκμηρίωση API του Bright Data. Περιγράφει προαιρετικές σημαίες και εντολές API σε μια εύκολη γλώσσα, ώστε οι εκπαιδευόμενοι προγραμματιστές να μπορούν να ξεκινήσουν γρήγορα.

Visual Web Unlocker

Μειώνει τον φόρτο εργασίας προγραμματισμού των προγραμματιστών, προσφέροντας έναν εξ ολοκλήρου οπτικό δημιουργό αιτημάτων ξεκλειδώματος ιστού και συλλογής δεδομένων.

Αυτοματοποιημένη ροή εργασίας

Οι προγραμματιστές μπορούν να χρησιμοποιήσουν το οπτικό εργαλείο για να διαμορφώσουν αυτοματοποιημένες εργασίες από την απεμπλοκή ιστοτόπων έως την απόξεση δεδομένων και την τελική αποθήκευση.

Διαισθητικός πίνακας ελέγχου του Bright Data Web Unlocker

Το Bright Data Dashboard προσφέρει μια πανοραμική άποψη για χειροκίνητες και αυτοματοποιημένες εργασίες απόξεσης δεδομένων που περιλαμβάνουν Proxies, Web Unlocker API και άλλα.

Κέντρο υποστήριξης 24×7

Μια άρτια εκπαιδευμένη ομάδα υποστήριξης είναι πάντα εκεί για τους προγραμματιστές σε περίπτωση που αντιμετωπίσουν σφάλματα προϊόντος.

Υποστήριξη πολλαπλών γλωσσών για API

Το Bright Data Web Unlocker API υποστηρίζει τις περισσότερες από τις γλώσσες κωδικοποίησης που χρησιμοποιούνται για κλήσεις API. Για παράδειγμα, οι προγραμματιστές μπορούν να γράφουν σενάρια σε Node.js, shell, C#, Java, PHP, Visual Basic, Perl, Ruby, Python και άλλα.

Κύρια χαρακτηριστικά Bright Data Web Unlocker

Το Bright Data Web Unlocker είναι η καλύτερη απάντηση στο σημερινό περιφραγμένο Διαδίκτυο στον κήπο. Με τις ακόλουθες διαχρονικές δυνατότητες, η επιχείρησή σας για την απόξεση δεδομένων ευδοκιμεί:

  • Ξεμπλοκάρισμα IP που βασίζεται σε γεωγραφική τοποθεσία παγκοσμίως
  • Επιτρέπει το εργαλείο απόξεσης δεδομένων να στέλνει απεριόριστες ταυτόχρονες συνδέσεις
  • Ξεμπλοκάρει και συλλέγει δεδομένα αυτόματα
  • Αυτόματη επίλυση προκλήσεων Captcha
  • Ηθική απεμπλοκή πυλών ιστοτόπων
  • Προσπαθεί ξανά αυτόματα με διαφορετικά πρωτόκολλα ξεμπλοκαρίσματος μέχρι να πετύχει
  • Ένα δίκτυο διακομιστή μεσολάβησης IP 72+ εκατομμυρίων διευθύνσεων σε 195 χώρες

  • Ξεμπλοκάρισμα και ανάλυση αποτελεσμάτων για συγκεκριμένο τομέα και χώρα
  • Αιτήματα σύνδεσης ασύγχρονων δεδομένων
  • Περιστρέφει τις διευθύνσεις IP αυτόματα για να αποφύγει τις απαγορεύσεις IP
  • Απεικονίζει το bot απόξεσης δεδομένων σας ως ανθρώπινους παράγοντες
  • Εκτελεί ανθρώπινη χρήση ιστού ξεκινώντας από την αρχική σελίδα, κινήσεις του ποντικιού κ.λπ.
  • Στόχευση χειραγώγησης κεφαλίδας ιστότοπου
  • Ανιχνεύει τα honeypot από ασφαλή απόσταση και τα αποφεύγει αυτόματα
  • Εισάγει λογικές καθυστερήσεις διαστήματος μεταξύ ταυτόχρονων αιτημάτων δεδομένων

Πώς λειτουργούν τα Bright Data;

Το Bright Data είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη πύλη ξεκλειδώματος ιστού. Δείτε πώς λειτουργεί η διαδικασία ξεκλειδώματος:

  • Εγγραφείτε με μια συνδρομή επί πληρωμή ή επιλέγετε τη μορφή πληρωμής.
  • Μόλις εκτελεστεί η εφαρμογή Bright Data, επιλέξτε το λογότυπο (i) ή Bright Data στο αριστερό τμήμα του παραθύρου πλοήγησης.
  • Στην ενότητα συλλογή δεδομένων, θα βρείτε το Web Unlocker. Κάντε κλικ στο Έναρξη τώρα.
  Πώς να αποθηκεύσετε μια κάρτα μέλους ή αποθήκευσης στο Apple Wallet

  • Πληκτρολογήστε τη διεύθυνση URL του αποκλεισμένου ιστότοπου στο πλαίσιο αναζήτησης.
  • Το εργαλείο θα εμφανίσει ένα εκτιμώμενο μηνιαίο κόστος.

  • Κάνοντας κλικ στην επιλογή Αποθήκευση και ενεργοποίηση θα δρομολογηθεί το αίτημα στον αλγόριθμο του Bright Data Web Unlocker.
  • Ο αλγόριθμος επεξεργάζεται το πρωτόκολλο αιτήματος και την κεφαλίδα. Στη συνέχεια στέλνει το αίτημα στον Super Proxy.
  • Το Super Proxy επεξεργάζεται περαιτέρω και στέλνει το αίτημα σε μια κεντρική υποδομή διακομιστή μεσολάβησης.
  • Τώρα, το εργαλείο θα μιμηθεί το δακτυλικό αποτύπωμα της εφαρμογής απόξεσης δεδομένων ιστού και θα ανακτήσει δεδομένα από τον αποκλεισμένο ιστότοπο.
  • Τέλος, ακολουθώντας την αντίστροφη διαδρομή, τα ζητούμενα δεδομένα έρχονται στην εφαρμογή απόξεσης πληροφοριών.

Οφέλη από τη χρήση του Bright Data Web Unlocker

  • Έχει αποδεδειγμένα υψηλότερο ποσοστό επιτυχίας από τον ανταγωνιστή του και συνήθως παρέχει περίπου 99,9% ξεμπλοκάρισμα.
  • Πλήρως αυτοματοποιημένο πρωτόκολλο ξεκλειδώματος ιστού. Δεν χρειάζεται να γράψετε κανέναν κώδικα. Ακόμη και υπάλληλοι χωρίς προγραμματιστές μπορούν να υποβάλουν αίτημα ξεμπλοκαρίσματος και ανάκτησης δεδομένων.
  • Μια εντελώς οπτική διεπαφή κάνει την απόξεση δεδομένων διασκεδαστική και ευχάριστη.
  • Είναι ένα εργαλείο all-in-one για επιχειρήσεις απόξεσης δεδομένων εάν εγγραφείτε σε όλα τα προϊόντα Bright Data.
  • Αποκτήστε αποκλεισμένα δεδομένα ιστού ηθικά, ώστε η επιχείρησή σας να μην χρειάζεται να αντιμετωπίσει αγωγές.
  • Πληρώστε μόνο όταν λαμβάνετε δεδομένα με δυνατότητα ενέργειας.

  • Η βιομηχανία λιανικής και ηλεκτρονικού εμπορίου μπορεί να χρησιμοποιήσει αυτό το εργαλείο για να αποκτήσει δυσπρόσιτα σύνολα δεδομένων, σχέδια τιμολόγησης ανταγωνιστών, στρατηγικές προώθησης κ.λπ., για να δημιουργήσει μια δυναμική στρατηγική πωλήσεων και μάρκετινγκ.
  • Αποκτήστε πρόσβαση σε δημόσια δεδομένα χωρίς να χάνετε χρόνο στη μη αυτόματη αναζήτηση στον ιστότοπο. Οι κυβερνήσεις, οι ανταγωνιστικές επιχειρήσεις και οι δημόσιοι οργανισμοί φιλοξενούν τέτοια δεδομένα ανοιχτού κώδικα. Αλλά κάνουν ό,τι μπορούν για να στρώσουν τα δεδομένα για να τα καταστήσουν απρόσιτα. Ο αλγόριθμος ξεκλειδώματος του Bright Data ανακτά τέτοια πολυεπίπεδα δεδομένα σε δευτερόλεπτα.
  • Οι εταιρείες κατασκευής εξαρτημάτων ηλεκτρονικών και ηλεκτρονικών υπολογιστών μπορούν να χρησιμοποιήσουν αυτό το εργαλείο για να λάβουν ακριβή δεδομένα τιμολόγησης προϊόντων ανταγωνιστών χωρίς να λάβουν απαγόρευση IP ή αγωγή.
  • Οι κατασκευαστές και οι πάροχοι υπηρεσιών του τομέα υγειονομικής περίθαλψης μπορούν να έχουν πρόσβαση σε δημόσια δεδομένα σε πραγματικό χρόνο από όλες τις αγορές παγκοσμίως.
  • Οι προγραμματιστές εργαλείων ψηφιακής δικτύωσης μπορούν να χρησιμοποιήσουν το Bright Data για να συλλέξουν σύνολα δεδομένων από τους πιο δύσκολους διακομιστές όπως το LinkedIn, το Google News, το Crunchbase, το Twitter κ.λπ.
  • Οι εταιρείες παρακολούθησης μουσικής μπορούν να χρησιμοποιήσουν αυτό το API ξεκλειδώματος ιστού για την παρακολούθηση μουσικής που προστατεύεται από πνευματικά δικαιώματα που αναπαράγεται στο Διαδίκτυο. Στη συνέχεια, μπορούν να αναφέρουν στους πελάτες τους, όπως εκδότες και εταιρείες δισκογραφικών, για σκοπούς επιβολής προστασίας πνευματικών δικαιωμάτων.

Σχέδια τιμολόγησης Bright Data

Τα προγράμματα συνδρομής του είναι εξαιρετικά επεκτάσιμα και ευέλικτα. Μπορείτε να ακολουθήσετε το πρόγραμμα Pay As You Go εάν είστε μικρή επιχείρηση και κάνετε περιστασιακά απόξεση δεδομένων.

Ωστόσο, εάν εκτελείτε τακτικά απόξεση δεδομένων, μπορείτε να επιλέξετε μεταξύ Starter (500$

/μήνα), Για προχωρημένους (1.000$/μήνα) και Για προχωρημένους+ (2.000$/μήνα) ανάλογα με τον φόρτο εργασίας.

Οι χρήστες σε επίπεδο επιχείρησης διαθέτουν ένα πρόγραμμα Enterprise με εξατομικευμένο ποσοστό αιτημάτων ανά 1.000, ειδικούς δεδομένων, premium SLA και αφοσιωμένους επιχειρηματίες.

Εναλλακτικές λύσεις για το Bright Data Web Unlocker

Μέχρι τώρα, γνωρίζετε το πρόγραμμα ξεκλειδώματος ιστοτόπου Bright Data από γωνία 360°. Ωστόσο, πρέπει να γνωρίζετε μερικούς από τους άξιους ανταγωνιστές του για να καταλάβετε πώς το Bright Data είναι ανώτερο από άλλους. Εδώ είναι μερικές εναλλακτικές που μπορείτε να ελέγξετε:

Web Scraper API: Oxylabs

Η Oxylabs είναι μια εταιρεία ανάπτυξης λογισμικού που προσφέρει API μεσολάβησης και web scraper για επιχειρήσεις και επαγγελματίες που συλλέγουν δεδομένα.

Μπορείτε να δοκιμάσετε αυτό το εργαλείο εάν ψάχνετε για ένα API web scraping αντάξιο μιας εναλλακτικής λύσης Bright Data.

No-Code Scraper: Smartproxy

Το No-Code Scraper του Smartproxy σάς επιτρέπει να αποθηκεύετε δεδομένα που έχουν αφαιρεθεί από τον ιστό και να προγραμματίζετε εργασίες απόξεσης. Μπορείτε να τα κάνετε όλα αυτά μείον οποιαδήποτε κωδικοποίηση. Δεν είναι υπέροχο; Επίσης, λαμβάνετε έτοιμα προς χρήση πρότυπα απόξεσης δεδομένων ιστού για εύκολη συλλογή δεδομένων.

συμπέρασμα

Η εύρεση του σωστού προγράμματος ξεκλειδώματος ιστού είναι πρόκληση, με τόσα πολλά προϊόντα της αγοράς να υπόσχονται απίστευτες δυνατότητες και τιμές. Σας διευκολύναμε να επιλέξετε το Bright Data Web Unlocker εξετάζοντας το εργαλείο από μέσα προς τα έξω και αποκαλύπτοντας τις καλύτερες δυνατότητες και λειτουργίες του.

Δοκιμάστε το Bright Data και δείτε πρακτικά ότι ξεχωρίζει στις υποσχέσεις και τους παράγοντες τιμολόγησης.

Μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρουν αυτά τα εργαλεία απόξεσης ιστού που τρέχουν στο cloud.