Τι είναι το NFC και πώς λειτουργεί;

Οι πληρωμές NFC προσφέρουν ευκολία, ταχύτητα και ευκολία στην πραγματοποίηση πληρωμών, πράγματα που αγαπούν οι άνθρωποι στον παρόντα κόσμο.

Η ανάγκη για τέτοια συστήματα πληρωμών έχει αυξηθεί τα τελευταία δύο χρόνια, ειδικά μετά την πανδημία όπου ήταν απαραίτητες οι ανέπαφες πληρωμές.

Από την άλλη πλευρά, οι παραδοσιακές μέθοδοι πληρωμών σε μετρητά δεν είναι ευέλικτες. Δεν μπορείτε να περπατήσετε με ένα τεράστιο χρηματικό ποσό στα χέρια σας και μετά να το παραδώσετε σε έναν έμπορο.

Αντίθετα, μπορείτε απλώς να βγάλετε το τηλέφωνό σας, να μεταβείτε σε μια εφαρμογή επεξεργασίας πληρωμών όπως το Google Pay, να πληκτρολογήσετε το ποσό και να το πληρώσετε εκεί.

Είναι τόσο εύκολο όσο ακούγεται!

Σε αυτό το άρθρο, θα συζητήσω το NFC και τις καλύτερες πλατφόρμες NFC που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε.

Τι είναι το NFC;

Η επικοινωνία κοντινού πεδίου (NFC) είναι μια ασύρματη τεχνολογία που χρησιμοποιείται για την κοινή χρήση δεδομένων μεταξύ δύο ηλεκτρονικών συσκευών που βρίσκονται σε κοντινή απόσταση μεταξύ τους.

Αυτό το πρωτόκολλο επικοινωνίας μικρής εμβέλειας επιτρέπει σε smartphone, κάρτες πληρωμής, tablet, φορητές συσκευές και άλλες ηλεκτρονικές συσκευές που βρίσκονται σε απόσταση 4 εκατοστών ή λιγότερο να συνδέονται και να μοιράζονται δεδομένα εύκολα και γρήγορα.

Χρησιμοποιώντας την τεχνολογία NFC, μπορείτε να πληρώσετε τους λογαριασμούς σας, να ανταλλάξετε επαγγελματικές κάρτες, να μοιραστείτε πληροφορίες, να κατεβάσετε κουπόνια και ούτω καθεξής, με ένα μόνο άγγιγμα.

Αρχικά, το NFC χρησιμοποιήθηκε στη βιομηχανία των καρτών πληρωμής, αλλά τώρα, εξελίσσεται και χρησιμοποιείται σε πολλές βιομηχανίες σε όλο τον κόσμο.

Πώς λειτουργούν οι πληρωμές NFC;

Το NFC λειτουργεί με βάση την αρχή της επαγωγικής σύζευξης μεταξύ κεραιών, όπως η αναγνώριση ραδιοσυχνοτήτων (RFID). Το τελευταίο εφευρέθηκε δεκαετίες πριν και χρησιμοποιείται ευρέως σε όλο τον κόσμο. Για παράδειγμα, μπορεί να έχετε χρησιμοποιήσει μια έγκυρη κάρτα για να αποκτήσετε πρόσβαση σε ένα δωμάτιο ξενοδοχείου και έτσι λειτουργεί το NFC.

Μπορείτε επίσης να πείτε ότι το NFC είναι μια επέκταση του RFID, αλλά το πρώτο εφαρμόζεται για μικρότερες περιοχές. Περιλαμβάνει μια συσκευή ανάγνωσης όπου ένα ηλεκτρικό ρεύμα περνά μέσα από ένα πηνίο για να δημιουργήσει ένα μαγνητικό πεδίο. Έτσι, όταν φέρνετε μια ετικέτα με δικό της πηνίο κοντά σε αυτή τη συσκευή, το μαγνητικό πεδίο αρχίζει να προκαλεί ηλεκτρικό ρεύμα στην ετικέτα χωρίς καμία φυσική επαφή ή καλώδια.

Μόλις δημιουργηθεί αυτή η αρχική σύνδεση, οι αποθηκευμένες πληροφορίες στην ετικέτα μεταδίδονται ασύρματα στον αναγνώστη. Η εμβέλεια του NFC είναι λίγα μόνο εκατοστά και σε μεγάλο αριθμό εφαρμογών smartphone, το λογισμικό NFC μπορεί να ξεκινήσει τη συνδεσιμότητα μόνο μετά από φυσική επαφή. Βοηθά στην πρόληψη ζητημάτων κυβερνοασφάλειας, κινδύνων απορρήτου δεδομένων κ.λπ.

Επιπλέον, μια συσκευή NFC μπορεί να λειτουργήσει ως ετικέτα ή ως αναγνώστης. Ως αποτέλεσμα αυτής της δυνατότητας, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μόνο ένα υλικό (όπως ένα smartphone) για πολλές εφαρμογές. Υπάρχουν τρεις τρόποι με τους οποίους μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το NFC:

  • Ανάγνωση/εγγραφή: Οι ενεργές συσκευές όπως τα smartphone μπορούν να επιλέξουν πληροφορίες από παθητικές συσκευές που δεν μπορούν να διαβάσουν πληροφορίες από μόνες τους.
  • Εξομοίωση κάρτας: Χρήση συσκευής NFC για επεξεργασία πληρωμών όπως πιστωτικές/χρεωστικές κάρτες ανέπαφων.
  • Peer-to-Peer: Δύο συσκευές NFC μπορούν να συνδεθούν για κοινή χρήση δεδομένων.

Η τεχνολογία NFC χρησιμοποιείται σε διάφορες συσκευές:

  • Smartphone, συμπεριλαμβανομένων iPhone 6 και νεότερες εκδόσεις και τηλέφωνα Android 4.0 και νεότερες εκδόσεις
  • Φορητά όπως ιχνηλάτες γυμναστικής (Mi Band), smartwatches (Apple Watch) κ.λπ.

Ποια είναι τα οφέλη των πληρωμών NFC;

Ευκολία και ευκολία

Οι πελάτες σας περιμένουν μια εύκολη και χωρίς προβλήματα εμπειρία κατά την πραγματοποίηση πληρωμών. Μέσω των πληρωμών NFC που μπορούν να πραγματοποιήσουν απευθείας από τα smartphone τους, γίνεται πολύ βολικό για αυτούς να σας πληρώνουν μόνο με ένα πάτημα. Και ακόμα κι αν προτιμούν κάρτες, το NFC το έχει επίσης καλυμμένο.

Περισσότερη δέσμευση πελατών

Τόσο οι πελάτες όσο και οι επιχειρήσεις θέλουν ταχύτερες, πιο ασφαλείς και ευκολότερες συναλλαγές. Και όταν τα προσφέρετε όλα αυτά με το λογισμικό NFC, οι πελάτες σας θα ήθελαν να συναλλάσσονται μαζί σας. Ενισχύει την εμπειρία τους και τους ενθαρρύνει να επισκέπτονται και να αγοράζουν περισσότερα από εσάς. Με αυτόν τον τρόπο, οικοδομείτε αμοιβαία εμπιστοσύνη και αφοσίωση πελατών, η οποία τελικά μεταφράζεται σε περισσότερη αφοσίωση πελατών και μετατροπές.

Επιπλέον, οι επιχειρήσεις έχουν την ευκαιρία να ενσωματώσουν αποτελεσματικά προγράμματα αφοσίωσης, δωροκάρτες, κουπόνια και άλλες προσφορές. Μπορείτε επίσης να ελέγξετε τα αναλυτικά στοιχεία για να αποκτήσετε πολύτιμες πληροφορίες σχετικά με τους πελάτες και τις πηγές κερδών σας και να εφαρμόσετε τις πληροφορίες για να βελτιώσετε τις στρατηγικές σας.

  Λάβετε μια ειδοποίηση όταν ένα παιχνίδι Nintendo Switch είναι σε προσφορά

Αυξημένη Λειτουργική Αποδοτικότητα

Οι πληρωμές NFC προσφέρουν πιο γρήγορες συναλλαγές για να εξοικονομήσετε πολύτιμο χρόνο στους πελάτες σας, που τους αρέσει. Αντί να τους κουράζετε με τις παραδοσιακές μεθόδους που βασίζονται σε μετρητά ή να τους αφήνετε να περιμένουν να εγγραφούν, δώστε τους έναν πιο γρήγορο τρόπο να κάνουν πληρωμές. Αυτό αυξάνει επίσης τη λειτουργική σας αποτελεσματικότητα, καθώς μπορείτε να εξοικονομήσετε χρόνο σε κάθε συναλλαγή.

Επιπλέον, οι πληρωμές NFC είναι εύκολο να ρυθμιστούν και να εφαρμοστούν με τη ροή εργασιών σας. Το μόνο που θα χρειαστείτε είναι τερματικά πληρωμής NFC, όπως ενσωματωμένα συστήματα σημείων πώλησης ή τερματικά πιστωτικών καρτών. Επίσης, η ρύθμιση του συστήματος είναι απρόσκοπτη και γρήγορη, ώστε να μπορείτε να δέχεστε πληρωμές μέσω κινητών πορτοφολιών και καρτών για να διευκολύνετε τις ανέπαφες πληρωμές.

Εκτός από τα παραπάνω πλεονεκτήματα, οι πληρωμές NFC προσφέρουν επίσης προσιτή τιμή για επιχειρήσεις όλων των μεγεθών και διαφορετικών τύπων. Μπορούν να συλλέγουν πληρωμές από πολλές πλατφόρμες, όπως πορτοφόλια κινητών, πιστωτικές κάρτες και χρεωστικές κάρτες.

Πόσο ασφαλείς είναι οι πληρωμές NFC;

Η ασφάλεια είναι μια από τις μεγαλύτερες ανησυχίες όταν χρησιμοποιείτε μια ψηφιακή υπηρεσία, καθώς οι κίνδυνοι για την ασφάλεια στον κυβερνοχώρο δεν φαίνεται ποτέ να εκμεταλλεύονται. Ως εκ τούτου, η προστασία των δεδομένων των πελατών και της επιχείρησής σας είναι ζωτικής σημασίας.

Τα συστήματα πληρωμών επικοινωνίας κοντινού πεδίου (NFC) έχουν κατασκευαστεί για να είναι ασφαλή και ασφαλή. Η λέξη “near” στο NFC υποδηλώνει ότι λειτουργεί μόνο σε κοντινή απόσταση, η οποία μπορεί να είναι μερικά εκατοστά από το κενό μεταξύ των δύο συσκευών που δημιουργούν μια σύνδεση NFC.

Σε αντίθεση με άλλες ασύρματες τεχνολογίες, κανείς δεν μπορεί να παραβιάσει ή να υπονομεύσει τα σήματα NFC από ένα μακρινό μέρος σε μια πόλη, δρόμο ή δωμάτιο. Επιπλέον, τα smartphone, όπου είναι ενεργοποιημένη η τεχνολογία NFC, είναι επίσης κατασκευασμένα με τεχνολογίες ασφαλείας όπως βιομετρικά στοιχεία, κωδικούς πρόσβασης και άλλους μηχανισμούς ελέγχου ταυτότητας, καθιστώντας τις συναλλαγές NFC πιο ασφαλείς.

Επιπλέον, τα πορτοφόλια κινητών προσφέρουν καλύτερη σταθερότητα και ασφάλεια σε σύγκριση με τις κάρτες μαγνητικής ταινίας. Χρησιμοποιώντας ένα κινητό πορτοφόλι για πληρωμές, τα δεδομένα των πελατών θα εκτίθενται μόνο μία φορά όταν εισάγουν τα στοιχεία της κάρτας τους στο πορτοφόλι. Ωστόσο, αυτά τα δεδομένα κρυπτογραφούνται στο επόμενο βήμα για τη διατήρηση της ασφάλειας και του απορρήτου.

Έτσι, κάθε φορά που ένας χρήστης χρησιμοποιεί το κινητό πορτοφόλι σε ένα τερματικό NFC για την πραγματοποίηση πληρωμών, θα αποστέλλονται «εικονικές» πληροφορίες πληρωμής στο σύστημα πληρωμών από το κινητό του τηλέφωνο. Η τεχνολογία NFC δεν θα αποκαλύψει ποτέ όλες τις λεπτομέρειες της κάρτας. Επίσης, τα εικονικά δεδομένα του χρήστη θα κρυπτογραφούνται γρήγορα χρησιμοποιώντας μεθόδους επικυρωμένες με PCI από τον επεξεργαστή πληρωμών.

Αυτός είναι ο τρόπος με τον οποίο η τεχνολογία NFC προστατεύει τα δεδομένα των χρηστών.

Θήκες χρήσης NFC

Εκτός από τις πληρωμές μέσω κινητού τηλεφώνου, το NFC χρησιμοποιείται για διάφορες περιπτώσεις χρήσης σε βιομηχανίες όπως η υγειονομική περίθαλψη για παρακολούθηση και διαχείριση ασθενών, αεροπορικές εταιρείες για σκοπούς επιβίβασης, ταξίδια για κράτηση δωματίων και κράτηση πτήσεων, φιλοξενία για πρόσβαση δωματίου και διαχείριση κτιρίου και άλλα. Χρησιμοποιείται για:

  • Μεταφορά δεδομένων επί της οθόνης σε άλλα συστήματα με δυνατότητα NFC
  • Γρήγορη σύζευξη για μια συσκευή χωρίς οθόνη και έναρξη συνδέσεων Wi-Fi Direct
  • Ο οικιακός αυτοματισμός όπως το Apple HomeKit και το Home Assistant υποστηρίζουν το NFC για τον έλεγχο διαφορετικών συσκευών
  • Μέθοδος ελέγχου πρόσβασης για τα μέσα μαζικής μεταφοράς
  • Το gaming, όπως και η Nintendo, συνδέει διαφορετικά φυσικά παιχνίδια με βιντεοπαιχνίδια

Τώρα, ας μάθουμε τις καλύτερες πλατφόρμες NFC για την πραγματοποίηση πληρωμών.

Helcim

Ζήστε τη δύναμη των πληρωμών παγκόσμιας κλάσης και την ανθρώπινη επαφή σε κάθε συναλλαγή με Helcim. Προσφέρει 100% διαφανή τιμολόγηση και τις χαμηλότερες συναλλαγματικές ισοτιμίες για συναλλαγές για να σας βοηθήσει να εξοικονομήσετε χρήματα. Η Helcim δεν έχει κρυφές χρεώσεις, μηνιαίες χρεώσεις ή συμβόλαια. Η τιμή του μέχρι στιγμής είναι:

  • Ένα μέσο επιτόκιο χρέωσης PIN 0,91% + 8 σεντ
  • Η μέση τιμή σε άτομο είναι 1,92% + 8 σεντ
  • Η μέση τιμολόγηση με κλειδί και στο διαδίκτυο είναι 2,38% + 25 σεντς

Η Helcim υποστηρίζει πληρωμές μέσω Google pay, Amazon Pay, American Express, Visa και Discover. Χρησιμοποιώντας έναν λογαριασμό, θα έχετε απεριόριστη πρόσβαση σε όλες τις λύσεις πληρωμής της Helcim μαζί με εργαλεία για τις ανάγκες της επιχείρησής σας. Με αυτόν τον τρόπο, μπορείτε να εξοικονομήσετε χρήματα και χρόνο.

  Πόσο μεγάλο είναι το πολύ μεγάλο για ένα έγγραφο του Microsoft Word;

Χρησιμοποιώντας το Helcim, θα λάβετε πολλές λύσεις λογισμικού και εργαλεία πληρωμής για να πληρωθείτε γρήγορα. Μερικά από τα χαρακτηριστικά είναι:

  • Δημιουργήστε γρήγορα τιμολόγια
  • Υπολογίστε την τιμή με ακρίβεια
  • Λειτουργίες σημείου πώλησης και ηλεκτρονικού εμπορίου
  • Θησαυροφυλάκιο καρτών
  • Εικονικό τερματικό
  • Σύνδεσμοι πληρωμής
  • Επαναλαμβανόμενα σχέδια
  • Μια πύλη πελατών
  • πληρωμές SMS
  • Καταγραφή εμπορευμάτων
  • Κωδικοί QR

Το Helcim είναι το καλύτερο για μικρές επιχειρήσεις και για όσους επιθυμούν να δεχτούν πληρωμές μέσω χρεωστικών και πιστωτικών καρτών αυτοπροσώπως ή διαδικτυακά. Ξεκινήστε με τη Helcim ΔΩΡΕΑΝ.

PayPal Zettle

Διατηρήστε την επιχείρησή σας σε κίνηση με μια αποτελεσματική συσκευή ανάγνωσης καρτών – PayPal Zettle. Αυτή η φορητή λύση λειτουργεί παντού όπου βρίσκονται τα καταστήματά σας και σας βοηθά να τη συνδυάσετε με την εφαρμογή Point-of-sale για να αποκτήσετε όλες τις βασικές δυνατότητες για την αποτελεσματική λειτουργία της επιχείρησης.

Μπορείτε να δεχτείτε ανεπαφικές πληρωμές στο διαδίκτυο ή μέσω καρτών. Αφήστε τους πελάτες σας να επιλέξουν πώς θα ήθελαν να πληρώσουν προσφέροντάς τους διαφορετικές επιλογές – PayPal, Google Pay, Apple Pay, Samsung Pay, Union Pay, RSS Pay, UCB, Discover, Visa, American Express και Mastercard. Για πληρωμές με κάρτα, υπάρχουν τρεις τρόποι πληρωμής:

  • Αγγίξτε την κάρτα τσιπ στη συσκευή ανάγνωσης καρτών και πληρώστε χωρίς αφή
  • Σύρετε την κάρτα
  • Τοποθέτηση της κάρτας στη συσκευή ανάγνωσης καρτών

Το PayPal Zettle ρυθμίζεται γρήγορα για να σας βοηθήσει να ξεκινήσετε και να πουλάτε πολύ γρήγορα. Απλώς εγγραφείτε ΔΩΡΕΑΝ, αγοράστε PayPal Zettle και κατεβάστε την εφαρμογή στο tablet ή το smartphone σας. Επιπλέον, μπορείτε να στείλετε email ή να εκτυπώσετε αποδείξεις, να τις στείλετε στους πελάτες σας και να πληρωθείτε. Το PayPal συνήθως χρειάζεται μόνο μία εργάσιμη ημέρα για να μεταφέρει τις πληρωμές απευθείας στον λογαριασμό σας στο PayPal.

Χαρακτηριστικά της συσκευής ανάγνωσης καρτών:

  • Ενεργοποιήστε το σε μόλις δύο δευτερόλεπτα
  • Πληρωμές με κάρτα τσιπ εντός 10 δευτερολέπτων και ανεπαφικές πληρωμές εντός 5 δευτερολέπτων
  • Μια μπαταρία γρήγορης φόρτισης που διαρκεί έως και 100 συναλλαγές ή 8 ώρες
  • Καλώδιο φόρτισης USB και βάση σύνδεσης
  • Ανθεκτικό στην υπεριώδη ακτινοβολία
  • Εύκολο στο καθάρισμα πλαστικό
  • Ασύρματη σύνδεση
  • Bluetooth χαμηλής ενέργειας
  • Επιλογές λευκού και μαύρου χρώματος
  • Δυνατότητα προγραμματισμού καταθέσεων σε τραπεζικό λογαριασμό
  • Σχεδίαση με προστασία από παραβίαση
  • Κρυπτογράφηση δεδομένων πληρωμής
  • Ακολουθεί αυστηρά πρότυπα ασφαλείας
  • 12 μήνες δωρεάν εγγύηση
  • Υποστηρίζει Android 8.0 και νεότερες εκδόσεις και iOS 12 και νεότερες εκδόσεις για tablet και smartphone με Bluetooth.

Δεν υπάρχει μακροπρόθεσμη δέσμευση ή μηνιαία χρέωση. Το PayPal Zettle παίρνει μόλις το 2,29% της χρέωσης συναλλαγής + 0,09 $ ανά συναλλαγή. Η εφαρμογή POS του PayPal Zettle είναι ΔΩΡΕΑΝ και η συσκευή ανάγνωσης καρτών κοστίζει 29 $ και 79 $ η καθεμία για περισσότερες συσκευές ανάγνωσης καρτών.

Google Pay

Προσφέρετε στους πελάτες σας έναν ταχύτερο, απλούστερο και πιο αξιόπιστο τρόπο για την πραγματοποίηση πληρωμών τόσο στο κατάστημα όσο και στο διαδίκτυο με Google Pay. Αρκεί ένα μόνο κλικ ώστε οι πελάτες να επιλέξουν τον τρόπο πληρωμής που προτιμούν από τον Λογαριασμό τους Google και να ελέγξουν άμεσα διαφορετικούς ιστότοπους και εφαρμογές.

Το Google Pay προσφέρει εύκολες αγορές για εξοικονόμηση χρόνου των πελατών και αύξηση των ποσοστών μετατροπών. Εφόσον η Google έχει χρήστες σε δισεκατομμύρια και κάρτες σε εκατομμύρια, αξιοποιήστε τη δύναμή της για να πληρώνεστε. Μπορείτε να ρυθμίσετε το Google Pay χωρίς κόπο στους ιστότοπους και τις εφαρμογές σας μέσω της ενσωμάτωσής του.

Όταν οι πελάτες σας πληρώνουν χρησιμοποιώντας το Google Pay, δεν χρειάζεται να πληρώσουν καμία χρέωση, καθώς το Google Pay είναι ΔΩΡΕΑΝ. Η Google αποθηκεύει τα στοιχεία πληρωμής σας με ασφάλεια και μοιράζεται μόνο τα βασικά δεδομένα που απαιτούνται για την ολοκλήρωση κάθε συναλλαγής. Στην πραγματικότητα, δεν μοιράζεται τα πραγματικά δεδομένα πληρωμών των πελατών. Αντίθετα, χρησιμοποιεί έναν μοναδικό κρυπτογραφημένο αριθμό για την ασφάλεια των δεδομένων του. Αυτό βοηθά στη μείωση της έκθεσης δεδομένων και των κινδύνων για την ασφάλεια στον κυβερνοχώρο.

Με βελτιωμένους ελέγχους ταυτότητας και ασφάλειας, οι συναλλαγές Google Pay συγκρίνονται κυρίως με επιτυχία με συναλλαγές μόνο με κάρτα. Το Google Pay θα εξοικονομήσει χρόνο από τους πελάτες σας στην αναζήτηση των καρτών. Αντίθετα, μπορούν να χρησιμοποιήσουν τη συσκευή τους και να πληρώσουν γρήγορα. Προσκαλέστε τους κοντινούς πελάτες σας με ελκυστικές προσφορές και στείλτε τους υπενθυμίσεις σε πραγματικό χρόνο για να χρησιμοποιούν κουπόνια, δωροκάρτες και άλλες προσφορές όταν επισκέπτονται.

Επιπλέον, η τεχνολογία Smart Tap της Google διευκολύνει τους πελάτες να στοιβάζουν πόντους αφοσίωσης και ανταμοιβές κρατώντας τα smartphone τους σε ένα τερματικό σημείου πώλησης NFC. Επιπλέον, δίνει τη δυνατότητα στους πελάτες να αποθηκεύουν δωροκάρτες, προσφορές και πόντους επιβράβευσης σε ένα μόνο μέρος για να διευκολύνουν τη μεγαλύτερη αφοσίωση.

  Πώς να χρησιμοποιήσετε και να προσαρμόσετε τον δρομέα στο iPad σας

Clover Go

Φέρτε την επιχείρησή σας στους πελάτες, είτε σε εργοτάξιο είτε σε αγορά αγροτών. Χρησιμοποιήστε το Clover Go εφαρμογή και τη φορητή συσκευή ανάγνωσης καρτών της οπουδήποτε και πληρώνεστε. Και τα δύο είναι εύκολα στη χρήση και σας προσφέρουν τη δύναμη του POS οπουδήποτε με σύνδεση κινητής τηλεφωνίας ή Wi-Fi.

Μπορείτε να αντιστοιχίσετε τη συσκευή ανάγνωσης πιστωτικών καρτών με την εφαρμογή Go, ώστε το τηλέφωνό σας να δέχεται, να βυθίζει, να σύρει ή να πραγματοποιεί ανεπαφικές πληρωμές με χαμηλότερες χρεώσεις. Οποιοσδήποτε μπορεί να κατεβάσει, να εγκαταστήσει και να χρησιμοποιήσει αυτήν την εφαρμογή εύκολα και να πληρωθεί σε χρόνο μηδέν. Αυτή η εφαρμογή λειτουργεί με όλα τα κορυφαία λειτουργικά συστήματα ανεξαρτήτως τύπου τηλεφώνου.

Συγχρονίστε τα πάντα στον Πίνακα ελέγχου Clover και παραμείνετε στην κορυφή του παιχνιδιού σας. Επιπλέον, μπορείτε να ορίσετε εκπτώσεις, φορολογικά τέλη, συμβουλές και άλλα χρήσιμα πράγματα απευθείας χρησιμοποιώντας τον πίνακα εργαλείων POS που είναι προσβάσιμος μέσω του τηλεφώνου σας. Μπορείτε επίσης να δείτε όλο το ιστορικό συναλλαγών σας, συμπεριλαμβανομένων των ολοκληρωμένων, ανοιχτών και εκκρεμών συναλλαγών που πραγματοποιήθηκαν στο κινητό σας, σε άλλη συσκευή/σύστημα Clover ή συσκευή ανάγνωσης καρτών.

  • Αποδεχτείτε ανεπαφικές πληρωμές, σύρετε και τσιπ, συμπεριλαμβανομένων των Apple Pay, Samsung Pay και Google Pay.
  • Ασφάλεια δεδομένων μέσω του Clover Security Plus
  • Συνδεσιμότητα με Bluetooth και micro-USB για φόρτιση
  • Η διάρκεια ζωής της μπαταρίας είναι περίπου 160 dip, 130 ανέπαφες ή 160 swipe συναλλαγές ανά φόρτιση
  • Οι συμβατές συσκευές είναι iOS 10 και Android 4.4 και νεότερες εκδόσεις

Η τιμολόγηση του Clover Go ξεκινά από 49 $ ανά μήνα.

τετράγωνο

Αποκτήστε έναν απλό τρόπο ανεπαφικών πληρωμών και πληρωμών με κάρτα χρησιμοποιώντας τετράγωνο. Υποστηρίζει κάρτες ανέπαφων (NFC), Google pay, Apple Pay και κάρτες chip. Μπορείτε επίσης να συνδεθείτε ασύρματα για να δέχεστε χρεωστικές και πιστωτικές κάρτες και να πληρώνεστε απευθείας στον τραπεζικό σας λογαριασμό πιο γρήγορα.

Εάν έχετε Square, οι πελάτες σας δεν θα χρειαστεί να παράγουν μετρητά για να πραγματοποιήσουν πληρωμές. Μπορούν απλώς να κρατούν τις ανέπαφες κάρτες ή τις συσκευές τους πιο κοντά στη συσκευή ανάγνωσης NFC και να ενεργοποιούν μια ανέπαφη και γρήγορη πληρωμή. Μπορείτε επίσης να το συνδέσετε στη συσκευή σας Android ή Apple μέσω Bluetooth LE χωρίς υποδοχή ακουστικών.

Επιπλέον, το Square προσφέρει μια διαισθητική και γρήγορη εμπειρία ολοκλήρωσης αγοράς, αναφορές σε πραγματικό χρόνο και απόθεμα για τη λήψη έξυπνων επιχειρηματικών αποφάσεων. Μπορείτε επίσης να προσθέσετε εύκολα μέλη ομάδας και συσκευές με την ανάπτυξή σας και να διατηρήσετε τις πωλήσεις σας συγχρονισμένες με τον μοναδικό σας λογαριασμό.

Πληρωθείτε γρήγορα με το Square Reader μέσω τσιπ ή ανεπαφικών πληρωμών. Αυτή η λύση είναι ένας από τους ταχύτερους τρόπους πραγματοποίησης πληρωμών για την επεξεργασία καρτών chip. Διαθέτει επίσης μια ισχυρή μπαταρία για να μπορείτε να φορτίζετε πιο γρήγορα και να λαμβάνετε πληρωμές κάθε μέρα. Επιπλέον, τοποθετήστε το Square Reader σας με ασφάλεια στο smartphone σας με μια θήκη Otterbox universe συμβατή με το iPhone XR.

Τετραγωνικές χρεώσεις με ποσοστό 2,6% + 10 σεντς για κάθε πάτημα ή βουτιά για Mastercard, Visa, Amex και Discover. Ο αναγνώστης NFC κοστίζει 49 $.

Ταινία

Ταινία προσφέρει προ-πιστοποιημένες συσκευές ανάγνωσης καρτών που είναι εύχρηστες. Μπορείτε επίσης να ρυθμίσετε τον αναγνώστη σας με μερικά κλικ ή να ανατρέξετε στην τεκμηρίωσή του για να το κάνετε.

Το Stripe Terminal είναι συμβατό μόνο με συσκευές ανάγνωσης καρτών της Stripe, γεγονός που εξασφαλίζει πιο ασφαλείς συναλλαγές με ενημερωμένους αναγνώστες και κρυπτογράφηση από άκρο σε άκρο. Έρχεται επίσης με ένα εργαλείο απομακρυσμένης διαχείρισης για τη ρύθμιση και τη διαχείριση αυτών των πραγμάτων.

Οι συσκευές ανάγνωσης καρτών της Stripe είναι πολλές:

  • Stripe Reader M2
  • Verifone P400
  • BBPOS Chipper 2X BT
  • BBPOS WisePOS E
  • BBPOS WisePad 3

Σε περίπτωση που δεν έχετε συσκευή ανάγνωσης καρτών, παραγγείλτε την από τον Πίνακα ελέγχου για να τη λάβετε στην τοποθεσία που προτιμάτε. Μπορείτε επίσης να ενεργοποιήσετε τους συνδεδεμένους λογαριασμούς και να λαμβάνετε αξεσουάρ και αναγνώστες στην τοποθεσία της επιχείρησής σας.

Εάν αισθάνεστε μπερδεμένοι σχετικά με την επιλογή ενός αναγνώστη, μπορείτε να σχεδιάσετε την ενσωμάτωσή σας έτσι ώστε να επιλέξετε τη σωστή συσκευή ανάγνωσης καρτών που μπορεί να λειτουργήσει άψογα με τα φυσικά συστήματα πωλήσεων και τις εφαρμογές σας. Πριν από την επεξεργασία των πληρωμών, συνδέστε μια συσκευή ανάγνωσης τερματικού απευθείας στην εφαρμογή σημείου πώλησης μέσω ενός SDK τερματικού.

Συμπέρασμα 💸

Αγκαλιάστε τον μεταβαλλόμενο τρόπο πληρωμής και πληρώνεστε χρησιμοποιώντας πληρωμές NFC. Οι προαναφερθείσες πλατφόρμες NFC είναι όλες εξαιρετικές. Ως εκ τούτου, μπορείτε να επιλέξετε αυτό που σας εξυπηρετεί καλύτερα με βάση τον τύπο της επιχείρησής σας και άλλες προτιμήσεις.

Μπορείτε επίσης να δείτε μερικές από αυτές τις λύσεις επεξεργασίας πληρωμών.