Πώς να επαναφέρετε τις εργοστασιακές ρυθμίσεις του Chromecast δεύτερης γενιάς


Το Chromecast δεύτερης γενιάς διαφέρει από την πρώτη γενιά με πολλούς τρόπους και μία από τις σημαντικότερες διαφορές έγκειται στα σχέδιά του. Το Chromecast δεύτερης γενιάς έχει μια πιο σταθερή βελτιωμένη εμφάνιση, αλλά αν κάνετε αναβάθμιση από την πρώτη γενιά στη δεύτερη, το μόνο πράγμα που θα παρατηρήσετε αμέσως είναι ότι λείπει ένα συγκεκριμένο κουμπί στη νέα συσκευή. Το κουμπί, που υπάρχει σε συσκευές πρώτης γενιάς, επέτρεπε στους χρήστες να επαναφέρουν μη αυτόματα τη συσκευή τους στις εργοστασιακές ρυθμίσεις. Μπορείτε να φανταστείτε πόσο σημαντικό ήταν. Καθώς δεν είναι πλέον μέρος της συσκευής δεύτερης γενιάς, ίσως αναρωτιέστε πώς μπορείτε να κάνετε επανεκκίνηση ή επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων του Chromecast δεύτερης γενιάς. Να πώς.

  Πώς να απενεργοποιήσετε τη σύνδεση στο Google Apps στο Chrome 69

Υποθέτουμε ότι έχετε ρυθμίσει πλήρως το Chromecast. Το Chromecast δεύτερης γενιάς απαιτεί να έχετε εγκατεστημένη την επίσημη εφαρμογή Chromecast στον επιτραπέζιο υπολογιστή ή στην κινητή συσκευή σας προκειμένου να τη ρυθμίσετε, επομένως υποθέτουμε ότι έχετε εγκαταστήσει την εφαρμογή είτε σε επιτραπέζιο υπολογιστή είτε σε φορητή συσκευή. Η εφαρμογή είναι ο τρόπος με τον οποίο θα επαναφέρετε εργοστασιακά τη συσκευή.

Επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων Chromecast – Επιτραπέζιος υπολογιστής

Στην επιφάνεια εργασίας σας, ανοίξτε την εφαρμογή Chromecast και περιμένετε να φορτώσει τη συσκευή σας. Κάντε κλικ στο κουμπί Ρυθμίσεις και κάντε κύλιση προς τα κάτω πέρα ​​από το όνομα, το δίκτυο και τις ρυθμίσεις γλώσσας και τοποθεσίας. Θα δείτε δύο κουμπιά. Επανεκκινήστε το Chromecast και επαναφέρετε τις εργοστασιακές ρυθμίσεις του Chromecast. Κάντε κλικ στο κουμπί επαναφοράς εργοστασιακών ρυθμίσεων για να επαναφέρετε τη συσκευή από την επιφάνεια εργασίας σας.

  Πώς να επιλέξετε και να κλείσετε πολλές καρτέλες Chrome ή Firefox ταυτόχρονα

Επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων Chromecast – Κινητό

Εάν έχετε ρυθμίσει το Chromecast χρησιμοποιώντας συσκευή iOS ή Android, ανοίξτε την εφαρμογή Chromecast στην εν λόγω συσκευή και επιλέξτε το Chromecast σας από την καρτέλα Συσκευές. Πατήστε το κουμπί περισσότερες επιλογές στο επάνω μέρος της συσκευής και επιλέξτε «Ρυθμίσεις συσκευής» από το μενού. Στη σελίδα ρυθμίσεων, πατήστε το κουμπί περισσότερες επιλογές στην επάνω δεξιά γωνία αυτής της σελίδας και θα εμφανιστεί ένα αναδυόμενο μενού. Το μενού θα έχει επιλογές για επανεκκίνηση και επαναφορά της συσκευής.

Μόλις επαναφέρετε τις εργοστασιακές ρυθμίσεις του Chromecast, θα πρέπει να το ρυθμίσετε ξανά. Η επιλογή επανεκκίνησης απλώς επανεκκινεί τη συσκευή σας και δεν απαιτεί να την ρυθμίσετε ξανά από την αρχή.

  Πώς να σχεδιάσετε στο Διαδίκτυο χρησιμοποιώντας την εφαρμογή Google Chrome Canvas