Πώς να δημιουργήσετε ένα νήμα στο Twitter

Ένα νήμα Twitter είναι ένα σύνολο από tweets από τον ίδιο χρήστη, αριθμημένα και συνδεδεμένα το ένα μετά το άλλο. Είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να επεκταθείτε σε ένα θέμα που δεν μπορεί να γραφτεί με 280 χαρακτήρες ή λιγότερους. Δείτε πώς να δημιουργήσετε ένα νήμα στο Twitter.

Γιατί να δημιουργήσετε ένα νήμα στο Twitter;

Τα νήματα του Twitter είναι μια επίσημη και εξελιγμένη μορφή tweetstorms. Τα tweetstorms είναι συνήθως μια μεγάλη σειρά αριθμημένων tweet που αποστέλλονται ως απαντήσεις στο αρχικό tweet.

Αλλά ο ορισμός του tweetstorm είναι αρκετά χαλαρός. Ακόμα κι αν ένας χρήστης κάνει tweet πολλές φορές το ένα μετά το άλλο, χωρίς να απαντήσει στο αρχικό tweet, εξακολουθεί να θεωρείται tweetstorm.

Ένα νήμα Twitter μπορεί να χρησιμοποιηθεί με πολλούς τρόπους. Ο πρώτος τρόπος που μπορεί να χρησιμοποιηθεί είναι ως επεξηγητής για ένα περίπλοκο θέμα. Οι επωνυμίες χρησιμοποιούν νήματα Twitter για να μιλήσουν για νέες δυνατότητες σε μια ενημέρωση.

1: Ποιο είναι το προϊόν τεχνολογίας ή το gadget που χρησιμοποιήσατε λιγότερο κατά τη διάρκεια του lockdown;

Διαπιστώνω ότι χρησιμοποιώ το Apple Watch μου μόνο όταν πηγαίνω μια βόλτα στη βεράντα το βράδυ. Τον υπόλοιπο χρόνο είναι απλώς κάθεται στο γραφείο.

  Πώς να αλλάξετε το όνομα χρήστη και το εμφανιζόμενο όνομα στο Twitter από οποιαδήποτε συσκευή

— Khamosh Pathak (@pixeldetective) 30 Απριλίου 2020

Μία από τις περιπτώσεις καλύτερης χρήσης για τα νήματα του Twitter (και κάτι που συνδέει περισσότερο το κοινό του Twitter) είναι η χρήση του στην αφήγηση.

3: Ποια είναι μια νέα ή εκπληκτική τεχνολογική συνήθεια που έχετε αναπτύξει κατά τη διάρκεια του lockdown;

Έχω πάει πίσω βαθιά στο RSS και στο Twitter. Δοκιμάζω νέες εφαρμογές και υπηρεσίες RSS (@feedbin μέσω @prawnay).

— Khamosh Pathak (@pixeldetective) 30 Απριλίου 2020

Μπορείτε να αναλύσετε μια ιστορία ή μια εμπειρία σε ψήγματα 280 χαρακτήρων και να δημιουργήσετε ένα νήμα στο Twitter. Είναι πολύ πιο πιθανό να κερδίσετε έλξη και κοινό. Για πολλούς ανθρώπους, αυτή είναι μια καλύτερη εναλλακτική από τη δημοσίευση ενός ιστολογίου, ειδικά αν δεν είναι μια συνηθισμένη υπόθεση.

Εάν σκοπεύετε να δημιουργήσετε ένα tweetstorm, είναι τώρα καλύτερο να χρησιμοποιήσετε την ενσωματωμένη λειτουργία του Twitter για τη δημιουργία πολλαπλών tweet.

Πώς να δημιουργήσετε ένα νήμα στο Twitter

Η δυνατότητα Twitter threads είναι ενσωματωμένη σε όλα τα προϊόντα Twitter. Θα το βρείτε στο Ιστοσελίδα Twitter, iPhone και Εφαρμογή iPad, και το Εφαρμογή Android επισης.

Για να ξεκινήσετε, ανοίξτε το Twitter στην πλατφόρμα της επιλογής σας και επιλέξτε το κουμπί Tweet. Εάν χρησιμοποιείτε τον ιστότοπο, θα τον βρείτε στην αριστερή πλαϊνή γραμμή. Εάν χρησιμοποιείτε μια εφαρμογή για κινητά, θα βρίσκεται στην κάτω δεξιά γωνία της γραμμής χρόνου.

  Πώς να ηχογραφήσετε και να στείλετε ένα φωνητικό tweet στην εφαρμογή Twitter

Τώρα, θα εμφανιστεί η γνωστή διεπαφή σύνθεσης tweet.

Ξεκινήστε να γράφετε το πρώτο σας tweet. Εάν δημιουργείτε ένα tweetstorm ή ένα μακρύ νήμα, είναι καλύτερο να αριθμήσετε τα tweet σας (1/5 ή μόνο 1, 2 κ.λπ.) έτσι ώστε οι άνθρωποι να γνωρίζουν πού βρίσκονται στο νήμα.

Αφού γράψετε το πρώτο σας tweet, μην πατήσετε ακόμα το κουμπί “Tweet”. Αντίθετα, πατήστε το κουμπί Συν (+).

Θα δείτε τώρα ένα νέο κενό πλαίσιο tweet. Εδώ, πληκτρολογήστε το δεύτερο tweet σας και πατήστε ξανά το κουμπί Συν (+) για να προσθέσετε άλλο ένα tweet στο νήμα.

Επαναλάβετε αυτή τη διαδικασία μέχρι να γράψετε όλα τα tweets (μην ανησυχείτε, μπορείτε να προσθέσετε περισσότερα tweets στο νήμα αργότερα). Μπορείτε να κάνετε σάρωση ή κύλιση προς τα πάνω και να πατήσετε σε ένα προηγούμενο tweet για να το επεξεργαστείτε.

Μόλις τελειώσετε, πατήστε ή κάντε κλικ στο κουμπί “Tweet All”.

Το νήμα σας στο Twitter θα δημοσιευτεί.

Πώς να ξεκινήσετε ένα νήμα Twitter για ένα δημοσιευμένο tweet

Μπορείτε να επιστρέψετε και να προσθέσετε επιπλέον tweets σε ένα νήμα Twitter ανά πάσα στιγμή, αλλά μόνο από την εφαρμογή για κινητά για iPhone, iPad, ή Android. Απλώς πλοηγηθείτε σε ένα δημοσιευμένο νήμα Twitter και μεταβείτε στο τελευταίο tweet. Εδώ, πατήστε το κουμπί “Προσθήκη άλλου Tweet”.

Αυτό θα σας μεταφέρει στο πλαίσιο σύνθεσης Tweet, που συνδέεται με τα προηγούμενα tweets.

Υπάρχει επίσης μια συντόμευση για γρήγορη απάντηση στο πιο πρόσφατα δημοσιευμένο tweet σας. Αυτή η δυνατότητα σάς δίνει περισσότερο έλεγχο και ελευθερία στη δημιουργία του νήματος σας στο Twitter.

  Πώς να αφαιρέσετε τις τάσεις από το Twitter

Ας υποθέσουμε ότι δεν θέλετε να δημοσιεύετε όλα τα tweets μαζί. Μπορείτε να δημοσιεύσετε ένα tweet, να επιστρέψετε μετά από λίγο και να προσθέσετε ένα ακόμη (καθώς λαμβάνετε περισσότερα δεδομένα ή νέα).

Για να το κάνετε αυτό γρήγορα, πατήστε το κουμπί Tweet από την Αρχική οθόνη ή την εφαρμογή Twitter. Όταν δείτε το κενό πλαίσιο σύνθεσης, απλώς σύρετε προς τα κάτω. Αυτό θα σας δείξει το πιο πρόσφατο tweet σας.

Εάν θέλετε να συνδέσετε το tweet ως απάντηση στο προηγούμενο tweet σας, απλώς πατήστε το κουμπί “Συνέχεια νήματος”. Μπορείτε επίσης να επιλέξετε ένα διαφορετικό tweet για να συνδεθείτε πατώντας στο κουμπί μενού με τις τρεις κουκκίδες.

Από εδώ, μπορείτε να επιλέξετε ένα άλλο από τα πρόσφατα tweet σας.

Για να αποσυνδέσετε το νέο tweet, μπορείτε να πατήσετε το κουμπί “Κατάργηση”.

Μόλις τελειώσετε, πατήστε το κουμπί “Tweet” για να δημοσιεύσετε το tweet.

Αν σας αρέσει να δημοσιεύετε νήματα Twitter αλλά δεν σας αρέσει να τα διαβάζετε στη διεπαφή Twitter, δοκιμάστε να χρησιμοποιήσετε το Εφαρμογή ανάγνωσης νημάτων για να επεκτείνετε και να μετατρέψετε τα νήματα του Twitter σε αναρτήσεις ιστολογίου.

Νέος στο Twitter; Δείτε πώς μπορείτε να προσθέσετε σελιδοδείκτες στα Tweets για να τα αποθηκεύσετε για αργότερα, να αποκρύψετε τις απαντήσεις του Twitter, ακόμη και να δημιουργήσετε λίστες Twitter για πολλά θέματα και να τα καρφιτσώσετε στο χρονολόγιό σας, διευκολύνοντας την πρόσβαση σε αυτά.