Πώς να εξαργυρώσετε μια δωροκάρτα Xbox One, PlayStation 4 ή Nintendo Switch

Εάν είστε μανιώδης παίκτης, υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να έχετε μια δωροκάρτα για την κονσόλα σας για τις γιορτές ή ως δώρο. Το να μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτήν τη δωροκάρτα δεν απαιτεί πολλή δουλειά, ανεξάρτητα από την πλατφόρμα σας.

Οι δωροκάρτες δίνουν στην οικογένειά σας κάτι να τυλίξει ή να κολλήσει μέσα σε μια ξεκαρδιστική κάρτα. Οι δωροκάρτες είναι διαθέσιμες για συγκεκριμένα παιχνίδια, περιεχόμενο με δυνατότητα λήψης, online multiplayer ή εξίσου μετρητά για κάθε ένα από τα ψηφιακά καταστήματα. Στη συνέχεια, θα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτά τα χρήματα από δωροκάρτες για να αγοράσετε παιχνίδια και άλλο περιεχόμενο ανά πάσα στιγμή.

Πώς να εξαργυρώσετε μια δωροκάρτα Xbox One

Πιάστε ένα νόμισμα, συνδετήρα ή άλλο κομμάτι μετάλλου για να χαράξετε την επίστρωση από το πίσω μέρος της δωροκάρτας. Στη συνέχεια, μεταβείτε στο Xbox One και ανοίξτε το Microsoft Store.

  Πώς να δημιουργήσετε διαγώνιο κείμενο στο Word

Στη συνέχεια, πλοηγηθείτε προς τα κάτω με το αριστερό μοχλό του ελεγκτή και επιλέξτε «Εξαργύρωση κωδικού».

Εισαγάγετε τον 25ψήφιο κωδικό από τη δωροκάρτα και, στη συνέχεια, επιλέξτε «Επόμενο».

Αυτό είναι! Θα ξεκινήσει η λήψη του παιχνιδιού ή άλλου περιεχομένου σας ή τα χρήματά σας θα είναι διαθέσιμα στον λογαριασμό σας στο Microsoft Store.

Πώς να εξαργυρώσετε μια δωροκάρτα PlayStation Network

Η εξαργύρωση μιας δωροκάρτας εξακολουθεί να είναι εύκολη σαν πίτα, αν η Sony φτιάξει την κονσόλα σας. Ξεκινήστε ξύνοντας την επίστρωση από το πίσω μέρος της δωροκάρτας. Στη συνέχεια, ξεκινήστε το PS4 και ανοίξτε το PlayStation Store.

  Λήψη στιγμιότυπων οθόνης και εγγραφή εκπομπών οθόνης

Στη συνέχεια, μετακινηθείτε προς τα κάτω στο αριστερό μενού και επιλέξτε “Εξαργύρωση κωδικών”.

Εισαγάγετε τον 12ψήφιο κωδικό από τη δωροκάρτα και, στη συνέχεια, επιλέξτε «Συνέχεια».

Αυτό είναι! Το περιεχόμενό σας θα είναι έτοιμο για λήψη ή τα χρήματά σας θα είναι διαθέσιμα στον λογαριασμό σας στο PlayStation Network.

Πώς να εξαργυρώσετε μια δωροκάρτα Nintendo eShop

Το Nintendo Switch είναι φανταστικό γιατί μπορείτε να το μεταφέρετε οπουδήποτε, αλλά αν προσθέτετε μια δωροκάρτα στον λογαριασμό σας, θα πρέπει να βρίσκεστε κάπου που να διαθέτει Wi-Fi. Αφού γίνει αυτό, μπορείτε να ξύσετε την επίστρωση από το πίσω μέρος της δωροκάρτας. Στη συνέχεια, ανοίξτε το Nintendo eShop στο Switch σας.

  Πώς να προστατέψετε το Smarthome σας από επίθεση

Στη συνέχεια, μετακινηθείτε προς τα κάτω στο αριστερό μενού μέχρι να φτάσετε στο “Enter Code”.

Εισαγάγετε τον 16ψήφιο κωδικό από τη δωροκάρτα και, στη συνέχεια, επιλέξτε “OK”.

Αυτό είναι! Το παιχνίδι σας ή άλλα μέσα θα ξεκινήσουν τη λήψη ή τα χρήματά σας θα είναι έτοιμα για χρήση στον λογαριασμό σας στο eShop.

Σημείωση συντάκτη: Όλοι οι κωδικοί που χρησιμοποιούνται σε αυτό το άρθρο είναι ψεύτικοι, επομένως μην χάνετε το χρόνο σας προσπαθώντας να τους χρησιμοποιήσετε. ?