Λήψη στιγμιότυπων οθόνης και εγγραφή εκπομπών οθόνης

Για πολλούς χρήστες των Windows, η λήψη στιγμιότυπων οθόνης είναι μια δραστηριότητα που εκτελείται πολλές φορές την ημέρα. Εάν η εργασία σας περιλαμβάνει οπτική αναπαράσταση ιδεών στους πελάτες σας ή χρειάζεται συνεχώς να παρέχετε οπτική βοήθεια στους πελάτες μέσω του Διαδικτύου, τότε ένα εργαλείο στιγμιότυπων οθόνης παρέχει μια οριστική λύση για να ολοκληρώσετε αυτήν την εργασία. Ευτυχώς, υπάρχουν πολλές εφαρμογές Windows που σας επιτρέπουν να καταγράφετε και να αποθηκεύετε τη δραστηριότητα της οθόνης ανά πάσα στιγμή, αλλά εάν χρειάζεστε ένα εργαλείο που σας επιτρέπει να τραβάτε στιγμιότυπα οθόνης και να καταγράφετε εκπομπές οθόνης, σχολιάστε τα αμέσως και μοιραστείτε τα στο διαδίκτυο με τον απλούστερο τρόπο, τότε Το TinyTake μπορεί να είναι αυτό που ψάχνετε. Η εφαρμογή έχει αναπτυχθεί από την MangoApps και διαθέτει πολλές εξαιρετικές δυνατότητες που βελτιστοποιούν την εμπειρία κοινής χρήσης στιγμιότυπων οθόνης.

Το TinyTake εκτελείται στο δίσκο συστήματος και κάθεται ήσυχα εκεί για να αποφύγει οποιαδήποτε διακοπή στη ροή εργασίας σας, έτοιμο για την κλήση σας όποτε θέλετε να τραβήξετε ένα νέο στιγμιότυπο οθόνης ή να καταγράψετε τη δραστηριότητα στην οθόνη σε πραγματικό χρόνο. Η εφαρμογή μπορεί να λειτουργήσει χωρίς καμία εγγραφή, αλλά για τη χρήση της δυνατότητας κοινής χρήσης η εγγραφή είναι υποχρεωτική.

  Πώς να τραβήξετε καλές φωτογραφίες RAW

Όταν κάνετε κλικ στο εικονίδιο του δίσκου συστήματος, εμφανίζεται μια λίστα με τις λειτουργίες λήψης που υποστηρίζει η εφαρμογή. Μπορείτε να καταγράψετε μια συγκεκριμένη περιοχή, ένα πλήρες παράθυρο ή ακόμα και σε πλήρη οθόνη. Ομοίως, στο μπροστινό μέρος της εκπομπής οθόνης, μπορείτε να τραβήξετε ένα βίντεο από μια συγκεκριμένη περιοχή στην οθόνη σας ή να εγγράψετε ένα από την κάμερα web του υπολογιστή σας. Το TinyTake σάς επιτρέπει ακόμη και να μοιράζεστε υπάρχουσες εικόνες που είναι ήδη αποθηκευμένες στον υπολογιστή σας με άλλους άμεσα, είτε μεμονωμένα είτε μαζικά.

Η ίδια η διαδικασία λήψης στιγμιότυπου οθόνης είναι το πιο εύκολο πράγμα για το TinyTake. Ας υποθέσουμε ότι πρέπει να αποθηκεύσετε μια συγκεκριμένη περιοχή, μπορείτε να ορίσετε αυτήν την επιλογή από το μενού περιβάλλοντος ή πατώντας το αντίστοιχο πλήκτρο πρόσβασης και να περιγράψετε την απαιτούμενη περιοχή. Το TinyTake εμφανίζει τις μετρήσεις πλάτους και ύψους για την περιοχή που περιγράφετε.

  Το Remo MORE είναι ένα λαμπρό εργαλείο βελτιστοποίησης για επιτραπέζιους υπολογιστές και φορητές συσκευές για Noobs

Μόλις τραβήξετε το στιγμιότυπο οθόνης, θα εμφανιστεί ένα παράθυρο προεπισκόπησης. Μπορείτε να επιλέξετε να το επαναλάβετε, να το σχολιάσετε ή απλώς να το ανεβάσετε ως έχει στο MangoApps cloud. Όταν το κάνετε, ένας σύνδεσμος της εικόνας αντιγράφεται αυτόματα στο πρόχειρο, επιτρέποντάς σας να τη μοιραστείτε. Μπορείτε επίσης να στείλετε email την εικόνα απευθείας από την εφαρμογή κάνοντας κλικ στο εικονίδιο email επάνω δεξιά.

Το δεύτερο σημαντικό πλεονέκτημα του TinyTake είναι η ικανότητά του να καταγράφει και να αποθηκεύει εκπομπές οθόνης οποιασδήποτε δραστηριότητας στην οθόνη. Αυτό μπορεί να επιτευχθεί επιλέγοντας πρώτα την περιοχή που θέλετε να εγγράψετε σχεδιάζοντας πάνω της, από την οποία αρχίζει η καταγραφή δραστηριοτήτων εντός αυτής της περιοχής. Μπορείτε επίσης να διακόψετε και να συνεχίσετε την εγγραφή ανά πάσα στιγμή και να κάνετε κλικ στο Διακοπή για να αποθηκεύσετε την τελική έξοδο.

  Τρόπος προσαρμογής του παραθύρου ανάγνωσης στο Outlook

Ένα άλλο εξαιρετικό χαρακτηριστικό είναι η επιλογή Bulk Share που σας επιτρέπει να στέλνετε πολλές εικόνες σε άλλους με μία κίνηση. Απλώς κάντε κλικ στο Μαζική κοινή χρήση από το μενού περιβάλλοντος και σύρετε και αποθέστε τα απαιτούμενα στοιχεία στο παράθυρο που εμφανίζεται. Στη συνέχεια, το TinyTake ανεβάζει αυτά τα αρχεία στο MangoApps, επιτρέποντάς σας να τα στείλετε σε όποιον θέλετε.

Και μόλις άρχισα να ξύνω την επιφάνεια εδώ, επειδή το TinyTake έχει πολλά πρόσθετα υπέροχα χαρακτηριστικά που πρέπει να δοκιμάσετε. Μπορείτε να κατεβάσετε την εφαρμογή δωρεάν μέσω του παρακάτω συνδέσμου. Λειτουργεί σε Windows XP, Windows Vista, Windows 7 και Windows 8.

Κατεβάστε το TinyTake