Πώς να εξαεριστείτε με ασφάλεια ανάμεσά μας

Η τρέλα για τα διαδικτυακά παιχνίδια ήταν υψηλή από τότε που ανέλαβε η τεχνολογία. Πολλά παιχνίδια κυκλοφορούν στην αγορά για να προσελκύσουν χιλιάδες ανθρώπους.

Το Among Us ήταν ένα τέτοιο παιχνίδι που μπορούσε να τραβήξει την προσοχή ενός μεγάλου κοινού και να δημιουργήσει χώρο στις καρδιές όλων των λάτρεις του παιχνιδιού. Αυτό το άρθρο εστιάζει σε όλα τα κρίσιμα χαρακτηριστικά του παιχνιδιού που κρατούν τους παίκτες κολλημένους σε αυτό για ώρες.

Σχετικά με το Μεταξύ μας

Μεταξύ μας είναι ένα διαδικτυακό μυστικό παιχνίδι επιστημονικής φαντασίας για πολλούς παίκτες ή κοινωνικής έκπτωσης που δημιουργήθηκε από την Innersloth. Λειτουργεί με τον κινητήρα Unity Game Engine. Αρχικά κυκλοφόρησε για την Google Android και iOS στις 15 Ιουνίου 2018 και κυκλοφόρησε αργότερα Ατμός στις 18 Αυγούστου 2018.

Μια κυκλοφορία του Nintendo Switch κυκλοφόρησε μεταξύ 12 και 15 Δεκεμβρίου 2020. Υπάρχει στο Nintendo eShop της κονσόλας.

Το παιχνίδι τοποθετείται σε τέσσερις τοποθεσίες: ένα διαστημόπλοιο πάνω από τη βάση της γης, ένα θεμέλιο πλανήτη και ένα αερόπλοιο με θέμα τον Henry Stickmin. Τα μέλη του πληρώματος περιλαμβάνουν έως και τρεις απατεώνες που πρέπει να σαμποτάρουν το πλοίο/βάση και να σκοτώσουν την ομάδα.

Τα μέλη του πληρώματος πρέπει να κάνουν τις δουλειές που έχουν επιλέξει, να αναφέρουν τα πτώματα άλλων μελών του πληρώματος που έχουν αφανιστεί και να ξεκινήσουν έκτακτες συναντήσεις εάν δουν κάποιον άλλο παίκτη να κάνει κάτι ενοχοποιητικό ή ύποπτο.

Το Among Us αρχικά περιστρεφόταν γύρω από ένα σκηνικό με θέμα το διάστημα όπου οι παίκτες έμοιαζαν με μικροσκοπικά κινούμενα σχέδια. Κάθε παίκτης μπορεί να επιλέξει έναν από τους δύο ρόλους, δηλαδή ένα μέλος του πληρώματος ή τον απατεώνα.

Οι αποτεφρώσεις εργάζονται για τον εντοπισμό και την εξάλειψη των απατεώνων ενώ ολοκληρώνουν τα καθήκοντα που τους έχουν ανατεθεί. Οι απατεώνες, από την άλλη πλευρά, σαμποτάρουν την αποστολή των συναδέλφων του πληρώματος σκοτώνοντάς τους ή προκαλώντας κάποια καταστροφή.

Μέχρι το 2020, το Among Us θεωρούνταν ένα πλήρες παιχνίδι από την Innersloth. Στις 11 Ιουνίου 2020, το SEGNO HQ και το Polus Maps κυκλοφόρησαν χωρίς κόστος για τους χρήστες Windows και Android/ iOS/ iPadOS για να φιλοξενήσουν τα παιχνίδια τους.

Η δημοτικότητα του παιχνιδιού αυξήθηκε καθώς οι τηλεοπτικές σειρές και οι YouTubers άρχισαν να παίζουν το παιχνίδι. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα την αυξημένη αποδοχή του παιχνιδιού το 2020.

Η εκρηκτική δημοτικότητα μεταξύ μας

Περισσότερο από 100 εκατομμύρια χρήστες κατέβασαν αυτό το παιχνίδι σε όλο τον κόσμο. Στα μέσα Σεπτεμβρίου 2021, ο αριθμός των ταυτόχρονων χρηστών αυξήθηκε κατά περισσότερο από 1 εκατομμύριο, κάτι που είναι τρελό. Αυτό δείχνει την αυξανόμενη δημοτικότητα και την τρέλα για το παιχνίδι. Οι χώρες όπως η Νότια Κορέα, η Βραζιλία, η Ινδονησία, η Ινδία και το Μεξικό, είναι οι πέντε κορυφαίες χώρες που ευθύνονται για αυτή τη σημαντική πρόοδο.

Το Among Us κατατάσσεται στην 3η θέση παγκοσμίως, κερδίζοντας δημοφιλή παιχνίδια όπως το League of Legends και το Fortnite.

Σύμφωνα με Twitchtracker, η ζωντανή ροή Ανάμεσά μας αυξάνει 29% τα Σαββατοκύριακα σε σύγκριση με τις καθημερινές. Το κοινό αυξάνεται επίσης κατά 6%.

Επιπλέον, πολλά μιμίδια σχετικά με το Among Us έχουν γίνει viral σε πλατφόρμες κοινωνικών μέσων όπως το Instagram, το Facebook, το Twitter κ.λπ. Η εισροή σύγχρονων χρηστών μπορεί να συνδεθεί με την αυξημένη κοινή χρήση και τη δημιουργία όλων αυτών των μιμιδίων.

  25 εκπληκτικές εικόνες για την επιφάνεια εργασίας σας

Με βάση μια έρευνα με την εταιρεία τάσεων της αγοράς SuperData Nielsen, το «Among Us» έχει συγκεντρώσει 1 δισεκατομμύριο παίκτες το 2020 αποκλειστικά. Το παιχνίδι είχε περίπου μισό δισεκατομμύριο μηνιαίους ενεργούς τελικούς χρήστες τον Νοέμβριο. Ακόμα πιο εκπληκτική είναι η επιτυχία του παιχνιδιού, το οποίο αναπτύχθηκε μέσα από μια ομάδα πολλών μόνο προγραμματιστών.

Τι είναι το Among Us Vent;

Πρέπει να έχετε ακούσει συχνά τους φίλους ή την οικογένειά σας να συζητούν για τους αεραγωγούς Ανάμεσά μας. Ήταν δημοφιλείς και δημιούργησαν έναν εύκολο δρόμο για να κρύβονται οι απατεώνες. Ας πάρουμε μια βαθύτερη εικόνα για αυτούς τους αεραγωγούς Ανάμεσά μας.

Στο Ανάμεσά μας, η εξαέρωση είναι μια ικανότητα που χρησιμοποιείται γενικά μόνο από ζωντανούς απατεώνες ή απατεώνες ως λύση για να ταξιδέψουν και να κρυφτούν στον χάρτη.

Το κουμπί εξαερισμού εμφανίζεται πάνω από την οθόνη εάν ο απατεώνας βρίσκεται κοντά σε αεραγωγό. Εάν κάνετε κλικ, ο απατεώνας μπορεί να φανεί να πηδά μέσα στον εξαερισμό.

Στο The Skeld και στο MIRA HQ, το συχνό κατέβασμα και ανύψωση του αγωγού είναι ορατά σε παίκτες που δεν φαίνονται. Ωστόσο, δεν μπορούν να εντοπίσουν τον παίκτη που εξαερίζει. Τα βέλη που κατευθύνονται προς τις κατευθύνσεις των αεραγωγών εμφανίζονται μόλις εισέλθετε στον εξαερισμό. Η απόκρυψη μέσα στους αεραγωγούς σταματάει και η δολοφονία του απατεώνα κρυώνει μέχρι να βγει τελικά.

Οι απατεώνες μπορούν επίσης να διασχίσουν λιμάνια. Ανάλογα με τις εναλλακτικές λύσεις του λόμπι, μπορούν να παραμείνουν στον αεραγωγό Ανάμεσά μας μόνο για περιορισμένο χρονικό διάστημα και στη συνέχεια να περιμένουν για κάποιο χρονικό διάστημα για να ανακτήσουν τη χωρητικότητα και τον χρόνο για να εισέλθουν σε έναν αεραγωγό. Όταν είσαι μέσα σε ένα αεραγωγό, δεν μπορείς να σκοτωθείς. Δεν θα μπορείτε να διασχίσετε τα ανοίγματα εξαερισμού εάν είναι ενεργό το “Comms Sabotaged”.

Ένας σύντροφος του πληρώματος μέσα σε ένα αεραγωγό εμποδίζει την είσοδο οποιουδήποτε απατεώνα μέσω του εξαερισμού. Οι παίκτες δεν μπορούν να εισέλθουν σε ένα άνοιγμα ανάμεσά μας μέχρι να ολοκληρώσουν την εργασία που τους έχει ανατεθεί. Εάν ένας απατεώνας εισέλθει σε μια θύρα συνδεδεμένη με κάποιον άλλο αγωγό που έχει ήδη καταληφθεί από έναν σύντροφο του πληρώματος, το βέλος που δείχνει προς αυτή την κατεύθυνση στρέφεται σε ένα Χ, υποδεικνύοντας ότι δεν μπορείτε να εισέλθετε στον εξαερισμό.

Επιπολαιότητες

  • Η λέξη “εξαερισμός” χρησιμοποιείται για να διευκρινίσει τη χρήση των αεραγωγών από τους παίκτες. Ο όρος αυτός χρησιμοποιήθηκε επίσημα στις πληροφορίες των Απατεώνων.
  • Όλοι οι αεραγωγοί Among Us είναι ήδη διασυνδεδεμένοι στα κεντρικά γραφεία της MIRA. Είναι ο μόνος χάρτης όπου οι απατεώνες μπορούν να ταξιδέψουν σε έναν αεραγωγό που δεν είναι διασυνδεδεμένος με άλλο εξαερισμό.
  • Όλοι οι αεραγωγοί δεν έχουν το ίδιο μέγεθος. Μερικά από αυτά είναι μεγαλύτερα ή μικρότερα από άλλα. Για παράδειγμα, ο αεραγωγός μέσα στο μπαλκόνι του MIRA HQ είναι ο μικρότερος από οποιονδήποτε άλλο εξαερισμό.
  • Οι οπές εξαερισμού στο Polus εμφανίζονται ως σκαμμένες τρύπες και χωρίζονται σε τέσσερα ξεχωριστά συστήματα.

Γιατί οι απατεώνες φεύγουν από ένα δωμάτιο;

Ο στόχος των απατεώνων είναι να φύγουν από το δωμάτιο αφού σκοτώσουν αρκετούς συναδέλφους του πληρώματος, έτσι ώστε ο συνολικός αριθμός των ζωντανών μελών του πληρώματος να γίνει ίσος με τον αριθμό των απατεώνων πριν ολοκληρώσουν όλες τις εργασίες.

Στους απατεώνες δίνεται μια ψεύτικη λίστα εργασιών για να μπερδευτούν καλά με τους συναδέλφους του πληρώματος και να διαφύγουν την ταυτοποίηση. Επιπλέον, οι απατεώνες μπορούν να κάνουν δολιοφθορά για να αναγκάσουν τους συντρόφους να εξαφανίσουν τα μέλη της ομάδας τους.

  Οριοθέτηση δεδομένων στήλης με χρήση διαστήματος, νέας γραμμής, άνω και κάτω τελείας, άνω τελείας

Μπορούν να δημιουργήσουν προβλήματα μεταξύ των μελών, ώστε να σκοτωθούν μεταξύ τους. Όχι μόνο αυτό, οι απατεώνες μπορούν επίσης να δελεάσουν τα μέλη του πληρώματος μακριά από πτώματα. Αφού φύγουν από το δωμάτιο, οι απατεώνες μπορούν να κερδίσουν το παιχνίδι με δύο τρόπους:

  • Συνεχής απομάκρυνση των συναδέλφων του πληρώματος καθώς φεύγουν, σκοτώνονται ή εκτινάσσονται. Αυτό θα πρέπει να συνεχιστεί έως ότου οι συνάδελφοι του πληρώματος δεν μπορούν να ψηφίσουν ως πλειοψηφία.
  • Εάν η θέσπιση του Κρίσιμου Σαμποτάζ δεν επιλυθεί με τον καιρό, οι απατεώνες διεκδικούν τη νίκη.

Οι απατεώνες εξαφανίζουν τους συντρόφους του πληρώματος σκοτώνοντάς τους κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού και χειραγωγώντας ή μπερδεύοντας τα άλλα μέλη του πληρώματος για να εκδιώξουν αθώους παίκτες. Τα μέλη του πληρώματος που φεύγουν, αποσυνδέονται ή κλωτσούνται από το παιχνίδι συμβάλλουν σε αυτόν τον στόχο των απατεώνων.

Λίστα χαρτών και αεραγωγών σε κάθε χάρτη

Τέσσερις χάρτες περιλαμβάνουν το Skeld, το Mira HQ, το Poulos και το Airship. Κάθε χάρτης έχει τα μοναδικά του χαρακτηριστικά, διαφορετικές αποστολές και ξεχωριστούς αεραγωγούς. Τα βασικά στοιχεία καθενός από αυτά συζητούνται ως εξής:

Skeld

Ο Skeld περιλάμβανε τέσσερα διαφορετικά σετ αεραγωγών που βρίσκονται ως:

  • Στον άνω και κάτω κινητήρα που συνδέει τον αντιδραστήρα.
  • Security, MedBay και Electric σε κυκλική περιοχή.
  • Τρεις αεραγωγοί στην καφετέρια, O2 Admins και επίσης ένας διάδρομος.
  • Οι ασπίδες και τα όπλα έχουν το καθένα έναν αεραγωγό που συνδέεται με το σύστημα πλοήγησης.

Δωμάτια μέσα στον χάρτη Skeld

  • Ηλεκτρικός
  • Καφετέρια
  • Αποθήκευση
  • διαχειριστής
  • Ασπίδες
  • Διαβιβάσεις
  • Όπλα
  • Αντιδραστήρας
  • Επάνω κινητήρας
  • Κάτω Κινητήρας
  • Ασφάλεια
  • Δευτέρα
  • Πλοήγηση

Mira HQ

Ο χάρτης Mira HQ είναι ένας εξαιρετικά συνδεδεμένος χάρτης όσον αφορά τους αεραγωγούς. Σε κάθε δωμάτιο, εμφανίζεται ένας αεραγωγός καθώς και κάθε αεραγωγός μπορεί να σας οδηγήσει όπου θέλετε.

Στο Mira HQ, υπάρχει μόνο μία οπτική εργασία, Υποβολή σάρωσης κατά τη διάρκεια του MedBay. Υπάρχουν κενά σκουπίδια, καθαροί αστεροειδείς και εργασίες prime shields που ολοκληρώνετε στο Mira HQ και δεν έχουν οπτικά στοιχεία. Το οξυγόνο, ο αντιδραστήρας, οι επικοινωνίες, τα φώτα και οι πόρτες υπονομεύονται στο αρχηγείο της Mira.

Σε αντίθεση με άλλα πακέτα χαρτών, το Mira HQ απαιτεί από τους παίκτες να εισάγουν PIN σε δύο ανεξάρτητες περιοχές του χάρτη για να λειτουργήσει ξανά. Σημειώστε ότι τα τζάμια του εργαστηρίου είναι υαλοπίνακες με μία στήριξη. Εάν είστε στην εσωτερική πλευρά, δεν μπορείτε να δείτε έξω.

Mira HQ Rooms

  • Επιφάνεια εκκίνησης
  • Θερμοκήπιο
  • Γραφείο
  • διαχειριστής
  • Αντιδραστήρας
  • Εργαστήριο
  • Καφετέρια
  • Αποδυτήρια
  • Διαβιβάσεις
  • Αποθήκευση
  • Μπαλκόνι
  • Απολύμανση

Polus

Ο χάρτης Polus περιλαμβάνει επίσης τέσσερις διαφορετικές δομές εξαερισμού. Οι θέσεις αυτών των αεραγωγών είναι:

  • Η αξιοπιστία, ο ηλεκτρισμός και το O2 σχετίζονται όλα σε κύκλο.
  • Ορισμένοι αεραγωγοί σχετίζονται με τον βορειοδυτικό και βορειοανατολικό διάδρομο.
  • Το εργαστήριο Διοίκησης και Έρευνας συνδέεται με λιμάνι και οδηγεί για να είναι έτοιμο στον Νότιο Διάδρομο.

Το Polus προσφέρει επίσης ένα εικονικό μηχάνημα ένδειξης στην καλύτερη πλευρά της παλάμης της δουλειάς, το οποίο θα δείχνει την κατάσταση κάθε παίκτη ανάμεσα στους ανθρώπους – πράσινο αν είναι ζωντανός, μπλε χρώμα όταν έχει πεθάνει κατά τη διάρκεια των προηγούμενων γύρων και κόκκινο όταν ο παίκτης συνεχίζει να δολοφονηθεί από την τελευταία συνάντηση.

Υπάρχει ένας ύπουλος τρόπος για να εντοπίσετε τον απατεώνα στις βασικές τακτικές εργασίες. Κάθε σύντροφος του πληρώματος θα έχει διαφορετικές υποδοχές κλειδιών.

Δωμάτια Polus

  • Εργαστήριο
  • Δωμάτιο δείγματος
  • διαχειριστής
  • Γραφείο
  • Αποθήκευση
  • Όπλα
  • Διαβιβάσεις
  • Ηλεκτρικός
  • Ασφάλεια
  Πέρα από τους Εικονικούς Βοηθούς – Γιατί το AI είναι τόσο πολύ περισσότερο από τα Chatbots;

Το αερόπλοιο

Ο πιο πρόσφατος χάρτης ακολουθεί το ίδιο μοτίβο που ακολουθούν οι αεραγωγοί του Skeld και του Polus. Οι θέσεις αυτών των αεραγωγών είναι:

  • Δύο αεραγωγοί συνδέουν το Vault και το Viewing Deck με το Cockpit.
  • Ένας κύκλος λιμένων που συνδέει το μηχανοστάσιο και την κουζίνα.
  • Ένας κύκλος που συνδέει την κύρια αίθουσα και δύο σημεία εισόδου στο διάκενο.
  • Ο τελικός σας κύκλος θυρών που συνδέει δίσκους και ντους.

Προς το παρόν, δεν θα βρείτε οπτικές θέσεις εργασίας γύρω από το αερόπλοιο. Το αεροσκάφος σαμποτάρει: Επικοινωνίες, Φώτα, Πόρτες και Αποφυγή Συντριβής, που συνήθως απαιτεί από δύο άτομα να εισάγουν τον ίδιο κωδικό σε δύο ξεχωριστές διεπαφές.

Τα δωμάτια του αεροσκάφους

  • Διαβιβάσεις
  • Οπλοστάσιο
  • Κατάστρωμα προβολής
  • Κουζίνα
  • Σαλόνι
  • Cargo Bay
  • Ιατρικός
  • Στίβος κοκκορομαχιών
  • Θόλος
  • Φυλακή
  • Αίθουσα συνεδριάσεων
  • Δωμάτιο Gap
  • Μηχανοστάσιο
  • Ηλεκτρικός
  • Εγγραφές
  • Ντους
  • Ο κυρίως θάλαμος
  • Ασφάλεια

Θα σας βοηθούσε αν μπορούσατε τώρα να πλοηγηθείτε με μαεστρία στους χάρτες Ανάμεσά μας. Θα πρέπει να μάθετε να παίζετε καλά το παιχνίδι, να κάνετε εναλλαγή μεταξύ των αεραγωγών, να σκοτώνετε συναδέλφους του πληρώματος, να κρύβετε την ταυτότητά σας και να βρίσκετε έναν τρόπο μέσα στο παιχνίδι.

Συμβουλές που θα σας βοηθήσουν να διαπρέψετε στο παιχνίδι εξαερισμού σας

  • Συλλέξτε γνώσεις για τις κάμερες παρακολούθησης από τον οδηγό. Ένα κόκκινο φως ανάβει τις κάμερες, υποδεικνύοντας ότι κάποιος παρακολουθεί τη ροή ασφαλείας από τις κάμερες. Αυτό θα μπορούσε να σημαίνει ότι κάποιος θα μπορούσε, χωρίς μεγάλο τέντωμα, να εντοπίσει ότι μπαίνατε ή πηδούσατε από μια οπή.
  • Βεβαιωθείτε ότι δεν βγαίνετε από ένα δωμάτιο όπου κανείς δεν σας είδε να μπαίνετε. Αυτό γρήγορα θα σας έφερνε «sus» ως απάτη.
  • Μπορείτε να κρύβετε συνεχώς μέσα αεραγωγούς. Ωστόσο, μέσα στους αεραγωγούς, τόσο τα ρολόγια ψύξης του Sabotage όσο και το κουμπί Kill έχουν σταματήσει. Αυτό σημαίνει ότι δεν μπορείτε να συνεχίσετε να κρύβεστε μέσα σε αγωγούς για όλο το παιχνίδι, καθώς θέλετε να επαναφέρετε το cooldown σας για την επόμενη δολοφονία σας.
  • Κλείνετε συνεχώς την είσοδο κατά την εξαέρωση, ώστε οι φίλοι του πληρώματος να μην μπορούν να αποφασίσουν για τον χαρακτήρα σας.
  • Προσπαθήστε να μην χρησιμοποιείτε αεραγωγούς για να μετακινηθείτε. Αυτό θα βελτιώσει την πιθανότητα να χαρακτηριστείτε ως απάτη.
  • Προσπαθήστε να μην εξαερώνετε έξω από τα δωμάτια που είδατε να εισέρχεστε. Υποθέτοντας ότι, θα πρέπει να σκοτώσετε τον παρατηρητή ή να ρίξετε φωτιά στον σύντροφο του πληρώματος και να εμπιστευτείτε ότι οι άλλοι αποτεφρωτήρες θα αγοράσουν την αιτιολόγησή σας.

Αν σας πιάσουν ποτέ να εξαερίζετε, πρέπει να παίξετε έξυπνα. Ξεγελάστε τους αντιπάλους ώστε να πιστέψουν ότι δεν εκτονώνατε. Θα πρέπει να τους δελεάσεις ώστε να είναι ικανοποιημένοι που δεν είσαι απατεώνας.

Η δεύτερη επιλογή είναι να σκοτώσετε τον σύντροφο του πληρώματος που σας εντόπισε προτού διαδώσει τις πληροφορίες. Εάν ένας σύντροφος του πληρώματος σας εντόπισε κατά λάθος κατά την είσοδό σας σε ένα αεραγωγό, θα πρέπει να τον αποτρέψετε από το να μοιραστεί αυτές τις πληροφορίες με άλλους συναδέλφους του πληρώματος, αποκρύπτοντας έτσι την ταυτότητά σας.

συμπέρασμα

Το Among Us είναι ένα τέτοιο παιχνίδι που σας κρατά εθισμένους και δεμένους στις οθόνες της συσκευής σας. Είναι ένα παιχνίδι επιβίωσης όπου παίζετε είτε ως σύντροφοι του πληρώματος είτε ως απατεώνες.

Ως μέλος του πληρώματος, πρέπει να ψηφίσετε όλους τους απατεώνες και να ολοκληρώσετε τα περισσότερα καθήκοντα, ή όταν πληρώνετε ως απατεώνας, πρέπει να σκοτώσετε όλους τους συναδέλφους του πληρώματος ή να τους εμποδίσετε να ολοκληρώσουν τις καθορισμένες εργασίες. Το παιχνίδι έχει συγκεκριμένα στοιχεία που προσθέτουν στη συγκίνηση του παιχνιδιού.

Μπορείτε να ταξιδέψετε σε δωμάτια, να σκοτώσετε τους συντρόφους του πληρώματος, να κρύψετε το σώμα τους και να δελεάσετε άλλους παίκτες. Το παιχνίδι είναι διασκεδαστικό και σε κρατά αφοσιωμένο στην οθόνη για ώρες. Πρέπει να εγκαταστήσετε το παιχνίδι και να απολαύσετε το παιχνίδι με την οικογένεια και τους φίλους σας.

Εξερευνήστε μερικά από τα καλύτερα παιχνίδια Assassin’s Creed για να παίξετε.